Kočárek Moon Nuova 2015, máte zkušenost?
Zdravím všechny, chtěla jsem se zeptat maminek, zda některá nemá osobní zkušenosti s kočárkem MOON NUOVA 2015 a pokud ano, tak jaké 🙂. Moc děkuji za případné odpovědi. Hanka
Prosím, v rámci plnění novoročních předsevzetí bych poprosila o radu, jak, kde a čím vám muži promazali kolečka? ;)
Ahojte holky. Jsem tu poprvé, teď jsem se zaregistrovala. Jsem prvorodička, dítko přijde na svět v půlce června a zamilovala jsem se do kočárku moon nuova. Koukám po té verzi treg 2017. Máte s ní někdo zkušenosti? Klady, zápory?
Holky kdyby nekdo planoval prodej (nejpozdeji kveten) nabidnete prosim. Cekame kloucka. Predem diky 😊
Ahoj holky jde sportak moon nuova napolohovat do lehu? Plus jestli některá prosím víte, kde se kočárky vyrábějí? Všude jsem se dočetla ze testovaný jsou v německu, ale jaký je výrobce? Předem děkuji ;)
@kackahasicka pokud mate novy model co se zacal prodavat od prosince myslim, tak by me zajimala barva, jestli muzete vyfotit?
Holky a jste s nim spokojené? Mě ten kočárek přijde vzhledové velice podobný joolz, ale tedy za mnohem příznivější cenu. 😉
Holky, co dnes není z Číny. Minimálně nějaký díleček na všem je z Číny. Každou chvíli něco reklamuju. Doufejme, že kočárek vydrží co nejdéle. Už se nemůžu dočkat, až budu to malé, co je ještě uvnitř, za pár dní vozit v kočárku. 🙂
@lusany Já ho měla už v listopadu. :D Byla jsem tak vynervovaná z výběru kočárků, že už jsem musela nějaký koupit. A navíc jsem to nechtěla řešit přes Vánoce a hned po nich. Zatím mám jen foto uvnitř, to trochu zkresluje. Mě se líbí hlavně ten sporťák, že jde tolik sklopit ta střecha a má síťku na větrání.
@kackahasicka ano to uz je ten novy. muze te mi prpsim vyfotit tu strisku sportaku zblizka?
Tak jsem téměř na 100% rozhodnuta pro koupi moon. Ještě se na nej chci podívat v kamenné prodejně. Holky jaké typy autosedacek "vajíček " je s moon kompatibilní? Díky! 😊
Holky, prosím o radu. Kupovala jste některá nanožník ke sporťáku? Máte radu, který sedi? Uvažuju nákup na jaro a moc nevím, kde se podívat. Nebo jestli nebude lepší fusak?
Děkuji😉
Ja tedy doufam ze mi prijde takova barva a s cernymi ramy,nez ty hnede...ted jsen z toho nervozni. Uz je objednany.

@dasa0001: pro mě je akorát, využívám ji i na běžné nošení.