Kočárek Moon Nuova 2015, máte zkušenost?
Zdravím všechny, chtěla jsem se zeptat maminek, zda některá nemá osobní zkušenosti s kočárkem MOON NUOVA 2015 a pokud ano, tak jaké 🙂. Moc děkuji za případné odpovědi. Hanka
Holky, tak jsme s kočárkem Moon tak dlouho čekali, že když jsme přijeli do šputíka, tak měli poslední kousky a už čekají novou kolekci, to já ale do porod už nestihnu 😀 nakonec ale máme 🙂 v tom zmatku jsem tam vůbec neřešila tašku na kočár, tak se chci zeptat (vím, asi to tu již proběhlo..🙂 ) používáte ten batůžek, nebo jakou jinou tašku doporučíte?
@lusany ano jen korbicku, se sportakem jezdime necely mesic a zatim dobry
@boruvka878 a budete kocarek reklamovat?
@lusany nejspis ano, pristi patek jedu do Prahy, tak ho tam asi vezmeme. Preci jen je v zaruce, tak toho vyuziju.
@boruvka878 tak kdyztak pak dejte vedet jak jste dopadla
@leonaxyt mi meli navington galeon a byl uzasny byl celoodpruzeny ; )
Jen kdyby někoho zajímalo, máme nuova moon wood - tašku jsem pořídila Lässig Green Label Neckline a je bezvadná, krásná kabelka, plno členitého prostoru, vychytávek 🙂, ovšem drahá jak... 🙄 - na kočár wood se skoro žádná, podle mě, ale nehodí.. kočár je sám o sobě pěkný, ale další barevné tašky už jsou moc - co se taky hodí ke dřevu, že.. zkoušela jsem v obchodě a i prodavačka byla nešťastná. Jinak mám i ten batůžek, ten využiju spíš ke sporťáku. Batůžek je celkem nepraktický.. je to tak naházet všechno na jednu hromadu a jet - žádný kapsy, spíš to slouží po rozepnutí jako podložka na přebalovací podložku pro mimi 😉
@miiiichaellla já právě zvažuji, zda si ho pořídit.. mÁM V TAŠCE RÁDA VŠE ROZDĚLENÉ, ALE TO U NĚJ ASI NEHROZÍ :(
To vubec, i rozepinani je celkem krkolomne - jde ztuha, ale treba se opotrebuje a pujde lip. V tuhle chvili bych ji ale jednou rukou na kocaru nerozepnula. Fakt nic moc.. 😒 cekala jsem vic, kupovala jsem ho v akci, tak me to tolik nemrzi a taky kvuli tomu, ze jinou takhle pasujici "prebalovaci tasku" nesezenes, ale uz bych asi nekoupila. Ale treba vyhovovat bude.. Ma po strane jednu malou kapsu, vevnitr dve sitky. Z toho jedna na bilou prebalovaci podlozku, ktera po rozbaleni kopiruje ten rozepnuty batoh, takze pokud budou v kapsach nasazeny veci, moc nedava smysl na to davat jeste tu bilou podlozku, kdyz mi kapsy zakryje - a to nemluvim o tom, ze bych mela uvnitr batohu nahazeny dalsi dulezity blbosti 🙂 to trochu nedomysleli. A pokladat tu bilou podlozku jen tak nekam na verejna mista a pak nevedet, kterou stranou jsem ji mela pod miminem, tak na to moc nejsem... 😅
Ženy prosím, podložku do sporťáku ano nebo ne? A pokud ano, tak proč?
Ahoj Holky, pridávám se do diskuze. Mám kočarek nuova 2016 a i s tím batihem... je velký uvnitř..ono se to nezdá.taky jsem se obávala ale vejde se tam vše co potřebuji na cesty pro dceru. Jinak jsem vybírala dlouho co za kočarek a jsem moc ráda, že jsem si vybrala práve tento.- Ve všech smerech mi vyhovuje a je lehounky. Doporučuji!
@psya od emitex asi za 300,- Bohate staci🙂
@miminkonase lehounky?? Tak to bych vuuubec nerekla🙂 Me prijde strasne tezky!☹
@monikaz88 , pokud mám nákup dole v košíku tak se pronese ale jinak je opravdu lehoučký.
Milé maminky, dnes jsme si domů přivezli kočárek Moon Nuova Wood denim black a nemůžu se na něj vynadívat! Je krásnej, konstrukce se zdá být taky bitelná a stabilní, krásně se ovládá a po bytě se mi zatím s ním jezdilo krásně. Je hezky malý narozdíl od jiných kočárku který jsou mastodontní, veliký a mohutný. Jsem mrňavá 164, tak jsem ráda že přes něj vidím.
Četla jsem že si maminky stěžovali na to že mají u sporťáku sedací část výš než opěrku pod zádičkama, když se dá sedačka úplně do lehu, buď máme štěstí a máme dobrý kus, nebo se to časem proleží, ale my to máme kupodivu ve stejné rovině, tak jsem ráda. Protože zrovna u toho kusu který jsme si prohlíželi na prodejně, tak byly ty zádíčka opravdu o hodně níž. Tak jsem si říkala, že to bude chtít nějakou podložku ještě koupit, kterou asi koupím i tak, aby to malá měla pohodlnější.
