Kočárek Moon Nuova 2015, máte zkušenost?
Zdravím všechny, chtěla jsem se zeptat maminek, zda některá nemá osobní zkušenosti s kočárkem MOON NUOVA 2015 a pokud ano, tak jaké 🙂. Moc děkuji za případné odpovědi. Hanka
Ahoj všem, ti kteří máte moon nuova nejspíš tregg, jezdíte i polní cesty a opravdu nezpevněné povrchy? Kočárek se mi opravdu moc líbí ale bojím se...všichni mi doporučuji nafukovací kolečka a prý pevnější konstrukcí má x-lander mě se ale vzhledově vůbec nelíbí 😔
@vlastulka23 Jezdím denně kamenitou a lesní cestou, i přes kořeny a zvladám to v pohodě. A kočárek zatím bez větších problémů. Jeden menší, ale to byla naše vina, že jsme přes kameny jezdily se zaeretovanymi kolečky a jedna aretace se tím rozbila, že se kolečko vycvakavalo samo. To nám ale opravili v servisu.
Kola jsou perfektní, jezdíme 13 měsíců o sto šest přes kameny i kořeny!
@vlastulka23 Jezdíme s kočárkem už od listopadu a jsem s ním spokojená. Co se týče terénu v lesoparcích a hrbolatých cest, zvládl vždy vše bez problému. Konstrukce se mi zdá bitelná a nafukovací kolečka bych nechtěla, tady se vůbec nemusím bát, že píchnu. A jízda pro mimčo je pohodlná s těmito gelovými/pěnovými kolečky. Máme teda Moon Nuova klasickej ne tregg.
Holky, nevíte jestli na Moon Nuova sedí nánožníky od Pinkie? Nebo jaké jste koupily nánožníky? Díky za tip ;)
@drnkla sedí ;)
Holky prosim poraďte jaký je dobrý podzimní fusak. Děkuji🙂
Náhodou Scalu nemáte někdo? Na pohled je krásný, ale neměla jsem možnost ještě vyzkoušet..
Zdravím všechny, plánuji,koupi Moon nuova 2017 nejlépe v této barevné kombimaci. Nebudete některá v lednu prodávat???
Holky help,mam kocarek moon nuova 2016 a dnes jsem vytahla sportak...vadí mi ze ta střecha je pokrcena a povolená,nejde tak zacvaknout jako u hluboke korby. Nevite co stim?
Jak jste spokojené se sporťákem u verze 2017? Malé bude 6m a chtěla jsem jen sporťák, ale většina není útočná, proto uvažuji o Moon i když korbu nevyužiju.
Maly půjde do sporťáku cca v lednu. Vadí mi ale, že nemá sporťák nánožník. Zkoušela jsem pinkie (byl to asi ten delší) a vůbec neseděl 😕
Prosím, jak je dlouhá korba. Nemohu nikde dohledat 😒 .
@verouss mam od Ivemababy a sedí supr 😊
@mackr ja jsem spokojena dost, sporťák bych neměnila a to jsem u korby přemýšlela o prodeji..
@mackr moon nuova 2017 má korbu 77cm

@dasa0001 Jezdíme v lehu už od 5. měsíce ve sporťáku, aspoň má výhled ven a v těch horkách jí bylo líp. Je to vzdušnější.