icon

Kočárek Moon Nuova 2015, máte zkušenost?

haninaa
9. srp 2015

Zdravím všechny, chtěla jsem se zeptat maminek, zda některá nemá osobní zkušenosti s kočárkem MOON NUOVA 2015 a pokud ano, tak jaké 🙂. Moc děkuji za případné odpovědi. Hanka

berut
10. únor 2016

@mufmartik Jak pisou holky, jinak stavenej podvozek, tregg ho nema tak robustni a ma tudiz i mensi kosik. Jinak je to rozdil jen v konstrukci, do terenu neni vhodny ani jeden, neb maji stejna kolecka - zadne neni nafukovaci. A tudiz dle prodavacky na lesni cestu enni vhodny ani jeden (jasne, prochazku zvladne i plastova tatra). Jinak maji naprosto stejnou sedacku, korbu, plastenku apod.

mufmartik
10. únor 2016

@berut Díky moc, tak nejlepší by bylo mít kočárky dva, jeden do města, druhý do terénu 🙂. Jenže to mít nebudu, tak musím udělat nějaký kompromis. Ještě jednou dík 😉.

lusany
12. únor 2016

Nemáte prosím fotku Moon nuova indigo blue na dennim svetle venku?

maryshkal
Odpověď byla odstraněná
crema
16. únor 2016

Holky můžete prosím některá napsat jak je to se skladností? Mám Fiat Punto, velikostně něco jako krátká Fabie a nejsem si jistá jestli se vejde. S korbou asi ne? Jinak jsem už pro něj rozhodnutá. Cena krásná, designově taky super, ale ve složeném stavu je větší než další můj favorit - Britax Affinite. Děkuju

lusany
16. únor 2016

@crema No já musím říct, že jsem měla představu, že budu kočárek skládat ze sporťákem až ho budu používat no a moc to nevidím, jelikož zabere docela dost místa složený, ale mi tedy máme fabii kombi, takže dobrý, ale rodiče maji fiata bravo no a tam to bude horší

crema
16. únor 2016

@lusany sakra, já si to myslela už když jsem četla rozměry složeného kočárku. Konečně kočárek za super cenu a pěknej a zase má nějaký mínus. Nejhorší, že to nemám ani kde vyzkoušet, budu muset kupovat přes internet. Děkuju

lusany
16. únor 2016

@crema Řekla bych, že v této cenové relaci není žádný extra skladný. Můžu dát info po zítřku. Zítra bych pro něj měla jet tak uvidíme jak se vleze do kufru.

mrshka
16. únor 2016

@renda12 kdybys chtěla nějaké recenze, i když je to na loňský model 🙂

crema
16. únor 2016

@lusany budu moc ráda, děkuju 😊

leonaxyt
16. únor 2016

Taky máme malý auto s malým kufrem - vejde se tam, ale už nic moc jinýho 😒 . Každopádně pořád je to jedna z těch nejmenších variant kočárku.

crema
16. únor 2016

@leonaxyt no tak to mám radost...nic jinyho už tam dávat nepotřebuju, hlavně kočárek. Q to se tam vejde i s korbou, nebo ji vožíš v autě?

crema
16. únor 2016

@leonaxyt moc se mi líbí v šedé barvě a čtu na něj i dobré recenze, tak asi půjdu do něj. Škoda, že ho tu v obchodech nikde nemají, ale podle fotek vypadá dobře, tak do něj asi půjdu.

catkin
16. únor 2016

Mam taky v sedem, ale zatim zabaleny.;) Muzete mrknout na facebook na stranku kocarky MOON CR a SK, je tam realna fotecka od zakaznice 😎 .

leonaxyt
17. únor 2016

@crema I s korbou, to beru jako samozřejmost - se dvěma dětma vzadu v sedačkách bysme jinak nikam nevyjeli.. 🙂
Ale jinak bych každopádně doporučovala zkusit ho najít někde fyzicky a fakt prohlídnout.. Já jsem z něj nadšená, ale to neznamená, že bude každej - a původně jsem měla vybranej jinej, taky dle obrázků a recenzí z netu, jeli jsme se na něj podívat a byla to naživo naprostá katastrofa, naprosto neodpovídal představám..

lusany
17. únor 2016

Tak jsem si dnes jela pro Moon Nuova indigo blue, jenže nastalo nemilé překvapení, kočárek měl vadné kolečko ☹ ☹ ☹ No a jelikož partner byl pěkně naštvaný jelikož jsme pro něj jeli 30km tam a 30km zpět, že vybereme jiný, měli tedy na prodejně Moon Tregg vzhledově hezčí, sice méně praktický kvůli košíku, ale má kolečka v pořádku, tak jsme vzali ten, tak uvidíme

leonaxyt
18. únor 2016

@lusany A nebylo to v AAA kočárky v Kobylisích??

