icon

Kočárek Moon Nuova 2015, máte zkušenost?

haninaa
9. srp 2015

Zdravím všechny, chtěla jsem se zeptat maminek, zda některá nemá osobní zkušenosti s kočárkem MOON NUOVA 2015 a pokud ano, tak jaké 🙂. Moc děkuji za případné odpovědi. Hanka

musilka
17. bře 2016

@pafka32 mě u toho treggu přišel horší přístup do košíku jinak mi moc rozdílný nepřijdou :-/ spíš mi ten nuova přišel takovej hezčí jednodušší ale je to věc názoru asi 🙂
A jinak nánožník si nechám ušít na fcb je několik mamin co šijou různý doplňky ke kočárkům aspoń budeme originální a bývaj i podšitý třeba fleesem ty nánožníky 🙂 a fusak zatím nepořizuju ale budu kupovat pak po létě petite cherie nebo elodie details ještě jsem teda našla na fcb paní co šije bomba fusaky na fajn ceny pošlu ti kdyžtak kontakt do zprávy 😉
a tašku zatím hledám ale možná koupím o'bag jak to mívají holky u bugaboo celkem se mi to líbí a můžu jí pak nosit i samostatně 🙂

pafka32
17. bře 2016

@musilka @monikaz88 Holky, moc děkuji za cenné rady. O víkendu se ně jdeme podívat "na živo" a moc se těším. Já se totiž zamilovala do Joolz, ale dát 40 tis za kočárek se mi opravdu nechtělo - kvalita je určitě lepší, ale myslím, že pro naše účely bude Moon bohatě stačit a navíc, je designově Joolz dost podobný 🙂. A určitě poprosím o zaslání kontaktů do zprávy, fusak i nánožník budeme potřebovat a raději bych to řešila rovnou s kočárkem 🙂.Ještě váhám na výběrem barvy, čekáme chlapečka, tak nejvíc preferuji black denim nebo stone melange...Ach jo, to je horší než vybírat auto 😀

musilka
17. bře 2016

@pafka32 právě jsem celkem poučena z minu

lusany
17. bře 2016

@pafka32 Tak já původně měla mít Moon nuova indigo blue, ale když jsme pro něho jeli na prodejnu tak měl vadne zadní kolečko-špatně ložisko z výroby. Chlap byl tak naštvaný, že jsem prostě museli z nějakým kočárkem odjet, takže nakonec mám Moon Tregg - mě po pravdě se vzhledově líbí nejvíc, má tedy oproti moon nuova menši košík a hůře přístupný,tašku jsem si na něj koupila od skip-hop.

musilka
17. bře 2016

se mi to odeslalo dřív omlouvám se
" z minulého kočárku. Měla jsem teutonii za 30 tis a myslím že je to kvalitně srovnatelné. Uvidím teda jak to bude v plném provozu.
ALe tohle vybírání druhého kočárku byla fakt fuška to máš pravdu. Teď ještě jedu v úterý pro autosedačku našla jsem půl roku používanou cybex aton s isofix bazi kousek od nás tak než dávat dvojnásobek ceny za novou vezmu tu použitou.
Já jen doufám že se mi prcek bude do kočárku vejít dýl než sofie. Tu jsem vozila sotva do pěti měsíců a to bylo tenkrát léto a prostě se do hluboký nevešla. Ale ona byla obřík. Teď to bude na hraně v tom že prcek bude květen/červen a pět měsíců mu bude v říjnu a to už počítám bude ve fusaku... no uvidíme.

musilka
17. bře 2016

@lusany teď jsem koukala na tu tašku máš tu modrou ?

lusany
17. bře 2016

@musilka ne ne, já mám skip hop versa black, tu modrou jsem chtěla k tomu modrému puvodně, ale je tedy barevně jina, to je vzdycky problem sehnat stejne modrou

musilka
17. bře 2016

to je mi jasný. Ale já stejně tu tašku používala max k doktorovi nebo někam na výlet jinak jsem jezdila bez měla jsem jen takový malý organizer na rukojeť kde jsem měla lahvičku a peněženku s mobilem... uvidím teď jsem našla jednu na fleru modro šedou co paní šije tak možná vezmu ji ale ještě počkám 🙂

lusany
17. bře 2016

@musilka jasně, já zas využívám každý den, jelikož už mám doma skoro tříleťačku, tak tašku jsem potřebovala velkou, tahle je super,že je lehká, stejně ji budu muset asi vic nosit než jí vozit na kočárku, jelikož budu dávat stupátko ke kočárku.

musilka
17. bře 2016

jj právě bych chtěla taky spíš takovou která by se dala nosit i samostatně a vypadala "kabelkově"
oběhnu obchody se sportem jestli na nějakou nekápnu ale teď jsem našla moc pěknou na netu modrou tak když nenajdu jinou vezmu ji. hodim odkaz ale oni mi to vymažou asi
http://panikabelkova.cz/p/76/4919/elegantni-dam...

