icon

Kočárek Moon Nuova 2015, máte zkušenost?

haninaa
9. srp 2015

Zdravím všechny, chtěla jsem se zeptat maminek, zda některá nemá osobní zkušenosti s kočárkem MOON NUOVA 2015 a pokud ano, tak jaké 🙂. Moc děkuji za případné odpovědi. Hanka

catkin
5. led 2017

@dasa0001: pro mě je akorát, využívám ji i na běžné nošení.

psya
5. led 2017

Prosím, v rámci plnění novoročních předsevzetí bych poprosila o radu, jak, kde a čím vám muži promazali kolečka? ;)

veronikasindy
5. led 2017

Ahojte holky. Jsem tu poprvé, teď jsem se zaregistrovala. Jsem prvorodička, dítko přijde na svět v půlce června a zamilovala jsem se do kočárku moon nuova. Koukám po té verzi treg 2017. Máte s ní někdo zkušenosti? Klady, zápory?

zoowee
5. led 2017

Holky kdyby nekdo planoval prodej (nejpozdeji kveten) nabidnete prosim. Cekame kloucka. Predem diky 😊

lusany
20. led 2017

Maminky nemate prosím už některá černý kočárek z nové kolekce?

kackahasicka
21. led 2017

@lusany Mám, wood, ale ještě nevozím. Co by tě zajímalo?

ladyddd
21. led 2017

Ahoj holky jde sportak moon nuova napolohovat do lehu? Plus jestli některá prosím víte, kde se kočárky vyrábějí? Všude jsem se dočetla ze testovaný jsou v německu, ale jaký je výrobce? Předem děkuji ;)

psya
21. led 2017

@ladyddd ano, jde prakticky do lehu, firma je nemecka se sidlem v nemecku, ale vyroba nevim, na kocarku jsem to nenasla, myslim, ze to bude beztak Čína. Abc design pisou designovano v nemecku, ale taky bych tipla vyrobeno v asii 😉

drnkla
21. led 2017

@ladyddd Ano, výroba je v Číně, bavila jsem o tom s prodejní asistentkou v krámě.

lusany
21. led 2017

@kackahasicka pokud mate novy model co se zacal prodavat od prosince myslim, tak by me zajimala barva, jestli muzete vyfotit?

ladyddd
21. led 2017

Holky a jste s nim spokojené? Mě ten kočárek přijde vzhledové velice podobný joolz, ale tedy za mnohem příznivější cenu. 😉

kackahasicka
21. led 2017

Holky, co dnes není z Číny. Minimálně nějaký díleček na všem je z Číny. Každou chvíli něco reklamuju. Doufejme, že kočárek vydrží co nejdéle. Už se nemůžu dočkat, až budu to malé, co je ještě uvnitř, za pár dní vozit v kočárku. 🙂

kackahasicka
21. led 2017

@lusany Já ho měla už v listopadu. :D Byla jsem tak vynervovaná z výběru kočárků, že už jsem musela nějaký koupit. A navíc jsem to nechtěla řešit přes Vánoce a hned po nich. Zatím mám jen foto uvnitř, to trochu zkresluje. Mě se líbí hlavně ten sporťák, že jde tolik sklopit ta střecha a má síťku na větrání.

lusany
21. led 2017

@kackahasicka ano to uz je ten novy. muze te mi prpsim vyfotit tu strisku sportaku zblizka?

ladyddd
21. led 2017

Tak jsem téměř na 100% rozhodnuta pro koupi moon. Ještě se na nej chci podívat v kamenné prodejně. Holky jaké typy autosedacek "vajíček " je s moon kompatibilní? Díky! 😊

cicova
22. led 2017

Já mám Moon Nuova City ten šedivý 2017,mám k němu i orig.fusak a tašku.

lenusaak
22. led 2017

@cicova taky ho chci, cekam az dorazi na prodejnu. Jsi spokojena? Zvlada nerovny povrch v pohode?( dlazdice atd) jak je to smtim odpruzenim? Pisou predni kola

jandovka78
23. led 2017

@ladyddd maxi cosi a cybex

cicova
23. led 2017

@lenusaak ahoj,jsem moc spokojená,jezdíme v lese a zadny problem

elze
23. led 2017

@ladyddd my máme BeSafe Izi Go

barca1010
24. led 2017

My mame autosedačku kiddy

mkacik
28. led 2017

Holky, prosím o radu. Kupovala jste některá nanožník ke sporťáku? Máte radu, který sedi? Uvažuju nákup na jaro a moc nevím, kde se podívat. Nebo jestli nebude lepší fusak?
Děkuji😉

jandovka78
29. led 2017

@mkacik mám fusak elodie details a nánožník od Pinkie. Jsem spokojena

elze
30. led 2017

@jandovka78 neměla byste fotku s nánožníkem? 🙂

verouss
18. únor 2017

Foto s nánožníkem mě taky zajímá 🙂

aiky33
24. únor 2017

@psya ahoj,prosim to je barva blue melange?

psya
24. únor 2017

@aiky33 ano

aiky33
24. únor 2017

@psya tady vypada uplne jinak totiz

aiky33
24. únor 2017

Ja tedy doufam ze mi prijde takova barva a s cernymi ramy,nez ty hnede...ted jsen z toho nervozni. Uz je objednany.

psya
25. únor 2017

@aiky33 V té letošní kolekci mají i typickou džínovinu, podle fotek mi přijde víc do zelena.

Strana