Kočárek Moon Nuova 2015, máte zkušenost?
Zdravím všechny, chtěla jsem se zeptat maminek, zda některá nemá osobní zkušenosti s kočárkem MOON NUOVA 2015 a pokud ano, tak jaké 🙂. Moc děkuji za případné odpovědi. Hanka
@drnkla V Praze je mají v AAA kočárky http://www.aaakocarky.cz/cz/index.html a v Dětském domě http://www.detskydum.cz/ Já měla 2016
@boruvka878 Děkuju! 🙂
Ahoj mam Moonn Nuova City 2017,od modelu 2016 se lisi tim,ze ma prodlouzenou strisku coz je super. Nemam k nemu negativa,fakt jsem spokojena. Mam i ten original fusak coz u sportovni verze slouzi spise jako nanoznik. Neda se v nem mimi zachumlat.
Jaký fusak máte do korbičky, aby se dobře vešel? Mám dilema, jestli kupovat rostoucí a nebo raději jen malý a do sporťáku zvlášť příští rok.
Já upřímně korbičku nevyuý
To byl preklep 😀. Já korbicku ani nevyuzila,kupovali jsme ho,kdyz malemu bylo 14 mesicu,takze sel do sportaku. Mame fusaky 3,lodger,babytex a original od Moon.
@cicova To já korbičku využiji, za měsíc mám termín. A nemám ještě fusak. Budu ráda za další tipy.
@kackahasicka ja rodila na konci unora a davala jsem v tluste zavinovacce plus deka, ale byla mirna zima, v breznu porad slunicko a plus deset. Ted mam emitex combi, neni az tak teply.
A co holky ten original fusak??? Já se se všim teprve seznamuju a teprve zjištuju co jak do kočáru, ale docela se mi libi original fusak 😊
@catkin fusaky od Linda Cube jsou nádherné! Můžu se zeptat, jak ho máš ve sporťáku připevněný? Normálně je tam pás přichycený k madlu a když tam dáš fusak, tak jak připneš mimčo? Nesjíždí fusak dolů? Moc děkuji 😉
mam tez od lindy a od elodie-od elodie se vejde s prehledem od lindy do korbicky je dost naducany-na prvni tri mesice s miminkem se ale vmackne-nebo dela linda ten zkracovací ;)
@petisek111 mně jde spíš o sporťák, jak je tam fusak upevněný a jak je připoutané mimčo?
Maminky jakou mate prosim podlozku ve sportaku?
jako klasicky fusak ma zespoda otvory pro pasy ktere se protahnou do fusaku a miminko se pripouta uvnitr fusaku
Mate prosim nekdo ve sportaku podlozku do kocarku od Elodie details?
@psya Toho emitexu jsem se právě obávám, připadá mi slabší. Teplou zavinovačku mám, dnes jsem dala vyčistit péřový polštář, do kterého mě jako mimi balili. 🙂
@jeanine0001 Od Linda Cube se mi také moc líbí. Možná si nechám ušít až ten slabší na jaro/podzim.
Chystám se prodávat Mono Nuova 2015 s černými koly (limitka z Nemecka) v šedé barvě. Ale az tak z kraje jara. Kdyby měl nekdo zájem, napište do IP 😉 Cenu bysme dohodly. Byla a jsem s kocarkem maximálně spokojená 😉 Prodávat budu az presedlame do golfek.
Holky prosím vás, vy které máte kočárek moon nuova... Nemáte některá na něm tašku pinkie? Jestli ano prosím foto kočárku s taškou. Chci si ji koupit ale chtěla bych vidět jak vypadá přímo na kocarku. Děkuju 😉
@kackahasicka kúp si normálny veľký fusak, keď sa narodí v únoru, do korby sa vmestí aj s veľkým fusakom (aspoň ho poriadne tepelne izoluješ 🙂), bude takto možno do dubna/kvetna, podľa počasia, potom fusak odložíš a vyberieš ho až v zime, keď už mimi bude sedieť v šporťáku ;) na tie cca 3 mesiace sa ti malý fusak fakt neoplatí... Ja som mala malého v korbe do cca 7 mesiacov, narodil sa v září, mal cez 4 kilá a fusak máme stále ten istý veľký, malý som ani nekupovala... A kto vie aké bude počasie, možno prvý mesiac ani nebudete môcť veľmi von...
@slimacikmia Děkuju za radu, tohle mě taky napadlo. Tak to udělám, na co mít pak malý fusak, když už se mi do něj nevejde. 🙂
@dasa0001: http://www.pinkie.cz/taska-ke-kocarku-fuchsia-f..., rozměry dle výrobce 43 (šířka) x 38cm (výška) 🙂
@dasa0001 já mám tuto http://www.pinkie.cz/taska-na-kocarek-pink-dots... pro mě je tak akorát, možná bych přivítala i větší 🙂 jako na procházku na ven je velká, to mám jen organizér, ale když jedeme třeba na celý den, tak se ti vejde všechno co potřebuješ. Jak pro mimčo, tak pro tebe. Já si vždy beru radši víc než aby mi něco chybělo.
@boruvka878 taky si říkám že bude asi lepší ta větší... Možná si taky pořídím organizér na ty menší procházky 😉

@cicova juchuu to ráda slyšilm, je to můj momentální favorit, prosím prosím byl k tero verzi nánožník??