Kočárek Moon Nuova 2015, máte zkušenost?
Zdravím všechny, chtěla jsem se zeptat maminek, zda některá nemá osobní zkušenosti s kočárkem MOON NUOVA 2015 a pokud ano, tak jaké 🙂. Moc děkuji za případné odpovědi. Hanka
Kozesina je na pružné gume a po stranách zachycena k boudicce.
@monikaz88 Není úplně houpací, ale u zadních koleček má odpružení - učitě je měkčí než X lander XA, ABC design viper, které jsem taky zvažovala, ale není to typickej houpací kočárek (Baby design Lupo je určitě víc odpruženej, ale ten nechtěl manžel, protože to vypadalo, že tomu kočárku každou chvíli upadnou kolečka).
Vzhledem k tomu, že jsem ho měla o 1000 Kč levněji (na eshopu garantují nejnižší cenu a já ho našla jinde levněji, tak mi vyhověli), koupila jsem si batoh a stínítko originál - sestra bydlí v Německu, tak jsem si tam vybrala nejlevnější eshop bez poštovného. Posílám fotku stínítka - podívej se ještě na oficiální stránky na fotky - neměla jsem ho upnutej na držadle, ale jen tak navolno. Určitě pomůže i proti profukování, ale v -20 bych se na to nespoléhala ;)
@nikol10 Jen kvuli malemu odpruzeni a malemu kosiku🙂 Ja jsem trosku narocnejsi😀 Moon uz je muj treti kocarek behem necelych 4 mesicu😀 Jinak Moodd je prekrasny, nadherna designovka, ale ja jezdim hodne po kostkach a v lese, tak jsem chtela vic odpruzeny kocar. Kdybych si to ale mohla financne dovolit, nechala bych si oba😀😀
Tak holky objednáno... Dlouho jsem váhala mezi Nuovou a Baby designem dotty ale nakonec vyhrál němec. Hlavně teda proto, že těch polských baby design kočárků jsem tady ve městě jen v posledních pár dnech potkala snad dvacet. A moon žádnej. Tak snad nebudu zklamaná. Přijede v pondělí PPLkou a btw holky mají akční cenu na jednom webu jestli chcete vyjde tam na 11 tisíc 😉 všude jinde ho mají přes 13. Tak aspoň můžu vzít sedačku i s isofixem. Barvička bude indigo blue melange. Nafotím až přijde 😉
@musilka Taky jsem původně chtěla Baby design dotty, ale už jsem jeden polský kočárek měla na první dceru, tak jsem tentokrát šla taky do němce, tak jsem taky zvědavá zda jsem udělala dobře. Původně jsem měla mít taky nuova idigo blue melange, ale přišel na prodejnu se špatným kolečkem, tak jsme vzali Tregg tak doufám, že budu spokojená.
Tak po asi tydennim testovani mohu konecne napsat klady a zapory. Poridila jsem Moon Nuova 2016 wodd black denim. Odpruzeni mi bohate staci. Mala je zvykla na velke nadskakovani z minuleho kocarku, tenhle je podle me odpruzeny dostatecne. Na kostkach to nijak hlasite nedrnca a mala v nem tak jako prijemne pohupuje. Plus davam take velkemu kosiku. Dnes jsem tam dala velky nakup a mela jsem z toho obrovskou radost🙂 . Korba mi prijde dostatecne prostorna. Skladani a rozkladani je rychle. A do kufru kombiku se mi vejde uplne s prehledem.
Ted ty minusy... Co nechapu, tak proc nevymyslel uz samotny vyrobce nejakou clonu primo no korbicce. Korba je hrozne otevrena, bez slunecni clony se neobejdete! Ja poridila Dooky, protoze orig.byl na me zbytecne drahy. Konstrukce se muze nekomu zdat docela tezka, ale ja jsem zvykla z predesleho kocarku, ten vazil stejne. Kolecka zadni jsou gumova a predni penova. Ano je sice super, ze nejsou nafukovaci, ze nepichnou, ale do tech prednich penovych se zapichuje uplne vsechno. Uz po prvni prochazce jsem tam mela snad milion kaminku a pak to samozrejme na hladkem chodniku vydava nehezke zvuky... A co vidim jako nejvetsi minus u tohoto kocarku je brzda!!! Ta je dana na konstrukci na spodni tyci primo naproti noze. Ja si pravidelne nekolikrat kocarek nechtene zabrzdim. Proc ji nedali doprostred nebo na kraj☹
I presto ale kocarek doporucuju, jizdni vlastnosti jsou podle mych predstav, mala bude mit, doufam, pohodli i ve sportacku, a to je hlavni. Holt nesmim delat tak velke kroky, abych ho furt nebrzdila😉
@nikol10 urcite je i pro pidilidi 🙂 ja mam taky jen 165 a hlavne mam sestiletou dceru a kvuli ni jsme vybirali nizsi aby do korby v pohode videla a madlo jde dat krasne dolu.
Latka mi prijde pevna dost 🙂 mela jsem na sof tehdy teutonii a nijaky rozdil v nich nevidim. Prijde mi jako hodne kvalitni 🙂
No je takova tmavsi jako tmavy denimovy rifle 😀 s tou tyrkysovou na obrazkach eshopu nema nic spolecnyho. Me se libi prave takova ta jakoriflovina na nem 🙂 sedej jsem live nevidela ale tehle.mi na prodejne hned padnul do oka a kdyz jsem ho pak videla na obrazku eshopu tak jsem neverila ze je to tentyz kocar. Doporucuju osobni prohlidnuti v obchode 😉
Ahoj, moc díky za tohle fórum a Vaše příspěvky, jsem ráda, že můžu najít nějaké info o tomto kočárku 🙂. Uvažuji o jednom z kočárků Moon - buď Nuova, Nuova Wood nebo Treck. Snažím se zjistit, jaký je mezi nimi rozdíl - zejména mezi Nuova a Treck? Nevíte náhodou někdo???A taky mě trošku mrzí, že mají tak chabé příslušenství. Poradíte jaké jste koupili fusak a tašku? Ten batůžek se mi fakt moc nelíbí 😀
@pafka32 rozdily jsou v konstrukci, a nuova ma vetsi kosik. A zrejme se i lepe sklada, ale to jsem nazivo nevidela, tak nevim presne. Ja koupila tasku od Pinkie.cz a fusak budu kupovat taky tam. Batuzek se mi taky vuuuubec nelibi🙂 Jinak urco dokup i slunec.clonu. Ja mam tu Dooky. Jinak do kocarku bude svitit a foukat :-/

Ja mam v planu koupit tento kocarek v pristim tydnu misto meho soucasneho Quinny moodd. Snad budu spokojena, byla jsem se na nej podivat v obchode a byla jsem nadsena z odpruzenych kolecek a celkem prostorneho sportacku. Doufam, ze budou kolecka na verzi 2016 dobra na kostkach a v terenu. Nemate s tim uz nektera zkusenost-s timto novym modelem? Dekuji