Kočárek Moon Nuova 2015, máte zkušenost?
Zdravím všechny, chtěla jsem se zeptat maminek, zda některá nemá osobní zkušenosti s kočárkem MOON NUOVA 2015 a pokud ano, tak jaké 🙂. Moc děkuji za případné odpovědi. Hanka
@jandovka78 asi by meli sedet vsechny, meli by byt universalni. Ale kdyztak to zitra vyfotim, jak na kocarku vypada.
@boruvka878 Děkuju moc za tip! A taky bych se přidala k prosbě o foto..🙂)
@boruvka878 A ještě by mě vlastně hlavně zajímalo - vejde se do toho nánožníku pak ještě teplej zimní fusak?
@boruvka878 Děkuji moc
tak dle FB Kočárky MOON CZ a SK - baby business: Od zaří bude nové příslušenství...teplý fusak s kožíškem a rukavice na rukojeť s kožíškem ☺ brzy budeme dávat obrázky.
Ale nánožník nebude.
@leonaxyt s tim fusakem nevim, misto tam je, ale jeste zadny nemam, tak nemam vyzkouseno. Ja s nanoznikem pocitam spise na podzim a pak asi na zimu jen poradny fusak.
@boruvka878 Díky! Vypadá to dobře, navíc skvělá volba vzoru! 🙂
ahoj holky, jaké máte, prosím, podložky do sporťáku? Děkuji moc za inspiraci 🙂
@catkin Ja mam Pinkie
@leonaxyt Dekuji 🙂 ono to ve skutecnosti neni tak vyrazne jako na fotce :D chtela jsem ruzove, kdyz uz mam vysnenou holcicku 🙂 Ted teda jeste vybrat ten fusak.
@boruvka878 děkuji a máte tu prodlouženou, sedí tam akorát? 😵
@catkin ano prodlouzenou. Sedi dobre 🙂
Holky prosím vás, chtěla bych si koupit Moon Nuova 2016, mám termín koncem října - myslíte, že je to vhodný kočárek na zimu, jak bude jezdit ve sněhu? Děkuji za jakoukoli odpověď.
@lollaj my jezdime od brezna, takze snih jsem jeste nezkusila. Kazdopadne ted nas ceka 🙂 myslim ze bude dobry, ma velka kola, tak snad nezapadneme. Jen teda ted v 5 a pul mesici jsem malou uz prendala do sportaku. Jeste by se chvilku vesla, ale zacala dost sjizdet. :(
@boruvka878 Ahoj a naklání se kočárek víc než na začátku? Nebo stejně a je to způsobené prostě vahou dítěte? Díky 😉
Já mám moon tregg 2016a super .chtěla sem sportovnější verzi moon nuova 😉
@miiiichaellla naklani se vic nez na zacatku a rekla bych, ze je to zpusobene vahou ditete.
Takze ne, ze by se vycloumal a treba na druhe dite byl nakloneny uz od zacatku? Doufam ze vydrzi jeste jedno dite 😉
No holky nevim nevim zda vydrzi tento kocarek dve deti!!:-/ Mam ho mozna tak pul roku a uz ted je silene rozvrzany, hruza!!! Uz bych do nej nikdy nesla a druhemu ditku koupim jiny!
@miiiichaellla mozna to nedelaji vsechny, ale rekla bych, ze uz nakloneny zustane. Mala mela neco pres 6 kilo, kdyz se zacal naklanet, takze zadny obr. Chci to zkusit reklamovat. Na druhe nejspis taky poridime jiny.
Holky, mam uplne hruzu z toho, aby nam pres zimu vystacila hluboka korbicka. 😨Mimco cekame konec zari (mozna i driv) a uz ted se desim toho, aby mi alespon do brezna poslouzila. Mate zkusenosti, jak dlouho se mimca vesla do hluboke korbicky? Pry mame pocitat s porodni vahou kolem 3500g a delku odhaduju tak 52cm, manzel byl pri narozeni docela cahoun 😆😆
@pasackovaovecka nebála bych se.. já mám termín měsíc po tobě a do jara s korbičku počítám.. problém nebude v délce a velikosti mimi , ale kdy si začne sedat a nebude v ní chtít být. Ale přes tu nejhorší zimu ho korba maximálně zakryje 😉
@pasackovaovecka moje dcera přesně 52cm a 3,5kg
@boruvka878 A mate naklonenou korbicku nebo sportovni sedacku?
@pasackovaovecka moje dcera teda zadny dlouhan neni a v 6ti mesicich uz to mela v korbe na delku jentaktak...
@pasackovaovecka Taky plánuju korbičku na zimu a musí stačit!! 😉
Jen doufám, že jak se tu mluví o tom, že korbička se pak dost nahýbá, aby se nějak nevycloumala z těch zarážek a na případně druhé mimi vydržela! 😕

@boruvka878 můžeš poslat odkaz, který ti tam sedi