icon

Kočárek Moon Nuova 2015, máte zkušenost?

haninaa
9. srp 2015

Zdravím všechny, chtěla jsem se zeptat maminek, zda některá nemá osobní zkušenosti s kočárkem MOON NUOVA 2015 a pokud ano, tak jaké 🙂. Moc děkuji za případné odpovědi. Hanka

verouss
6. lis 2017
mackr
7. lis 2017

Všem moc moc děkuji zaza informace 😉 👍

keksikova1
7. lis 2017

@verouss jeee,promin,ja jsem si nevšimla zprávy, měla jsem v koníku nějaký zmatek 🙄
Mám ten exclusive myslím,dobře sedi,je teplý,nepromokne..Jen bych ocenila lepší přichycení ke strisce, dávají k tomu 2 páry takových sponek, drží tak tak no..

verouss
8. lis 2017

@keksikova1 o 1cm delší jsem zkoušela zen pinkie a vubec neseděl. Ale je fakt, že ten pinkie je o dost širší než tenhle.
Mohla by jste sem dát prosím nějaké fotky, jak to vypadá v reálu na moonu? 😊

keksikova1
8. lis 2017

@verouss už jsem ho sundala a dala zimní fusak..Není teda pripevneny, ale podle me to vypadá cca stejne. Jo,nuovu mam ale 2017..

verouss
9. lis 2017

@keksikova1 moc děkuji

mackr
9. lis 2017

Děkuji všem za změření.

nc30
12. lis 2017

Holky prosim Vás,uvažuji taky o Nuove,ale co me odrazuje🤔Ten spodní otevřený košík🙄Když je mokro,prši,snezi,...neni v nem borel??A neni moc otevrena ta hluboka korba??Mam teda termín na zacatku kvetna a zachmlane korby jsou lepsi asi v zime,ale i tak...dekuji za rady...zvazuji mezi nuovou a Espirem Manhattan,ktery je mnohem vyladenejsi,ale zase vzhledove pusobi tak ,,lacine,, i kdyz jsou cenove nastejno.Diky za postrehy

psya
12. lis 2017

@nc30 do kosiku mi nikdy nenaprselo ani nenasnezilo. Naopak se do nej dobre leze a muzou se vezt i vetsi veci. Korbicka se zda otevřená, ale ma to tak vic kocarku a na leto stejne budete mit clonu, tak ji muzete mit i v zime. Porovnavam s valcem, tam.je krobicka otevrena stejne, kosik pristupnej hur

nc30
12. lis 2017

@psya Děkuju a Valco ma nafukovaci kolecka??

psya
12. lis 2017

@nc30 valco sport je s nafukovackama. Ale je to uz trohu jinej typ kocarku, sportak nejde uplne do lehu, i kdyz tusim.ze nuova taky uplne ne. Je o 8 kg lehci a taky skladnejsi.

nc30
12. lis 2017

@psya Moc dekuji,to ja uplny leh chci a to ma i Nuova i Espiro...no je to alchymie vybrat vyhovujici kocar😅

lujzice
12. lis 2017

@nc30 Já mám nuova city 2017 a jsem s ním moc spokojená 👍 do košíku neprší a používám clonu od dooky,která krásně chrání před sluníčkem,větrem a i teď před sněhem, který začal padat 🙂 naše malá se narodila také v květnu a až do teď jsem s kočárkem neměla sebemenší problém.. příští rok přejdeme na sporťák a na ten se taky moc těším 😍 👍

cicova
Odpověď byla odstraněná
lulu611
17. lis 2017

Ahojte maminky (oteckovia). Chcem sa opytat ci by bol niekto ochotny zmerat sportovu cast. ( najlepsie asi kto ma nuova city 2017 ). Resp.mate skusenosti ake dlhe babatko sa vojde do sportaku, nezavadza mu neskor na nozickach ten spodok? Popripade ak uz mate so sportakom skusenosti ( hlavne s jazdou v proti smere ). My hlboku vanicku uz nevyuzijeme a rozhodujem sa medzi tymto kocarikom a maxi cosi stella. Vela mamiciek tu je nadsenych ale povacsine pisu ohladom vanicky a so sportakom uz skoro nic... Vopred dakujem za vsetky info!

