icon

Kočárek Moon Nuova 2015, máte zkušenost?

haninaa
9. srp 2015

Zdravím všechny, chtěla jsem se zeptat maminek, zda některá nemá osobní zkušenosti s kočárkem MOON NUOVA 2015 a pokud ano, tak jaké 🙂. Moc děkuji za případné odpovědi. Hanka

Strana
z27
veralin
27. bře 2018

Ahoj vsem, holky, kdo pouzivate sportovni kocarek, jak se docvakne striska prosim, me porad trochu sjizdi, nejde zafixovat a me to teda neuveritelne cili 😅😅😅 Dekuji za radu 😘

mariijas
27. bře 2018

...maminy, ktoré zvažujete tento kočík a neviete, ako sa zmestia deti v zime: náš malý bude mať tento týždeň 8 mesiacov a ešte sa vozíme vo vaničke 🙂 má cca 70 cm a pomestím ho tam aj v overale so zimným fusakom 🙂 našťastie nám v kočíku väčšinu času prespí, takže nevyžaduje aby z kočíka videl, takže sa to dá, ale keď sa už trošku oteplí, ideme skúsiť športovú časť 🙂

lenusaak
27. bře 2018

@mariijas male je 9,5mesice a stale taky korbicka 😊i se zimnim fusakem

kachnicky
27. bře 2018

Holky prosím co máte nuovu 2015, jaký vám na něj pasuje vajíčko? Mám tu starší Maxi-cosi a nesedí mi rozteč 😣

susanna33
11. črc 2018

@mariijas Veru, zvazujem kupu Moon Nuova City 2018 🙂 Lahko sa ovladal v zime v snehu?

mariijas
12. črc 2018

@susanna33 ...asi žiadny kočík sa v snehu neovláda úplne ľahko. my sme mali celú zimu hlbokú korbičku a môžem povedať, že ten kočík je riadny bojovník so snehom, nakoľko bývame v oblasti, kde býva snehu celkom dosť 🙂 takže som sa vybrala do obchodu aj keď nám napadlo 20 cm (bolo to síce trápenie a milionkrát som to olutovala, ale kočík to dal 🙂) tie kolieska sú super a myslím, že tomu, že sa snehu nebojí dopomáha aj tá jeho vyššia váha, čiže si vie sneh rozraziť 🙂 máme kúpený už nový športiak, ale ak bude v zime problém so snehom, som pripravená vybrať moon a používať aj ten 🙂

keksikova1
4. zář 2018

Ahoj holky, máte některá zkusenost-pasuje nějaký skejt na moon nuova? Mám tedy 2017, ale asi je to jedno.. Díky.

psya
6. pro 2018

@keksikova1 prosim, sehnala.jste vic info?

keksikova1
6. pro 2018

@psya jo, koupila jsem nějaký, mám ho tady, ale přiznám se, že jsem ho ani nevyzkousela, protože jsem nakonec koupila dvojkocar a moon šel zatím do sklepa. Viděla jsem ale fotku s moonem a seděl. Myslím že to je babypoint, je to nějaký univerzální.. Ráno na to kouknu, kdyby to nebyl on, dam vědět.

psya
6. pro 2018

@keksikova1 diky moc!

Strana
z27