Kočárek Moon Nuova 2015, máte zkušenost?
Zdravím všechny, chtěla jsem se zeptat maminek, zda některá nemá osobní zkušenosti s kočárkem MOON NUOVA 2015 a pokud ano, tak jaké 🙂. Moc děkuji za případné odpovědi. Hanka
@cadeau12 Jezdím denně po kamenité, písčité i lesní cestě. Přední kolečka jsou už trochu ojetá a to jezdím od února. Je to tím materiálem lehký, ale tím, že je měkký se rychleji zničí na tvrdším a nerovném povrchu. Někdo tu psal, že zase nestojí tolik nová kolečka. Jsem zvědavá, jak dlouho vydrží.
@leninka393 no jsem z Prahy.😀
@leninka393 Ahoj, take uvazuji o prodeji modreho moon nova 2016, budeme se stehovat do bytu bez vytahu, tak se chci poohlidnout po lehcim sportaku/golfkach. Prodavala bych nekdy v lete. Jezdime od zacatku zari, pred 3 tydny jsme vymenili korbu za sportak. Jsme z Prahy, klidne mi napis zpravu, pokud mas stale zajem 😉
@ghanaianprincess sirka vnitrku je 35 cm, delka 76cm, sportovni korbicku nemam doma tak nevim 😕 driv jsem to zmerit nezvladla 😉
Dotaz, kdy jste přešli na sporťák? Máme za týden 4 měsíce a vidím to tak na měsíc-a půl a už se bude mít problém na délku vejít.
@kackahasicka asi v 10 m, to uz mel 74 cm, nevadilo mu, mel skrceny nohy a rad je vozil opreny o korbicku.
@kackahasicka V 8 mesicich, mel 70 cm, takze by se jeste jakz takz vesel, ale uz tam nechtel byt...Chtel koukat ven, tak jsme dali sportak do pololehu.
@danulka_2 Malá má už teď pomalu 70 cm. Oblekáme body 74, má dlouhé tělíčko. A už chce hodně koukat, na stromy a kde co lítá, to je nejspokojenější, když nespinká. Tak uvidíme.
@kackahasicka My ve 4 měsících, to už měla taky 70 cm a 8 kg, také je dlouhá 😃, a bylo to ještě k tomu na konci zimy, kdy z fusakem se do hluboký korby nevešla, hrozně mi tam už plakala. Ve sporťáku už byla hned spokojená.
@cicova Hezký den, je ještě nabídka tohoto kočárku aktuální..? Děkuji.🙂
Ahoj, má někdo na kočárku moon clonu? Třeba dooky nebo nějakou jinou? Prosím o fotky 😉 pekný den 🙂
Moc děkuju za fotky 😍 my máme právě moon nuova v barvě Sahara melange. Taky se mi líbí dooky ale nevím jakou barvu. Nějak mi k tomu kočárku žádná nepasuje 😔
Holky zrovna dnes jsme v obchode prohlizeli a zkouseli clony od dooky a emitexu a vyhrála od dooky šesa s hvezdickama. Akorat v obchode je drahá a zrovna na feedo maji akci, tak jsme ji tam rovnou ted objednali. Vypada dobre a je sikovna i s tim, ze si ji muzete fakt rulovat nebo natahnout k madlu. Mame sedy moon , sic je to jiny odstin, ale vypadala k tomu nejlip 😊😊
Holky pardon na feedo je akce na autosedačky ne na kocar, my berem oboji - chlap to objednaval. Myslela jsem ze byka akce na kocarovou clonu a ono je to obracene 😊
Ahoj můžu se zeptat jakou podložku do kočárku sporťáku by jste mi doporucili? Uvažuji o Pinkie. A omlouvám se,kočárek zatím prodávat nebudu 😀
Já si clonu nechala ušít od jedné paní na Fleru. Výběr z látek za pár korun a poslouží stejně. ;)
Da se to jeste vic povolit do lehu (cudl zhora) a pak kdyz posazujete, za tohle poutko si to pridrzite pri tahu nahoru, o tech 8 cm se to zase zkrati/prodlouzi. snad jsem to popsala srozumitelne ;)
https://www.spuntik.cz
Holky na stránkách je 10%na vybavicku na kocarky moon 😊

@psya Jee to by bylo úžasné, odkud jste? Případně kdy by to bylo? 🙂