icon

Kočárek Moon Nuova 2015, máte zkušenost?

haninaa
9. srp 2015

Zdravím všechny, chtěla jsem se zeptat maminek, zda některá nemá osobní zkušenosti s kočárkem MOON NUOVA 2015 a pokud ano, tak jaké 🙂. Moc děkuji za případné odpovědi. Hanka

boruvka878
6. říj 2016

@kackahasicka koupila jsem Concord Wanderer, jezdime asi mesic a zatim jsem nadmiru spokojena. Je krasne mekky, skladnejsi, pohodlnejsi. Mala je ve sportaku krasne schovana, proti Moonu. Na druhe pak dokoupim jen bazarovou korbicku. Nova Je zbytecne draha.

beat_coufalova
6. říj 2016

Zdravím holky, jdu si sem pro radu 😊 máme kočárek Moon Nuova 2016 v modré barvě a čekáme holčičku (šedý se nám nelíbil, chtěli jsme od začátku modrý), teď jsem ale v koncích, co s taškou.. Batoh mi přijde naprosto k ničemu, moc se mi líbí tašky na Pinkie.cz, protože jdou skombinovat s podložkou do sporťáku, dekou a třeba i rukávníkem ve stejné barvě 🙂 myslela jsem, že bych koupila všechno v růžové, ale nejsem si jistá, jak by to vypadalo.. Můžete mi poradit, v jaké barvě doplňky kupovat? Nechci mít všechno modré, když budu vozit slečnu 😕

boruvka878
6. říj 2016

@beat_coufalova kdyz projedes diskuzi, tak jsem tu davala fotky jak vypada s nanoznikem od pinkie. Popripade ti muzu poslat jeste fotky s taskou a rukavnikem.

beat_coufalova
6. říj 2016

@boruvka878 viděla jsem, právě něco podobného jsem chtěla taky, ale 1) manžel trochu protestuje proti téhle růžové 😀 2) neumím si to právě představit, když k tomu dám ještě tašku, deku, rukávník.. Ať to zas není celé růžové 😕

beat_coufalova
6. říj 2016

@boruvka878 za fotky budu jenom ráda! 🙂

kackahasicka
7. říj 2016

@boruvka878 A jakou barvu máš? Mě už jde z těch kočárků hlava kolem. Je jich tolik na výběr, ale když už najdu lepší do terénu, tak se mi nelíbí.

boruvka878
7. říj 2016

@kackahasicka mam tento http://www.babiez.cz/produkt/kocarek-sportovni-... uplne te chapu, ja taky vubec nevedela jaky vybrat.

kackahasicka
12. říj 2016

Stejně jsem neodolala, prostě mě okouzlil. Včera už jsme kočárek zamluvili a objednali nám ho v modelu wood a blue melange, tak si vyberu až dorazí, měli tam totiž jen ten tmavý. Hodně si u nás objednávají ty šedé, ale já ho nechci, protože vidím jen samé šedé kočárky. A modrá je prostě dobrá, mam ji ráda a s tím dřevem je to zase originální, tak uvidíme. 🙂 A vyloženě do terénu kdyžtak sežunu pak nějaký kočár z bazárku a je to.

miiiichaellla
16. říj 2016

Tak hlasim, ze jsme dnes podnikli prvni delsi prochazku lesem a musim rict, ze pohoda. Jeli jsme po kamenech, pres vymoly, coz samozrejme hazelo a mala si trochu blinkla, ale jinak kocar vsechny prekazky zdolal. Jsem s nim zatim moc spokojena. Taska lassig (nebo jak se to pise) je perfektni a ke kocaru krasne sedne. Uchyty jsou akorat. Takze za me zatim doporucuji 😉

marie83k
24. říj 2016

@valinka2512
@valinka2512
Ahoj valinko, chtela jsem se zeptat, zda kocarek Moon, ktery mas, je se zadnima pogumovanyma koleckama a prednima plastovyma. Uvazuji nyni o nove kolekci, ale ty maji tato kolecka a trosku se bojim tech prednich, aby nebyla hned plna der. Dekuji

jandovka78
24. říj 2016

@marie83k
Ahoj, nebyla ta otázka na mne, ale mám moon nouva 2015 a přední kola jsou v pohodě a to jsou plastova

musilka
24. říj 2016

Ahoj 🙂 chystam se prodavat v prosinci az lednu Moon nuova 2016 barva indigo. Kocarek dosud pouzity tak 5x, sportak vubec. Nosim maleho v satku takze mi tu jen zavazi. Kdyztak dalsi info do zpravy 😉

petisek111
25. říj 2016

kočarky 2017 mají vepředu bezdrzbova kolečka a vzadu penova

verupilnaj91
26. říj 2016

Jdeme tedy taky do něj :D

kackahasicka
26. říj 2016

Už ho máme doma, teda u mamky, když doma být nemá. Model 2017. 🙂

teri88
27. říj 2016

Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli kočárek moon nuova mají někde v Brně. Děkuji za odpověd hrozně se mi libí. 🙂 🙂 🙂

catkin
28. říj 2016

Ahoj, máte některá pořízený rukávník moon nuova? Sedí dobře na kočárku? 😎

julista
29. říj 2016

Dorazil mi rukávník i fusak. Obojí vypadal skvěle. Rukávník sedí jak má. Fusak budu využívat až do sporťáku, teď mám jiný do korby. S kočárem jsme se projeli zatím jen jednou a ovládá se perfektně, těším se na další procházky.

catkin
30. říj 2016

@julista: nevložila byste tady reálnou fotku na kočárku? 😅

petisek111
3. lis 2016

rukávník i taška sedí krásně ;)

julista
3. lis 2016

@catkin Moje reálné fotky kočárku jsou na straně 11 😉

psya
3. lis 2016

Děvčata, jakou máte podložku do sporťáku? Vím, že sedne pinkie prodloužená, nějaká další?

catkin
3. lis 2016

@psya: Elodie details 😉

psya
3. lis 2016

@catkin to taky vypadá hezky..

lusany
4. lis 2016

Maminky, vy ktere uz jezdite se sportovni casti, jak jste spokojene? vidite nejake zmeny na jizdich vlastnostech?

catkin
6. lis 2016

@lusany: já jsem s kočárkem spokojená. Manžel akorát promazával kolečka, protože trošku drhla, ale po namazání v pořádku. 😎 Kočárek používám 8 měsíců..už jsme nasadili zimní výbavu 🙂

kiki2511
6. lis 2016

Ahojte mam takú otázočku máte niekto kočík Moon cool,pretože hľadám ľahšiu verziu kočíka a tento je ľahší ako nuova alebo tregg ďakujem za odpovede

psya
6. lis 2016

@catkin vypadá skvěle!

sedivka
6. lis 2016

@catkin odkud je ten fusak?

lusany
6. lis 2016

@catkin A tu sportovni cas mate nasazenou jak na fotu? Ja chci prave vozit celem k sobe

Strana