icon

Kočárek Moon Nuova 2015, máte zkušenost?

haninaa
9. srp 2015

Zdravím všechny, chtěla jsem se zeptat maminek, zda některá nemá osobní zkušenosti s kočárkem MOON NUOVA 2015 a pokud ano, tak jaké 🙂. Moc děkuji za případné odpovědi. Hanka

jandovka78
7. lis 2016

@lusany jde vozit i čelem k sobe

psya
7. lis 2016

@catkin
@sedivka to bude linda cube
přijde mi, že víc krásnejch věcí mají na holčičky ... :/

leonaxyt
8. lis 2016

Vidím že zrovna padl dotaz na změnu jízdních vlastností při nasazení sporťáku - tak to je teda téma pro mě ☹ . Nasadili jsme v neděli, čelem k sobě, co nejvíc do leh a je to katastrofa, mam pocit, že se to vůbec nedá ovládat 😠 ☹ Změnilo se těžiště, je teď víc vepředu, tim pádem váha jde víc na přední kolečka, a zvednout to na obrubník je prostě makačka a je to fakt masakr 🙄 .

lusany
8. lis 2016

@leonaxyt no vidim ze v tom nejsem sama, je sportak odsouvam co to jde, ale uz to pujde jen mesic ☹

musilka
10. lis 2016

Holky nedeste me... Prcek je v korbe uz tipťop mam myslim posledni 4 tydny v hlubokem... Je fakt ze ho vyuzivam az posledni dva tydny a jeste ne denne... Ted si nechavam sit nanoznik.

lusany
10. lis 2016

@musilka jo a prodejce mam sportak otocit po smeru jizdy. Ale ja chci na dite videt, tak prece kdyz to kocarek umoznuje tak by se mel dat dobre ovladat v obou smerech.

pasackovaovecka
10. lis 2016

Ahoj holky, kocarkem jezdime uz pres mesic a naprosta spokojenost. JEn se chci zeptat, kocarek je hodne otevreny, nemate nektera tu clonu na strisku? A kdyztak odkud? Dneska jsem byli venku a ja zjistila ze mi snezi na mrnouse 😂😂

verunkaaa
11. lis 2016

@pasackovaovecka my máme originál od moonu 🙂

lenusaak
11. lis 2016

@ellinka7 to je krása, kde si koupila ten kožisek?😊

julista
13. lis 2016

@pasackovaovecka my máme od Dooky, můžeš si jí díky sucháčům nastavit dle potřeby, jak chceš aby bylo na miminko vidět. Stojí asi 500 ale mě vyhovuje.

ferrgie13
13. lis 2016

Ahoj holky, včera jsme koupili s přítelem kočárek Moon Nuova Style 2017 (viz foto). Kočárek je nádherný, jen má velmi pomačkanou stříšku a nevíme, co s tím, jelikož se nesmí žehlit. Máte někdo podobné zkušenosti a tipy na to, jak stříšku narovnat? Pokud ano, nedojde při každém složení stříšky k opětovnému pomačkání? Na té světlé barvě je to opravdu velmi vidět a kazí to celkový dojem z kočárku. Děkuji 🙂

psya
14. lis 2016

Nemáte někdo podložku do sporťáku od Emitexu? Nevím, která bude pasovat, jestli ta maxi? Přijde mi hodně úzkej..

lajochova84
14. lis 2016

@ferrgie13 myslím, že existuje nějaký narovnávací sprej, nebo to zkus jen navlhčit, tím nic nezkazíš.

ferrgie13
15. lis 2016

@lajochova84 : Dobře, zkusím. Děkuji 🙂

anape1
19. lis 2016

Nebude nekdo po novem roce prodavat?😊

boruvka878
19. lis 2016

@anape1 ja budu asi prodavat. Mela byste zajem?

anape1
19. lis 2016

@boruvka878 budu ráda za info a fotky do SZ

musilka
20. lis 2016

Prodavam nas Moon nuova barva indigo melange. Kocarek je tak 10x pouzity. Nas maly proste kocarky nesnasi a tak jen satkujeme. Cena 9500 kč plus doprava. Pridam clonu dokky s hvezdickami. Mozne dovezt po trase Ml. Boleslav- Praha- Jicin - Liberec

dufi
22. lis 2016

@catkin dobrý den,můžu se zeptat,kde jste kupovala fusak? Děkuji moc

miminkonase
22. lis 2016

Dobrý den, krasny fusaky maji ve Spuntiku v Radotíne. Neni ani tak drahy, jako jinde kde jsem byla. Velmi hrejivy.

leonaxyt
22. lis 2016

Prosím holky, jaká pláštěnka pasuje na sporťák, už jste někdo pořizoval?

psya
22. lis 2016

@leonaxyt prej ta sama co na hlubokou

leonaxyt
22. lis 2016

@psya 😲 Vždyť to má úplně jinej tvar.. Ale ok, zkusím 😀

miminkonase
22. lis 2016

Taky pouzivame stejnou jako na korbu, myslím že pasuje v pohode.

sedpet11
22. lis 2016

Holky, drzi vam ta striška na korbe dobre? Mam pocit ze se dost sklani zpatky dolu.

psya
22. lis 2016

@sedpet11 u hluboke korby drzi

catkin
22. lis 2016

@dufi: Linda Cube 😉

verunkaaa
23. lis 2016

Jinak takhle vypada ten fusak/nanoznik od moon primo v korbe 😉

julista
23. lis 2016

@sedpet11 Tak to máš stejnej problém jako já, musím stříšku silou hodně zatáhnout k sobě, aby cvakly oba čudlíky po stranách a pak musím s námahou ty čudlíky mačkat, abych stříšku sklopila 😔 To je jediný co mě na tomto kočárku štve, stejně těžce se mi mačkají i ty čudlíky na rukojeti. Doufám že se to časem ochodí a půjde to snáz.

sedpet11
23. lis 2016

@julista ahaaa ja ani nevedela ze to jde zacvaknout, No hned jsem to šla vyzkouset a to je uz jina pisnicka 😀 Už to drží, sice se to musi celkem dost silou přitahnout aby to zacvaklo, ale co uz. Moc děkuju za radu. Nechala jsem si na boudičku udělat kožíšek a ten tu stříšku dost stahoval dolu.

Strana