Kočárek Moon Nuova 2015, máte zkušenost?
Zdravím všechny, chtěla jsem se zeptat maminek, zda některá nemá osobní zkušenosti s kočárkem MOON NUOVA 2015 a pokud ano, tak jaké 🙂. Moc děkuji za případné odpovědi. Hanka
Zdravím maminky, chtěla bych se zeptat, co si myslíte o kočárku na zimu...Jsem do něho zamilovaná, ale dost vaham kvůli poměrně otevřené korbičce....díky předem za názory 🙂
@jarca90 hodně maminek to řeši clonou Dooky. Já si myslím, že když jdu ven tak chci, aby byl malej na vzduchu a před osmacti lety co jsem měla syna tak všechny boudy byly takhle otevřené a žádnou clonu jsem nedávala
Maminky, prosím o radu - jak se zafiksuje stríška u hluboké korby? Nemůžeme na to přijít, sjíždí nám zpátky.. Snad to nebude na reklamaci
@elze zatahnout ji uplne dopredu dokid to necvakne... 🙂
@elze kdyz ji date nahoru, tak musite zatlacit jako smerem k rukojeti a melo by to zacvaknout.
@catkin jak jste se nakonec rozhodla? Mam stejný problém 🙂
Pasuje z korbicky ;)
Ahoj, prosim o radu. Jaky je rozdíl mezi MOON NUOVA A MOON TREGG? Resp který je lepší. Já to nikde nemuzu najít. DEKUJI
@vlastakova rozdíl je v konstrukci podvozku kočárku. Tregg má teleskopickou rukojeť a menší nákupní košík.
@vlastakova a ma jiny tvar rukojeti
Holky zdravím, možná tu o tom byla zmínka, dost možná jsem tak blbá, že jsem se třeba i účastnila debaty 😀 😀 , ale prostě nedohledam 😀 , tedy se ptam: Jak budete řešit chybějící nánožník? Už o tom přemýšlim pár dní. V zimě ok, to ho nahradí teplej fusak a myslim, že to bude stačit, ale podzim sychravo, pamatuju si, že jsem prvního prcka vozila právě s dekou (lehkou či teplejší, dle teploty) a nánožníkem, takže u bylo akorát a byl chráněnej před větrem a případně deštěm, nebyla-li zrovna pláštěnka a průtrž.
Máte info, jakej by na to třeba mohl pasovat, kde ho sehnat, anebo kontakt na někoho, kdo by ho dokázal ušít?
@nikolazachova mám šedý a nakonec jsem ráda 🙂
@drzounkova
@monikaz88 holky moc dekuju za odpoved 🙂 je to presne jak rikate. Akorat jsem zvedava kdy to omylem ukopnu :D
@barbuska11 Jak jste dopadla s reklamaci?
Ahoj, doufám, že mi někdo poradí, protože jsem v koncích. Koupili jsme kočárek moon nuova wood a protože se mi batůžek ke kočárku nelíbí, tak hledám nějakou vkusnou přebalovací tašku, kam dám všechny věci. Jaké tašky máte vy?? Už jsem prohledala internet, zkoušela pár tašek na prodejně, ale i paní prodavačka si nevěděla rady.. 😕
Mám nápad na čistě černou, ale takové moc nejsou, ale když bych chtěla kočárek nějak odlehčit našla jsem si http://www.detskezbozi.com/lassig-green-label-n... - black mélange, ale nevim. K vidění nide není a je drahá. Ovšem mohla bych jí pak nosit i jako kabelku. Jenže hodí se ke kočáru?? 🙄 Díky za rady!!
@miiiichaellla ja mam gesslein http://www.gessleincz.cz/produkty-gesslein/dopl...
A pak jeste tenhle organizer: http://www.pinkie.cz/organizer-black-square-vet...
Ten je ale samozrejme na mensi pochuzky, pac se do nej skoro nic nevejde. Ale ta taska Gesslein je super a hooodne prostorna. Ted ale jak uz je dcerka vetsi, tak ji skoro nevyuzivam, tak ji budu prodavat, ale jinak jsem s ni byla moc spokojena.
@miiiichaellla, já nejsem moc originální, mám Obag 🙂
Ženy, poradíte mi někdo s tím nánožníkem, viz. výše? Jsem ignorována a asi se urazim... 😀 😀
@leonaxyt ja koupila od pinkie

@pasackovaovecka Krása. Kolik takový koćárek tedy stojí. Jsem jen zvědavá,my už máme koupený Gesslein.