icon

Kočárek Moon Nuova 2015, máte zkušenost?

haninaa
9. srp 2015

Zdravím všechny, chtěla jsem se zeptat maminek, zda některá nemá osobní zkušenosti s kočárkem MOON NUOVA 2015 a pokud ano, tak jaké 🙂. Moc děkuji za případné odpovědi. Hanka

jandovka78
14. zář 2016

@lollaj ne, ale je hezky tvarovana a krasne v ni leží

lollaj
19. zář 2016

holky, prosím vás, jaký je rozdíl v moon 2017 oproti 2016? Já nic nevidím ani v parametrech, ale možná jsem něco přehlédla.... Děkuju

http://www.delfinek.mimishop.cz/detail/5972295/...

miiiichaellla
19. zář 2016

delší stříška, síťka ve stříšce, vložka = všechno u sporťáku, a u obou dvou jiná barva vnitřní stříšky 😉 už jsem taky zkoumala..

sothiska
20. zář 2016

Holky, brzy přejdeme na sporťák a jak se blíží zima, musím začít řešit nánožník na sporťák Moon Nuova. Jaký jste pořídili vy? A kde? Díky za radu 🙂

jandovka78
21. zář 2016

@sothiska v dřívějších diskuzích doporučovaly holky od Pinkie

alimama
21. zář 2016

Nema nekdo zajem o koupi sedeho Moon Nuova? 😉 Nejlepe Praha. Pouzivany pul roku, sportovni verze nepouzita. Mame dovoz z Nemecka, stribrna konstrukce, cerna kola. Cena dohodou 😉

veronicka89
26. zář 2016

@musilka Google me odkazal na tuhle diskuzi. Muzu se prosim zeptat kde mate v planu koupit fusak petite cherie ? Dekuji ♡

musilka
27. zář 2016

Na FB je skupina zrovna tam pridali nove fusaky letosni kolekce 🙂

sothiska
27. zář 2016

@musilka jak se ta skupina jmenuje ? Nebo das mi sem prosim odkaz ? Díky

modramalina
27. zář 2016

@musilka
@sothiska

také bych prosila 🙂

miminkonase
28. zář 2016

Já take;)

modramalina
28. zář 2016

Já na FB našla jen oficiální stránky pro čr a sk.. 😒

modramalina
28. zář 2016

Jinak co říkát ena kolekci 2017? kupovali jsme Wood 2016 a paní v prodejně mi říkala, že mám být ráda, že jsem neviděla ty nové, že jsou dokonalé, ale do mého porodu by se nestihl.. když jsem je viděla, tak jsem ráda, že jsme nečekali, protože mě osobně neoslovily...

psya
28. zář 2016

@modramalina taky žádnej hit

modramalina
28. zář 2016

@psya prijde mi strasne divná ta svetlá strecha na tmavém kočáru :D https://www.facebook.com/babybusiness.cz/photos...

julista
28. zář 2016

@modramalina Mám také koupený Wood 2016, ale musím přiznat, že když jsem viděla kolekci 2017, tak mě mrzelo, že jí nemůžu mít. Opět bych si vybrala Wood nuova, ale kolekce 2017 má tu lepší střechu, která se dá více roztáhnout a má podsedák do sporťáku. http://www.moon-buggy.com/wood-nuova.html

petisek111
29. zář 2016

není to tato skupina co myslí musilka??
https://www.facebook.com/groups/491583907710979/

petisek111
1. říj 2016

Tak holky dneska na prodejne jsem zkoukla Moon city 2017 barva sedo-modrá a tedy jako kočárek luxusní..
Manžel byl z neho tak nadšený-možná víc než ja-a to je co říct,že jsme lásku na první pohled MOON NUOVA WOOD 2017 hned s novou taškou a rukávníkem objednali-natěšenost veliká ♥

mkacik
1. říj 2016

Holky, chci se zeptat, jak je to s houpanim kočárku. Da se?
děkuji za info 🙂

monikaz88
1. říj 2016

@mkacik moc ne. A kdyz, tak z toho pekne boli ruce!!!😄

alimama
2. říj 2016

@mkacik nehoupe, ale da se vymyslet alternativa;)

mkacik
2. říj 2016

@alimama
Jakou myslite alternativu?

alimama
2. říj 2016

@mkacik da se s ním dobře kvedlat ze strany na stranu 🙂 😀 A malinko i dopredu/dozadu.. nedá se to popsat,ale funguje to stejně jako houpani. Záleží na co miminko navyknete😉 Ale houpaci neni

elze
2. říj 2016

@alimama přesně tak! 🙂 taky houpeme ze strany na stranu 😀

Holky, jaký zimní fusáky pořizujete do korby?

elze
2. říj 2016

@petisek111 tyjo, ten je! 😎

jandovka78
3. říj 2016

@elze elodie details a pak mám ještě nepromokavy od quinny

kackahasicka
5. říj 2016

Rozhoduji se o tomto kočárku, zalíbil se mi v blue melange . Váhám kvůli dost otevřené korbičce, mám termín začátkem února. A také budu jezdit dost v terénu, bydlíme hned u lesa, kolem louky a před domem písčitá cesta, díry zasypané kamením. Jaké máte zkušenosti s podobným terénem?

boruvka878
5. říj 2016

@kackahasicka ja kvuli takovemu terenu poridila jiny kocar. Nerikam, ze to neprojede, ale jak neni odpruzeny, tak to dost drnca. Puvodne jsem ho taky chtela do terenu, ale dle me, neni na teren moc dobry. Dost jsem se tam s nim nadrela, jak mala rostla.

psya
5. říj 2016

Project se to dá, jezdili jsme v létě na šumavě, ale denně bych to vozit tímhle terénem nechtěla.

kackahasicka
5. říj 2016

@boruvka878 Děkuji za názor. A jaký kočárek sis nakonec pořídila?

Strana