Pak to že je stříška hodně otevřená jsme vyřeřili tím že jsme koupili látkové stínítko. Jediné co mě nakonec zamrzelo u téhle kolekce 2016, že stříška se nedá rozšířit tak, jako u kolekce 2017. Ale nás očaroval ten decor toho dřeva a černá konstrukce podvozku, tak hold člověk někdy musí něco oželet.
Přidávám fotky, abych se taky pochlubila.
@julista Máme úplné ten samy a jsme moc spokojeny☺☺
@monikaz88 ja kdyz byla mala malinka, tak jsem byla taky spokojena, ale cim je tezsi, tim se mi jezdi hur a hur... Taky uz mi prijde tezky :( Nejspis budem kupovat jiny kocar
@boruvka878 presne tak jak pises!!😀 Ja ze zacatku byla nadsena jako tady holky, a ted cca po pul roce jsem nastvana, ze jsem nekoupila kvalitnejsi a hlavne lehci. Hodne jezdime autem, takze furt vyndavam, zandavam a ovladani jednou rukou uz taky nezvladam. S porovnanim s jinymi kocarky je pro me fakt tezky☹ Nejradsi bych taky koupila jiny, ale to uz by me manzel zabil, protoze uz je to nas treti😀😀
@monikaz88 presne, ze zacatku jsem kocar vezla jednou rukou a v druhe vedla psa. Ted po pul roce ani nahodou. Jako me se hrozne libi, ale po funkcni strance jsem zklamana 😔 Je to muj 1. kocar, tak pritel ani neprotestuje. A ten sportak mi prijde hrozne maly, uzky. Ale to bude asi vetsina sportaku z kombinaci.
k letošním modelům už mají tašky, fusak atd.http://www.moon-buggy.com/messenger-bag.html jen tam jsou jen některý barvy, blue melange neni :( http://www.moon-buggy.com/hand-muff.html http://www.moon-buggy.com/fusssack.html http://www.moon-buggy.com/regenverdeck.html
Já doufám že do příštího roku budou dělat nánožník na sporťák ☹
Ikdyž ten fusak by asi ten nánožník hravě nahradil. A ještě si k tomu objednat ten rukávník... Achjo, já bych už zase utrácela https://www.baby-direkt.de/markenshops/babywelt...
@julista právě jsme koupili ten stejný... 🙂 zvažovala jsem, da opravdu musím mít ten dražší v decoru dřeva, několikrát ho i zamítla, ale nakonec vyhrál.. 😎 na léto bych asi brala ten šedý, ale na zimu je tenhle dokonalý, takže jsem si ho nakonec vzala a snad nebudu litovat.. sice tu čtu ty komentáře trochu s obavou, ale uvidím sama z praxe.. snad budu spokojená. Jakou jsi k němu volila tašku? tu ještě nemám a řeším..
@julista jsou parádní! 😎 😀 myslíš, že bude k prodeji i v čr?
@modramalina je fakt že ten tmavý se vyšisuje na sluníčku, ALE 😀 to nevysvětlíš, láska na první pohled 🙂 Já obavy nemám, nebudu si to dopředu kazit, každý kočárek má něco. Úplně na začátku jsme si přivezli domu od známých starší po jednom dítěti používaný Bugaboo Cameleon a vůbec jsem nechápala proč to stojí tolik peněz. Hluboká korba připevněná pomocí suchých pásků, jedna stříška jak na hlubokou tak i na sporťáka, takže ta byla úplně v nejhorším stavu, nejvíc vyšidovaná a ty přední kolečka už měli hodně za sebou. U kočárku za 30 000 bych čekala něco jiného a když si na tyhle kočárky přečtete recenze tak pochopíte, že tady člověk platí za předraženou značku.
Upřímně, ten kočár je tak max. do roka a půl až dvou let, pak se přechází na golfky, jestli vůbec. Jakmile začnou dětičky chodit, tak už v kočáru jen tak nevydrží 🙂
@modramalina Tašku mi sehnala mamka už nějakou dávno, nějakou tmavě šedou, tu naštěstí řešit asi nebudu. Ty doplňky jsem nakonec zjistila jak na to koukám, že asi nejsou zatím k dispozici ani v Německu. Jak jsem dávala ten odkaz, tak píšou u toho že zboží zatím není k dispozici (jsem si přeložila na překladači 🙂
@julista ale prý se šisuje pravidelně 😝 😀 to je otázka.. také si to nechci dopředu kazit, protože pak ty chyby budu vyloženě hledat. To je jak s filmem, tak kritiky taky nečtu, jinak se na to vyloženě zaměřuji 😀 Kolem nás taky padal názor, že Bugaboo "je nejlepší" já ho nezvažovala ani chvilku. NAopak dražší kočár jsem hodně zvažovala Hartan, když už tedy. Za 14 dní máme termín porodu, tak uvidím, jak bude kočár vyhovovat. Funkce tedy zatím hodnotit nemůžu, ale design se mi líbí moc... je takový jednoduchý, elegantní. Spousta lidí se ptá, proč jsem volila zrovna takový smutný 😀 😎 Což nechápu... je nádherný a až v něm bude mimčo v barevné dece, fusaku, kolem hračky, tak bude pořád krásně elegantní a pokaždé jiný. Né, že by barva byla na prvním místě, ale když jsem se rozhodla pro tenhle typ kočárku, kupuji ho za plnou cenu, tak proč bych si nevybrala ten, který se mi opravdu líbí 😎

Holky moc dekuju !! 😙 z kocarku jsem nadsena, tak snad nam z toho hned nevyroste prdolka 😇