Kočárek Moon Nuova 2015, máte zkušenost?
Zdravím všechny, chtěla jsem se zeptat maminek, zda některá nemá osobní zkušenosti s kočárkem MOON NUOVA 2015 a pokud ano, tak jaké 🙂. Moc děkuji za případné odpovědi. Hanka
Vidím že zrovna padl dotaz na změnu jízdních vlastností při nasazení sporťáku - tak to je teda téma pro mě ☹ . Nasadili jsme v neděli, čelem k sobě, co nejvíc do leh a je to katastrofa, mam pocit, že se to vůbec nedá ovládat 😠 ☹ Změnilo se těžiště, je teď víc vepředu, tim pádem váha jde víc na přední kolečka, a zvednout to na obrubník je prostě makačka a je to fakt masakr 🙄 .
Holky nedeste me... Prcek je v korbe uz tipťop mam myslim posledni 4 tydny v hlubokem... Je fakt ze ho vyuzivam az posledni dva tydny a jeste ne denne... Ted si nechavam sit nanoznik.
Ahoj holky, kocarkem jezdime uz pres mesic a naprosta spokojenost. JEn se chci zeptat, kocarek je hodne otevreny, nemate nektera tu clonu na strisku? A kdyztak odkud? Dneska jsem byli venku a ja zjistila ze mi snezi na mrnouse 😂😂
@pasackovaovecka my máme originál od moonu 🙂
@pasackovaovecka my máme od Dooky, můžeš si jí díky sucháčům nastavit dle potřeby, jak chceš aby bylo na miminko vidět. Stojí asi 500 ale mě vyhovuje.
Ahoj holky, včera jsme koupili s přítelem kočárek Moon Nuova Style 2017 (viz foto). Kočárek je nádherný, jen má velmi pomačkanou stříšku a nevíme, co s tím, jelikož se nesmí žehlit. Máte někdo podobné zkušenosti a tipy na to, jak stříšku narovnat? Pokud ano, nedojde při každém složení stříšky k opětovnému pomačkání? Na té světlé barvě je to opravdu velmi vidět a kazí to celkový dojem z kočárku. Děkuji 🙂
Nemáte někdo podložku do sporťáku od Emitexu? Nevím, která bude pasovat, jestli ta maxi? Přijde mi hodně úzkej..
@ferrgie13 myslím, že existuje nějaký narovnávací sprej, nebo to zkus jen navlhčit, tím nic nezkazíš.
@lajochova84 : Dobře, zkusím. Děkuji 🙂
Nebude nekdo po novem roce prodavat?😊
@anape1 ja budu asi prodavat. Mela byste zajem?
@boruvka878 budu ráda za info a fotky do SZ
Prodavam nas Moon nuova barva indigo melange. Kocarek je tak 10x pouzity. Nas maly proste kocarky nesnasi a tak jen satkujeme. Cena 9500 kč plus doprava. Pridam clonu dokky s hvezdickami. Mozne dovezt po trase Ml. Boleslav- Praha- Jicin - Liberec
Dobrý den, krasny fusaky maji ve Spuntiku v Radotíne. Neni ani tak drahy, jako jinde kde jsem byla. Velmi hrejivy.
Prosím holky, jaká pláštěnka pasuje na sporťák, už jste někdo pořizoval?
Taky pouzivame stejnou jako na korbu, myslím že pasuje v pohode.
Holky, drzi vam ta striška na korbe dobre? Mam pocit ze se dost sklani zpatky dolu.
@sedpet11 Tak to máš stejnej problém jako já, musím stříšku silou hodně zatáhnout k sobě, aby cvakly oba čudlíky po stranách a pak musím s námahou ty čudlíky mačkat, abych stříšku sklopila 😔 To je jediný co mě na tomto kočárku štve, stejně těžce se mi mačkají i ty čudlíky na rukojeti. Doufám že se to časem ochodí a půjde to snáz.
@julista ahaaa ja ani nevedela ze to jde zacvaknout, No hned jsem to šla vyzkouset a to je uz jina pisnicka 😀 Už to drží, sice se to musi celkem dost silou přitahnout aby to zacvaklo, ale co uz. Moc děkuju za radu. Nechala jsem si na boudičku udělat kožíšek a ten tu stříšku dost stahoval dolu.

@lusany jde vozit i čelem k sobe