Kočárek. Máte zkušenosti?
Zdravím dámy. Jsem v 5 měsíci těhotenství a rozhodli jsme se pořídit si už kočárek. Jenom máme 2 vybrané a chci se zeptat na zkušenosti popřípadě nějaký lepší kočárek

@andyskarsgard ahaa, to jsem nevěděla, tak snad se to nestane 🤷♀️😀 Právě se mi líbilo, ze patri k těm větším kočárkum a navic je to česká značka.
@miba10 to jo, my jsme ve meste, ale jen okresnim, vsude rovinka, po schodech ho taky nebudu tahat, do auta minimalne, mhd to same, tak treba nam to bude vyhovovat celkove 🙂
@jako_mala_holka proto jsem psala že je to jen můj osobní názor. Ale ten sourozenecke už si asi moc dlouho neuziju. Malej už začíná chodit, takže je otázkou času kdy bude spíš tapat vedle kočárku 😊
@kristyna63737 za ty peníze bych si raději koupila Inglesinu
@andyskarsgard já bych za to ty peníze nedala.
@miba10 v pohode vsak, kazdemu vyhovuje neco jineho, ja doufam, ze to bude ok, ale tezko rict no...
Taky bych za to nedala tolik penez, ale stejne si tu jen na neco hraje, nejdriv, ze je zbytecny kocar za 20 a ted kupuje za 35... nechapu, my bychom si klidne mohli koupit i za 100tis, ale na co jako... mame kocarek za 12tis a libi se mi moc... existuje vubec nejaky kocar za 100tis? Ja videla akorat nejaky otresny cybex za cca 60 nebo 70tis, ale teda za ten kyc bych nedala ani tu desitku 😅
@andyskarsgard inglesiny jsou ty houpaci, ze? Ty jsou pekne, to houpani je super... my zvazovali Roan emma, taky houpaci, ale tady ho par lidi ma a navic presne v te barevne kombinaci, ktera se libila i me... navic se mi lip jezdilo s tim nasim (bass soft)
@jako_mala_holka me se práve strašně inglesina líbí, ale prostě přiznám se ty peníze mě odrazuji.. Navíc třeba asi další dítě možná mít ani nebudem, na tohle čekáme 8 let, a ta ivf už jsme zaplatily dost.. Tak myslím že nakonec kočárek já třeba koupím bazarovy, I když koukám po diskuzích atd. Ale stejně tomu moc nerozumím. Navíc jsem teprve ve 12tt na kočárek zatím brzo.
@jako_mala_holka mě to taky přišlo zbytečný. Přiznám, že trojkombinaci mám od bráchy po jejich dcerce a golfky mi dovezla ségra z Anglie, taky po jejich dceři, ale ten mi nevyhovuje do dneška. Když v něm prcek sedí tak dobrý, ale jak leží a dáš si na madlo přebalovací tašku, tak ho nesmíš pustit jinak se zvrati. Takže úplně na prd těžiště. Ale jinak na cestování super. Ale když někam pojedu teď, tak jedině Valca. Ty jsem si prostě zamilovala. Kdybych tehdy věděla co vím, teď tak si tu trojkombu ani snad neberu 😂 ten Valco snap 4 mě přišel na krásné 4,5tis a ten sourozenecke Valco na 9tisic. Takže ceny opravdu přívětivé.
@andyskarsgard no tak hlavne at je vse v poradku, kocarek uz bude malickost proti tomu vsemu 🍀
@miba10 to je fakt super cena
@jako_mala_holka Tady ho máš, dokonce je ve výprodeji😁https://www.trendybaby.cz/silver-cross-surf-koc... Jako pěkný je, ale ta cena je šílená 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@andyskarsgard My jsme koupili Inglesinu bazarovou, byl to kočár ježděný asi 4m, fakt jako nový a za méně než polovinu původní ceny. Chce to koukat a ono se něco objeví. Podle mě je to perfektní kočárek 🙂
@madbetka a kde jsi se po něm dívala na bazosi?
@andyskarsgard Už jsou to tři toky, ale hlídala jsem bazárek tady, pak sbazar (tam jsem kočárek nakonec kupovala) a teď bych určitě koukala i na Marketplace na facebooku. My máme pro děti spoustu věcí takhle z bazaru a většinou se nám podaří koupit fakt pěkné věci za zlomek ceny 🙂
@madbetka já teď koupila nějaké krásně oblečky úplně nové takhle s vysackou na bazaru.. Sice je brzo ale nemohla jsem si pomoct něco nekoupit. 😳 😳 😳
@andyskarsgard Já měla kočárek asi od 18tt, u druhého jsme kupovali sourozenecký snad ještě dřív. Úplně to chápu 🙂 Já jsem věřila, že bude všechno v pořádku a taky jsem s nákupy začala docela brzy.
@sunni toz neni spatny, beru 😅
@madbetka já teď koukám a na vinted zachovala inglesina 3v1 vypadá fakt hezky po jednom dítěti za 5000 normálně šílene.
Já víc nakoupím po prvním screeningu.. 😳 Pořád se tak bojím v ivf mě dost strasily do 10 tt tak..
@jako_mala_holka
@miba10
Ladil by nám k autu, co? 👍🤣
Já vystřídala hodně kočárku a už bych šla jedině do Thule urban glide 2.
Za ty peníze co jsem investovala do kombinaci a pak sporťáku jsem ho mohla mít dávno a být konečně spokojená 😁👍
@miba10 To ne, no, já měla jen trojkombinaci Firkon, těžkou krávu, a pak Valco. Kromě váhy na něm byla skvělá ta prodloužená stříška, naopak nevýhoda, když byl v lehu, nedalo se moc do spodního koše, a ten starej typ neměl ani polohovací nožičky. Ale poměr cena/kvalita byl dobrý. Ještě je výhoda, že na Australáka neplatí evropské normy, takže má nosnost 25 kg a já bych tam mohla narvat ještě toho osmiletého 🙂
@sunni jo no 😅
@letalnica ty jo, tos mi teď připomněla.... Dceři bylo 10 měsíců, když jsem koupila autosedačku. Do té doby byla ve vajíčku, ale jelikož jsem jela na Slovensko, tak jsem si neuměla představit pro ni tu cestu. Dcera je drobná a v té době měla něco kolem 8 kilo. Syn má na roce 11,5kila a já ho blbka vozím pořád ve vajíčku a pak se s ním tahám k mamine. No jsem já normální? 😂😂😂😂

@jako_mala_holka já když byla těhotná se synem, tak jsem měla jen tu dvojkombinaci. A jezdit každý den do města (bydleli jsme na vystrkove a nebylo tam kam se jít projít) a nosit roční dceru a ještě tahat těžký kočár.... No hukot. Proto jsem šla do Valca. Je lehoucky, skladný a ta jízda s ním.... Takže když se syn narodil, tak jsem pořídila od Valca sourozenecky, do toho vloznou tašku a bylo vyřešeno. Děti spokojený, já taky, protože jsem se nenadrela a pohoda. Když člověk bydlí ve městě a ten kočár pořád nesklada a skládá do auta, tak fajn, ale jinak je to na prd