lusany
18. únor 2016

@leonaxyt ne ne nebylo, to je pro mě přes celou republiku. Já jen nechápu proč když kočárek složí tak ho pořádně nezkontroluji, to bylo slyšet, kolečko vydávalo divné zvuky ☹

berut
18. únor 2016

@lusany Tregg je ale úplně stejný, jako Nuova. Resp. jediný rozdíl je právě v tom podvozku, který je jinak dělaný a košík tedy menší - hůř se k němu dostává. Ale všechny "díly" tj. kolečka, korba apod. jsou stejné..
@leonaxyt Pročpak, tam sem se chtěla jet podívat, máte "špatnou" zkušenost?

Já začínám mít pocit, že to zase takový "hit" nebude, ten kočárek..

lusany
18. únor 2016

@berut, ano máte pravdu rozdíl je v konstrukci a potom u sportovni casti je uzsi cast na nozicky, jinak je to vice mene stejne, me se na pohled stejne nejvice libil tregg, takze si rikam, ze to tak asi melo byt, i kdyz je ten kosik hure pristupny a prostorny, tak si budu muset zvyknout, a koupim si vetsi tasku

berut
18. únor 2016

@lusany Aspoň ho nebudete "zbytečně" přetěžovat. 🙂 Někteří si neuvědomí, že prcek má pak 9 kilo, narvou tam nákup dalších 10kilo, tašku 6 kilo a diví se, že jim odešla kolečka po dvou měsících ježdění ve sporťáku.. Tak přeji, ať vám dobře slouží. 😉

leonaxyt
18. únor 2016

@lusany
@berut
My jsme si právě v AAA vyzvedávali náš šedivý a byl tam problém s kolečkem, tak se na prodejně vyměňoval podvozek z našeho na ten modrý - ale nakonec tam to kolečko bylo asi jen špatně nasazený. Tak mě hned napadlo, jestli jste si nejeli pro ten s našim původním podvozkem 🙂
Jinak jako špatnou zkušenost to nevidim, prodavačky jsou tam superochotný, milý, byli jsme tam třikrát a pokaždý super.

lusany
18. únor 2016

@berut no to máte pravdu, přitom kočárek ma psanou maximalní hmotnost košíku 3kg. Taky doufám že budu spokojená, vzhledově se mi líbí moc

lusany
18. únor 2016

@leonaxyt Aha, tak to chápu, ale předpoklad je, že to snad vyřešili a špatné kolečko vyměnili. U tohohle kočárku bylo špatně uložené ložisko nebo něco z ložiskem, protože to vydávalo zvuky při jízdě, takže tak. A už jsme prostě nechtěli projezdit více peněz kvůli kočárku, tak jsme vzali jiný.

musilka
21. únor 2016

Ahoj holky, muzu se zeptat jak budete resit nanoznik ke sportaku ktery original pry neni ? Ja jsem byla furt na vazkach protoze korba mi prisla hrozna mala... Ale vzhled vyhrava 🙂

haninaa
autor
21. únor 2016

@musilka ja uz mam vybrany krasne velky fusak (jsou zimni i jaro/podzim).,tak snad to splni stejny ucel ;)

musilka
22. únor 2016

No uprimne si bez nanozniku nejake.ostrejsi zimni dny neumim predstavit :-/ fusak je jedna vec ale treba kvuli vetru bude potreba ten kocar trochu " uzavrit" coz je funkce toho nanozniku. Vcera jsem pokoukavala na fcb a dost holek tam sije ruzne doplnky na kocarky tak se asi pozeptam jestli by sel i na Moona 🙂,

lusany
22. únor 2016

@musilka já mám od pinkie, ale je tedy delší, taky budu v zimně řešit kvalitním fusakem a pak mám ještě fusak lodger bunker tak ten asi na podzim a na jaro

ellinka7
1. bře 2016

Ahoj, posílám foto kočárku moon nuova 2015. Jezdíme od srpna 2015 a jsme spokojeni. Pouze přední kolečka nejsou moc přizpůsobena jízdě na kostkách a vetsim terénním nerovnostem. Model 2016 ma přední kolečka jiná a vypadají lepší. Budeme přecházet na sporťák, který má velkou výhodu, ze jde celý složit najednou. Zdravím všechny maminky co přemýšlejí o koupi tohoto kočárku.

lusany
1. bře 2016

@ellinka7 zdravím, mohu se zeptat jak tam mate pripevnenou tu kozesinu na boudicce?

Strana