icon

Kočárek Moon Nuova 2015, máte zkušenost?

haninaa
9. srp 2015

Zdravím všechny, chtěla jsem se zeptat maminek, zda některá nemá osobní zkušenosti s kočárkem MOON NUOVA 2015 a pokud ano, tak jaké 🙂. Moc děkuji za případné odpovědi. Hanka

cicova
4. čer 2017

@danulka_2 taky máme tu s hvězdami a velka spokojenost. Kocarek je s ní ještě hezčí🙂

dasa0001
Odpověď byla odstraněná
jajus92
Odpověď byla odstraněná
dasa0001
Odpověď byla odstraněná
ifretka
12. čer 2017

@dasa0001 Můžu se prosím zeptat, když fusak máte - má na zadní části díry pro popruhy pro připevnění do sporťáku? Jaké má prosím rozměry - šířku i délku (na netu jsem nikde nenašla)?
My budeme mít kočárek Moon šedý a přemýšlím, zda jejich fusak koupíme, nebo ne...

cicova
13. čer 2017

Ano má,ale upřímně je hrozně malý,max tak do 2 let. Další nevýhodou je,že se do ní dítě nedá zakuklit,má ho tak do pul těla a mimču tam táhne.

julista
15. čer 2017

@ifretka Je to spíš takovej nánožník. Já jsem v zimě do něj ještě dávala měkounkej fusak, do kterého jsem malou zakuklila.

amadee
21. čer 2017

Dobry vecer 🙂 prosim, nevite zda na kocar pasuje autosedacka Aton Cybex Silver Line? Diky 😉

mariijas
21. čer 2017

@amadee ...autosedačky cybex sedia na moon 🙂

katarina163
26. čer 2017

Ahoj holky prosim dá se u kočárku moon nuova wood polohovat sportak uplne dolehu? Dekuji 😊

petisek111
Odpověď byla odstraněná
lusany
Odpověď byla odstraněná
petisek111
Odpověď byla odstraněná
julista
29. čer 2017

@katarina163 ano dá

pettee1
Odpověď byla odstraněná
petisek111
Odpověď byla odstraněná
drnkla
18. črc 2017

Holky, jakou máte pláštěnku na sporťák? A jaké podložky do sporťáku? Díky 🙂

cicova
18. črc 2017

Ahoj,ja mam orig od Moon a emitex. Podložku mám od Pinkie a Cuddle Comfi Cush a spokojenost 🙂

dasa0001
24. črc 2017

@cicova dobrý den, můžu poprosit foto s podložkou? Taky se rozhodují kterou koupit.

verouss
25. črc 2017

Pláštěnka na hlubokou korbu sedí i na sporťák. Zkoušela jsem teda zatím jen jak jsme ho koupili...

cicova
25. črc 2017

@dasa0001 krásně sedí. Ačkoli ma docela negativní recenze tak nám vyhovuje.

dasa0001
26. črc 2017

@cicova to je pinkie že? Moc děkuju za fotku 🙂 taky pořídím pinkie. Je to normální nebo třeba nějaká prodloužená?

dasa0001
26. črc 2017

@dasa0001
@cicova
A jak se vám jezdí se sportakem? Zatím jsem slyšela že nic moc když ho máte otočený k sobe... Dcera bude mít půl roku a hlubokou korbu už bude mít za chvíli malou, tak přemýšlím jestli ji nedat pak do sporťáku do polohy vlehu když ještě nesedi... Kdy jste dávala mimco do sporťáku?

dasa0001
26. črc 2017

@cicova
Ještě prosím... Jaký máte fusak? Nemáte od pinkie?? Děkuji za odpověď 🙂

cicova
27. črc 2017

@dasa0001 já dávala maleho do sporťáku až kolem 9 měsíce😀. Je pravda,že když ho mám k sobě a kočárek je do polohy do lehu tak je húř manipulovatelný.

cicova
27. črc 2017

@dasa0001 fusak mam lodger a ivema baby. Je teply a do kocarku skvele pasuje. S obouma jsem spokojena

dasa0001
27. črc 2017

@cicova aha, tak to pochybuju že naše malá v něm vydrží tak dlouho. Ke moc dlouhá 🙂 a děkuju za odpověďi 🙂 škoda že nemáte fusak od pinkie, chtěla jsem vědět jestli jsou dobré...

diana89
28. črc 2017

@duckyl můžu se zeptat tu tašku máte odkud děkuji

psya
28. črc 2017

Prosim, mate nekdo tu novou univerzální podložku od Pinkie? Jak pasuje? A do kolika poloh Vam jde sportak nuovy 2016? Asi delam neco spatne..

dena2604
14. srp 2017

Prosím vás, je kocik dostatočne široký aby sa tam zmestil aj fusak ? Nieje to moc ma tesno? Aj v hlbokej aj športovej časti? Ďakujem...popripade poprosím miery športovej časti.. na hlbokú som už našla 😉 ďakujem

Strana