lusany
17. bře 2016

@musilka kabelka vypadá dobře. Jinak co se týče nánožníku tak ten zatím neřeším na zimu jsem si nechala ušít pořádný fusak, už ho mám doma a je super velký budu ho používat pak i do lehkého sporťáku Valco baby co mám po dceři

musilka
17. bře 2016

@lusany taky chci teply fusak a ten nanoznik potom uvidim. Vezmu jeden slabsi podzimni aby mi pripadne neblokoval tolik mista v korbe a pak silnej bud ten petite cherie nebo od linda cube z fcb :-/

lusany
17. bře 2016

@musilka Ja mám do hluboké korby na podzim zavinovačku Lodger denim a pak jeste fusak aesthetic do 9mesicu no a pak uz budeme ve sportaku tak to mam ten fusak od Linda Cube, pak jeste od ni na jaro objednam jarni 🙂

musilka
17. bře 2016

@lusany tak to budem mit podobne me se ty lindiny fusaky hrozne libi. A prave si asi poridim oba slabsi i silnejsi at to muzu menit podle pocasi.

lusany
17. bře 2016

@musilka Linda má moc krásné výrobky a hlavně cenově dostupné, oproti Elodie details, kde se hlavně platí za značku.

halyinka
19. bře 2016

@musilka Ahoj, s manželem uvažujeme o koupi tohoto "vozu". Chci se zeptat na to, jak dobře je na mádle přišitý ten koženkový material? Na Tvých fotkách vidím, že se u okraje páře nebo čouhaji nitky. Když jsme kočárek zkoumali živě na prodejně, vypadalo to stejně ale já jsem si myslela, že je to tím, že je od zákazniků hodně ošahaný. Nemile me překvapuje, když to vidím na Tvých fotkách nového kočárku. 😖

musilka
19. bře 2016

@halyinka ten potah je na zip a da se sundat jako to byva u bugaboo nebo stokke 😉 ale nepripada mi to nijak roztrepene nebo nekvalitni 😉

halyinka
19. bře 2016

@musilka Nejsem si jista, zda se bavíme o stejné věci. 😕 To mádlo bylo sesity nití a neviděla jsem tam žádný zip.
Na fotce je vidět něco bílého u okraje.

babanci
19. bře 2016

Děvčata,kolik takový kočárek stojí?Sporťák a hluboký. My jsme pořídily Gesslein na zakázku,je to nádhera,jen drahá. Tak,abych měla představu,když každý říká,že i hezký kočárek jmůže být levný. 😊

musilka
19. bře 2016

@halyinka ten kozenkovy.pitah mam cely na zip to bile co uvadis jsou prave jezdec a brzda zipu. Sesity neni. Dcera mi ho tu asi do pulky rozepla a to co ti pripada roztrepane je akorat spatne zpatky zapnuty ten zip 😉

@babanci bezne stoji 13-13 500 ja sehnala na eshopu za 11000 a jsem fakt mic spokojena prave proto ze jsem mela teutonii coz prave jak pises byla hodne draha sranda 😀 ale pro me tehdy proste strasne potrebna 🙂

babanci
19. bře 2016

@musilka Aha. Tak to jde. My máme v kompletu se všemi doplňky,náhradní nápravou,fusakem,autosedačkou,sluneční clonou,taškou,moskytierou... takové ojeté,ale hodně dobré auto. To jsi asi s tou Teutonii taky měla,co?

musilka
19. bře 2016

@babanci jj se vsema doplnka jsem v tom byla za 30 tisic...

babanci
19. bře 2016

@musilka Tak to je ještě fajn,my už jsme na 38. Chtěli jsme ještě jednobarevnou vložku,tzv. loop a to už je jen za tisíc. Pak končíme.😊

lili166
21. bře 2016

Ahojte.Nám se miminko narodí koncem června a mám obavy aby se nám do kočárku vešlo i s fusakem v zimě.Co myslíte?

musilka
21. bře 2016

@lili166 to ti takhle dopredu nikdo nerekne... Zalezi na velikosti prcka 🙂 a taky bych koupila nejakej min rozmernej fusak.

crema
23. bře 2016

@lusany taky my teď známá říkala, že skladný zas až tak není. Teď mám super nabídku na Mutsy 1,5 roku starý, perfektní stav +MC autosedačka za skvělou cenu, tak asi vezmu ten. Do Punta se vejde, tak se za tu cenu asi už nebudu víc rozmýšlet.

lusany
23. bře 2016

@crema no já mám nakonec místo nuovy Tregg a ten skladny moc není, máme ale kombika tak nám to zas tak nevadí.

psya
24. bře 2016

@crema my máme naštěstí velký kufr, vejde se úplný v pohodě a zůstane i dost místa okolo. Určitě lepší než abc design viper, který jsme do kufru taky zkoušeli dát.

musilka
24. bře 2016

Taky si myslim ze skladnost je o.k navic kdyz se jeste odcvaknou kola je to uplne v pohode 🙂 prijde mi ze teutonka mi zabrala vic mista.

Holky nemate nekdo vyfoceno s tou dooky clonou ? Uvazuju co na tu strisku v lete narvu 🙂

monikaz88
24. bře 2016

@musilka mam tu zimni verzi. Je to super, nesviti ji tam vubec slunicko a nefouka vitr. Kdyz ji tu clonu dam takhle uplne dolu a ma tam tmu, tak spi behem minutky😀

Strana