mystico
19. lis 2017

ahoj holky, obnovuji diskuzi. Objednali jsme si kočárek moon nuova city 2018. Na prodejně byla jen loňská kolekce 2017, kde se nedá tak stáhnout stříška, což je vychytanější na modelu 2018. Zklamání po dodání s tou barvou ocean fishbone, bohužel na netu vypadá krásně viz.fotka č.1, přikládám fotku reálu viz.fotka č. 2. (vzor rybí kost, místo toho vidím hlavně pruhy jak na nějakém starém kvádru) Jinak bude jistě kočárek skvělý, už se těším na drandění, kamarádka si ho chválí a ten design bylo to první, co mě uchvátilo, jen toto zkazí náladu.

nc30
19. lis 2017

A kolecka ma gumove a kosik otevreny?Nebo udelali změnu?

mystico
19. lis 2017

košík je otevřený a kolečka mají mít ty přední nějakou větší odolnost aby se tak rychle nesjela. Bohužel není sestavený, tak nemůžu poslat reálnou fotku celého. Jízdní vlastnosti zkusím až v únoru. Máme ho u tchánovců pod stromeček. Třeba někdo má a podělí se.

lenusaak
19. lis 2017

Holky jak je to s nánoznikem na sportak? Jake nanozniky malte a jak vam sedí??

verouss
20. lis 2017

Já nakonec objednala tenhle - ten menší:
https://www.mimibazar.cz/inzerat/95375550/prosi...

tonicka16
20. lis 2017

Ahoj holky, možná se to tu už řešilo, ale nečetla jsem celou diskuzi, tak se omlouvám 😊 máte nekdo zkušenost, jestli je kočárek vhodný do mírného terénu? Strašně se nám líbí, ale mam strach, jestli to není spis městský kočárek ... Bydlíme hned u lesa, takže nejčastěji budeme jezdit lesní cesty, ale jsou pěkně upravene, žádný velký terén to zase není 🙂 taky se rozhodujeme mezi moonem a espirem .. viděli jsme oba, espiro víc houpal, ale moon je prostě hezčí 🙂)

lenusaak
20. lis 2017

@tonicka16 za me je moon spise mestsky kocar. Sjeli jsme s nim uz par terenu a teda s malou to hazelo ze strany do strany. Staci kolikrat i neupraveny dlazebni kostly ve meste. Kdyby trosku pruzil, bylo by to supr. Mam moon nuova city 2017

psya
20. lis 2017

Jezdili jsme na sumave i v tatrach, samozrejme po sotolinach. Porovnani s valcem bez nafukovacek-moon je lepsi, aspon hluboka korba . Nezapichavaj se predni kolecka, mekci. Ale je desne tezkej. Na to prijdete, az bude mimi těžší. Uz se mi ho nechtelo tlacit ani na nakupy.

luckasnazilka
21. lis 2017

Holky vy co moon máte
Napíšete mi prosím jak jste spokojeni s koleckama? Šly byste do toho znovu?
Mám strach z toho že nejsou nafukovací...

lujzice
21. lis 2017

@luckasnazilka mám nuova city 2017 a jsem s ním moc spokojená. Určitě bych ho koupila znovu.

luckasnazilka
21. lis 2017

@lujzice
Moc díky a co kolečka jsou gumové nebo pěnové?

mariijas
21. lis 2017

@luckasnazilka ...kolieska sú veľké a dobre sa s nimi jazdí. nikdy som nezvažovala nafukovacie a som rada, s týmito som veľmi spokojná

verouss
21. lis 2017

@luckasnazilka já jsem při výběru kočárku nafukovaci kolečka chtěla za každou cenu a hodně jsem to řešila! Nakonec mě ale moon natolik uchvátil... 😊 a na to, že nejsou nafukovací,jsem si co a ním jezdím ani jednou nevzpomněla 😉

verouss
21. lis 2017

Holky, nemáte někdo už ten nový sporťák? Jak se s ním jezdí a co to polohovani zad, jak se vám s tím manipuluje?

petulka88
29. lis 2017

Hezký večer, vlastním kočárek Moon Nuova kupovaný v r. 2016 a sháním k němu adaptéry na vajíčko Cybex. Nemáte někdo ponětí, kde se dají sehnat, popř. neprodáváte někdo? Projela jsem internet a začínám být bezradná ☹ Náhradní díly a příslušenství k tomuto kočárku se tedy shánějí pěkně těžko... Děkuji!

Strana