Kočárek Moon Nuova 2015, máte zkušenost?
Zdravím všechny, chtěla jsem se zeptat maminek, zda některá nemá osobní zkušenosti s kočárkem MOON NUOVA 2015 a pokud ano, tak jaké 🙂. Moc děkuji za případné odpovědi. Hanka
Prosím, v rámci plnění novoročních předsevzetí bych poprosila o radu, jak, kde a čím vám muži promazali kolečka? ;)
Ahojte holky. Jsem tu poprvé, teď jsem se zaregistrovala. Jsem prvorodička, dítko přijde na svět v půlce června a zamilovala jsem se do kočárku moon nuova. Koukám po té verzi treg 2017. Máte s ní někdo zkušenosti? Klady, zápory?
Holky kdyby nekdo planoval prodej (nejpozdeji kveten) nabidnete prosim. Cekame kloucka. Predem diky 😊
Maminky nemate prosím už některá černý kočárek z nové kolekce?
@lusany Mám, wood, ale ještě nevozím. Co by tě zajímalo?
Ahoj holky jde sportak moon nuova napolohovat do lehu? Plus jestli některá prosím víte, kde se kočárky vyrábějí? Všude jsem se dočetla ze testovaný jsou v německu, ale jaký je výrobce? Předem děkuji ;)
@kackahasicka pokud mate novy model co se zacal prodavat od prosince myslim, tak by me zajimala barva, jestli muzete vyfotit?
Holky a jste s nim spokojené? Mě ten kočárek přijde vzhledové velice podobný joolz, ale tedy za mnohem příznivější cenu. 😉
Holky, co dnes není z Číny. Minimálně nějaký díleček na všem je z Číny. Každou chvíli něco reklamuju. Doufejme, že kočárek vydrží co nejdéle. Už se nemůžu dočkat, až budu to malé, co je ještě uvnitř, za pár dní vozit v kočárku. 🙂
@lusany Já ho měla už v listopadu. :D Byla jsem tak vynervovaná z výběru kočárků, že už jsem musela nějaký koupit. A navíc jsem to nechtěla řešit přes Vánoce a hned po nich. Zatím mám jen foto uvnitř, to trochu zkresluje. Mě se líbí hlavně ten sporťák, že jde tolik sklopit ta střecha a má síťku na větrání.
@kackahasicka ano to uz je ten novy. muze te mi prpsim vyfotit tu strisku sportaku zblizka?
Tak jsem téměř na 100% rozhodnuta pro koupi moon. Ještě se na nej chci podívat v kamenné prodejně. Holky jaké typy autosedacek "vajíček " je s moon kompatibilní? Díky! 😊
Já mám Moon Nuova City ten šedivý 2017,mám k němu i orig.fusak a tašku.
@ladyddd maxi cosi a cybex
My mame autosedačku kiddy
Holky, prosím o radu. Kupovala jste některá nanožník ke sporťáku? Máte radu, který sedi? Uvažuju nákup na jaro a moc nevím, kde se podívat. Nebo jestli nebude lepší fusak?
Děkuji😉
@mkacik mám fusak elodie details a nánožník od Pinkie. Jsem spokojena
@jandovka78 neměla byste fotku s nánožníkem? 🙂
Foto s nánožníkem mě taky zajímá 🙂
Ja tedy doufam ze mi prijde takova barva a s cernymi ramy,nez ty hnede...ted jsen z toho nervozni. Uz je objednany.

@dasa0001: pro mě je akorát, využívám ji i na běžné nošení.