icon

Kočárek Moon Nuova 2015, máte zkušenost?

haninaa
9. srp 2015

Zdravím všechny, chtěla jsem se zeptat maminek, zda některá nemá osobní zkušenosti s kočárkem MOON NUOVA 2015 a pokud ano, tak jaké 🙂. Moc děkuji za případné odpovědi. Hanka

babanci
23. čer 2016

@pasackovaovecka Krása. Kolik takový koćárek tedy stojí. Jsem jen zvědavá,my už máme koupený Gesslein.

psya
Autor odpověď smazal
psya
Autor odpověď smazal
boruvka878
1. črc 2016

Ano daji, musis zmacknout tenhle cudlik a kolecko vytahnout.

psya
Autor odpověď smazal
jarca90
5. črc 2016

Zdravím maminky, chtěla bych se zeptat, co si myslíte o kočárku na zimu...Jsem do něho zamilovaná, ale dost vaham kvůli poměrně otevřené korbičce....díky předem za názory 🙂

jandovka78
5. črc 2016

@jarca90 hodně maminek to řeši clonou Dooky. Já si myslím, že když jdu ven tak chci, aby byl malej na vzduchu a před osmacti lety co jsem měla syna tak všechny boudy byly takhle otevřené a žádnou clonu jsem nedávala

elze
8. črc 2016

Maminky, prosím o radu - jak se zafiksuje stríška u hluboké korby? Nemůžeme na to přijít, sjíždí nám zpátky.. Snad to nebude na reklamaci

drzounkova
8. črc 2016

@elze zatahnout ji uplne dopredu dokid to necvakne... 🙂

boruvka878
8. črc 2016

@elze kdyz ji date nahoru, tak musite zatlacit jako smerem k rukojeti a melo by to zacvaknout.

nikolazachova
10. črc 2016

@catkin jak jste se nakonec rozhodla? Mam stejný problém 🙂

psya
Autor odpověď smazal
jajik21
14. črc 2016

Pasuje z korbicky ;)

vlastakova
14. črc 2016

Ahoj, prosim o radu. Jaky je rozdíl mezi MOON NUOVA A MOON TREGG? Resp který je lepší. Já to nikde nemuzu najít. DEKUJI

psya
Autor odpověď smazal
lusany
16. črc 2016

@vlastakova rozdíl je v konstrukci podvozku kočárku. Tregg má teleskopickou rukojeť a menší nákupní košík.

verunkaaa
17. črc 2016

@vlastakova a ma jiny tvar rukojeti

leonaxyt
25. črc 2016

Holky zdravím, možná tu o tom byla zmínka, dost možná jsem tak blbá, že jsem se třeba i účastnila debaty 😀 😀 , ale prostě nedohledam 😀 , tedy se ptam: Jak budete řešit chybějící nánožník? Už o tom přemýšlim pár dní. V zimě ok, to ho nahradí teplej fusak a myslim, že to bude stačit, ale podzim sychravo, pamatuju si, že jsem prvního prcka vozila právě s dekou (lehkou či teplejší, dle teploty) a nánožníkem, takže u bylo akorát a byl chráněnej před větrem a případně deštěm, nebyla-li zrovna pláštěnka a průtrž.
Máte info, jakej by na to třeba mohl pasovat, kde ho sehnat, anebo kontakt na někoho, kdo by ho dokázal ušít?

catkin
26. črc 2016

@nikolazachova mám šedý a nakonec jsem ráda 🙂

pasackovaovecka
27. črc 2016

@drzounkova
@monikaz88 holky moc dekuju za odpoved 🙂 je to presne jak rikate. Akorat jsem zvedava kdy to omylem ukopnu :D

lusany
27. črc 2016

@barbuska11 Jak jste dopadla s reklamaci?

miiiichaellla
2. srp 2016

Ahoj, doufám, že mi někdo poradí, protože jsem v koncích. Koupili jsme kočárek moon nuova wood a protože se mi batůžek ke kočárku nelíbí, tak hledám nějakou vkusnou přebalovací tašku, kam dám všechny věci. Jaké tašky máte vy?? Už jsem prohledala internet, zkoušela pár tašek na prodejně, ale i paní prodavačka si nevěděla rady.. 😕
Mám nápad na čistě černou, ale takové moc nejsou, ale když bych chtěla kočárek nějak odlehčit našla jsem si http://www.detskezbozi.com/lassig-green-label-n... - black mélange, ale nevim. K vidění nide není a je drahá. Ovšem mohla bych jí pak nosit i jako kabelku. Jenže hodí se ke kočáru?? 🙄 Díky za rady!!

monikaz88
2. srp 2016

@miiiichaellla ja mam gesslein http://www.gessleincz.cz/produkty-gesslein/dopl...
A pak jeste tenhle organizer: http://www.pinkie.cz/organizer-black-square-vet...
Ten je ale samozrejme na mensi pochuzky, pac se do nej skoro nic nevejde. Ale ta taska Gesslein je super a hooodne prostorna. Ted ale jak uz je dcerka vetsi, tak ji skoro nevyuzivam, tak ji budu prodavat, ale jinak jsem s ni byla moc spokojena.

elze
4. srp 2016

@miiiichaellla, já nejsem moc originální, mám Obag 🙂

leonaxyt
5. srp 2016

Ženy, poradíte mi někdo s tím nánožníkem, viz. výše? Jsem ignorována a asi se urazim... 😀 😀

psya
Autor odpověď smazal
verunkaaa
5. srp 2016

@psya to je ale bohuzel trosku jina barva ☹ ta od abc je takova studenejsi, vic bila

boruvka878
6. srp 2016

@leonaxyt ja koupila od pinkie

psya
Autor odpověď smazal
Strana