Kočárek Moon Nuova 2015, máte zkušenost?
Zdravím všechny, chtěla jsem se zeptat maminek, zda některá nemá osobní zkušenosti s kočárkem MOON NUOVA 2015 a pokud ano, tak jaké 🙂. Moc děkuji za případné odpovědi. Hanka
Holky můžete prosím některá napsat jak je to se skladností? Mám Fiat Punto, velikostně něco jako krátká Fabie a nejsem si jistá jestli se vejde. S korbou asi ne? Jinak jsem už pro něj rozhodnutá. Cena krásná, designově taky super, ale ve složeném stavu je větší než další můj favorit - Britax Affinite. Děkuju
Taky máme malý auto s malým kufrem - vejde se tam, ale už nic moc jinýho 😒 . Každopádně pořád je to jedna z těch nejmenších variant kočárku.
Mam taky v sedem, ale zatim zabaleny.;) Muzete mrknout na facebook na stranku kocarky MOON CR a SK, je tam realna fotecka od zakaznice 😎 .
@crema I s korbou, to beru jako samozřejmost - se dvěma dětma vzadu v sedačkách bysme jinak nikam nevyjeli.. 🙂
Ale jinak bych každopádně doporučovala zkusit ho najít někde fyzicky a fakt prohlídnout.. Já jsem z něj nadšená, ale to neznamená, že bude každej - a původně jsem měla vybranej jinej, taky dle obrázků a recenzí z netu, jeli jsme se na něj podívat a byla to naživo naprostá katastrofa, naprosto neodpovídal představám..
Tak jsem si dnes jela pro Moon Nuova indigo blue, jenže nastalo nemilé překvapení, kočárek měl vadné kolečko ☹ ☹ ☹ No a jelikož partner byl pěkně naštvaný jelikož jsme pro něj jeli 30km tam a 30km zpět, že vybereme jiný, měli tedy na prodejně Moon Tregg vzhledově hezčí, sice méně praktický kvůli košíku, ale má kolečka v pořádku, tak jsme vzali ten, tak uvidíme
@lusany Tregg je ale úplně stejný, jako Nuova. Resp. jediný rozdíl je právě v tom podvozku, který je jinak dělaný a košík tedy menší - hůř se k němu dostává. Ale všechny "díly" tj. kolečka, korba apod. jsou stejné..
@leonaxyt Pročpak, tam sem se chtěla jet podívat, máte "špatnou" zkušenost?
Já začínám mít pocit, že to zase takový "hit" nebude, ten kočárek..
@berut, ano máte pravdu rozdíl je v konstrukci a potom u sportovni casti je uzsi cast na nozicky, jinak je to vice mene stejne, me se na pohled stejne nejvice libil tregg, takze si rikam, ze to tak asi melo byt, i kdyz je ten kosik hure pristupny a prostorny, tak si budu muset zvyknout, a koupim si vetsi tasku
@lusany
@berut
My jsme si právě v AAA vyzvedávali náš šedivý a byl tam problém s kolečkem, tak se na prodejně vyměňoval podvozek z našeho na ten modrý - ale nakonec tam to kolečko bylo asi jen špatně nasazený. Tak mě hned napadlo, jestli jste si nejeli pro ten s našim původním podvozkem 🙂
Jinak jako špatnou zkušenost to nevidim, prodavačky jsou tam superochotný, milý, byli jsme tam třikrát a pokaždý super.
@leonaxyt Aha, tak to chápu, ale předpoklad je, že to snad vyřešili a špatné kolečko vyměnili. U tohohle kočárku bylo špatně uložené ložisko nebo něco z ložiskem, protože to vydávalo zvuky při jízdě, takže tak. A už jsme prostě nechtěli projezdit více peněz kvůli kočárku, tak jsme vzali jiný.
Ahoj holky, muzu se zeptat jak budete resit nanoznik ke sportaku ktery original pry neni ? Ja jsem byla furt na vazkach protoze korba mi prisla hrozna mala... Ale vzhled vyhrava 🙂
No uprimne si bez nanozniku nejake.ostrejsi zimni dny neumim predstavit :-/ fusak je jedna vec ale treba kvuli vetru bude potreba ten kocar trochu " uzavrit" coz je funkce toho nanozniku. Vcera jsem pokoukavala na fcb a dost holek tam sije ruzne doplnky na kocarky tak se asi pozeptam jestli by sel i na Moona 🙂,
Ahoj, posílám foto kočárku moon nuova 2015. Jezdíme od srpna 2015 a jsme spokojeni. Pouze přední kolečka nejsou moc přizpůsobena jízdě na kostkách a vetsim terénním nerovnostem. Model 2016 ma přední kolečka jiná a vypadají lepší. Budeme přecházet na sporťák, který má velkou výhodu, ze jde celý složit najednou. Zdravím všechny maminky co přemýšlejí o koupi tohoto kočárku.

@mufmartik Jak pisou holky, jinak stavenej podvozek, tregg ho nema tak robustni a ma tudiz i mensi kosik. Jinak je to rozdil jen v konstrukci, do terenu neni vhodny ani jeden, neb maji stejna kolecka - zadne neni nafukovaci. A tudiz dle prodavacky na lesni cestu enni vhodny ani jeden (jasne, prochazku zvladne i plastova tatra). Jinak maji naprosto stejnou sedacku, korbu, plastenku apod.