icon

Kočárek Moon Nuova 2015, máte zkušenost?

haninaa
9. srp 2015

Zdravím všechny, chtěla jsem se zeptat maminek, zda některá nemá osobní zkušenosti s kočárkem MOON NUOVA 2015 a pokud ano, tak jaké 🙂. Moc děkuji za případné odpovědi. Hanka

dufi
26. lis 2016

Ahoj holky, můžu se zeptat, vešlo se Vám miminko i v zimě do korbičky? Do kolika měsíců tak bylo v korbičce? Bojím se,aby nebyla moc úzká.

psya
26. lis 2016

Devet, ale nohy ma opreny o korbicku 😉 Zatim to jde, ale brzo presedlame.

lusany
27. lis 2016

@psya ty jo tak to je krasné 9 měsíců a ještě hluboká kolik mimi prosím měří a váží?

musilka
28. lis 2016

Tak Mikymu je 5,5 mesice a presedlali jsme vcera na sportak... V hluboke byl asi 10x ale sportak bude mit asi uspech libi se mu v nem. Nechala jsem si usit vytepleny nanoznik a je uplne uzasny a dokonce v barve indigo melange 🙂

lusany
28. lis 2016

@musilka tak ten nanoznik je opravdu super, jako kdyby to byl original, mohu se zeptat kdo Vam ho šil?

psya
28. lis 2016

@lusany 8,7kg a 73 cm mel 1.11. 😀 davam zatim jen fleecovej fusak podzimni, s tim zimnim se uz bude muset stehovat

lusany
28. lis 2016

@psya děkuji, tak to máte krásné, to mi určitě do 9 měsíců v hluboké nevydržíme, pro mě bohužel ☹

musilka
29. lis 2016

@lusany jedna sikovna holcina z facebooku. Jsem fakt nadsena je suprovej.
Jinak Mikulin i kdyby mi v hluboke chtel byt coz nechtel tak uz bysme museli nejdyl na tom 6. Mesici do sportaku. Ma 8 kg a 72 cm ted na peti mesicich a uz tam byl jak sardinka.

psya
29. lis 2016

@musilka latku jste shanela sama? Prijde mi, ze fusak je vic do modra, nebo to dela ta fotka?

musilka
29. lis 2016

@psya latku jsem nasla na netu u te svadlenky na jiz usitem je stejna neni videt ze by byla barevne odlisna to hodil blesk na fotce 😉 jeste mam v planu nasit tam tri hvezdicky k jedne strane aby to nebylo tak fadni 🙂

lusany
29. lis 2016

@musilka děkuji můžete mi poslat prosím do ip odkaz na tu paní co Vám ho šila, je pěkný střihově a je vidět že sedí, nebojte nebudu mit stejny, já mám barvu black denim

musilka
29. lis 2016

@lusany poslu jdu to najit 🙂 me to vubec nevadi i kdyby jste mela stejny jsem rada ze fakt krasne pasuje jen ji reknete at vam udela suche zipy nq strany cca o 4 cm delsi bude to lepsi 🙂 a sije i rukavniky stejne 🙂

lusany
29. lis 2016

@musilka děkuji jste hodna, ja mam treba po prvni dceri od pinkie a ten je tam hodne otevreny, no proste se mi to tam moc nehodi

musilka
29. lis 2016

Holky je to na fcb Handmade by Míša 😉 snad nevadi ze to pisu sem 😉

lusany
29. lis 2016

@musilka děkuji moc

musilka
3. pro 2016

Jeste trochu spamu 😀 fakt si konecne ten kocar uzivam i kdyz satkujeme taky hodne ale ted jsem misto dalsiho satku poridila novy fusak Aesthetic a musim rict ze bomba. Mam jeste Kaiser a ten me teda zklamal ☹
Tenhle novy fusak krasbe vypada a je fakt teploucky. Mikymu staci ted jen slabsi flees overalek a he mu teplo. Doporucuju a stve me ze jsem ho nekoupila hned na podzim

lusany
3. pro 2016

@musilka Ja mela na prvni ditko stejnou znacku fusaku a za me take doporucuji. A jak se Vam jezdi se sportakem kdyz ho date do lehu?

michaela2613
4. pro 2016

Ahoj holky, chtela jsem se zeptat. Mam kocarek mooon nuova wood 2016. Mate nektera problem s koleckama?predni mi jedno vypadavalo a druhy rachta. Takze se chystam reklamovat.
Sportak k nemu nemam doma,lze dat po smeru inproti smeru jizdy?nevite?myslela jsem,ze jde dat jen po smeru jizdy,ale vidim tady fotky,ze ho mate i proti smeru. Moc dekuju za info 🙂

psya
4. pro 2016

@michaela2613 jdou oba směry a s kolečkama problém nemám.

monikaz88
4. pro 2016

@michaela2613 ahoj, ja problem s koleckama mam od zacatku. Sotva jsem s nim zacala jezdit, tak mi nekolikrat za prochazku predni upadavalo. V prodejne, kde jsem ho kupovala, ze me 2x udelali blbce, ze ho tam neumim spravne nacvaknout. Kdyz jsem tam byla po treti, tak uz jsem vyzadovala vymenu kolecka, bylo mi vyhoveno, ale od te doby to rachta. Uz na to prdim, a na druhe dite porizuju urcite jiny kvalitnejsi. Ted po roce uzivani je cely rozviklany, hruza des.

michaela2613
4. pro 2016

Ja se ho chystam reklamovat. Jezdim s nim od cervence. Tak jsem zvedava,zda udelaji blbce i ze me nebo jak se k tomu postavi. Kazdopadne me nebavi,abych jela a kolecka rachtaly jak u kocarku,kterymu je sto let. Moc dekuji

beat_coufalova
5. pro 2016

@musilka můžu se zeptat, odkud máte tu kožešinu na boudičce? ;) pořád o tom básním a nevím, kde jí koupit :D

musilka
5. pro 2016

@beat_coufalova z fcb skupinka Ewelina šije ale prodavaji ae vsude 🙂 ale tahle ma fajn uchyceni na pruzne snurky a jde to pekne uchytit 😉

psya
5. pro 2016

U nas dneska druhy den se sportakem, s těžištěm problém nemam, ale v obchode mi prislo, že jde sklopit vid dorovna... u nas se totiž ještě nesedi..

musilka
5. pro 2016

Taky se sportakem nemam problem. Vcera jsem musela v mrazu chodit tri hodiny nez se milostpan dospinkal 😀 ale leh mi prijde o.k stejne je prcek zaborenej ve fusaku :-/ blejskla jsem tu nejrovnejsi pozici

psya
5. pro 2016

@musilka Prijde mi, ze to mate rovnejsi, mozna jsem nejake to polohovadlo prehlidla?

cicova
14. pro 2016

Ahojky ja mam Moon Nuova City 2017 stone melange a naprosta spokojenost.😀

janaman
28. pro 2016

@ferrgie13 ja som nasu 2017tku modru vyzehlila, dokonca s parou.. a nijako to materialu neublizilo..

psya
29. pro 2016

Prosím, už jste praly hlubokou korbičku? Nevím, jak oddělat ty dráty, abych mohla potah celý sundat. Jde to?

drnkla
29. pro 2016

Prosím, máte už někdo model 2017? Který konkrétně? Napíšete nějakou krátkou recenzi? Naživo jsem ho ještě neviděla, ale dle fotek je to pro mě jasný favorit. Nevíte kde bych se na něj v Praze mohla jít podívat? Děkuju 👍

Strana