icon

Kočárek Peg - Pérego GT3 Completo 2009. Jaký je?

zofik
15. pro 2008

Chci se zeptat, zda někdo neuvažujete o tomto kočárku? Jen škoda že je málo barevných kombinací,červená je hezká pro holčičku, ale ta šedivá mi přijde smutná.NIcméně v katalogu jsem našla že bude ještě oranžovo hnědá-papaya, ta mi přijde veselejší. Napiště mi i Vaše zkušenosti, kdo ho již máte třebas z loňska, jak jste spokojeni a jak se vám jezdí. Děkuji.

kacka.l
25. čer 2010

Lanka: já jej měla dost dlouho, asi do 10 měsíce, a možná by to bylo klidně i dýl, ale prostě se mu nelíbilo čučet už do sedaček. U nás to dokonce bylo tak, že jsem ji nějak kolem 7m prodala, protože se mi to výhodně naskytlo, a za měsíc jsem kupovala znovu PP. Protože malý v té druhé tak děsivě řval, že se to nedalo. Musím říct, že lepší je určitě ta tri-fix, tím, že se dá polohovat ta hlavička vydrží docela dlouho.
Jediné, co bylo, že má kratší pásy, ale nám to stačilo v pohodě. A určitě je super ta báze, nebo isofix, jen se to naklaplo a jelo se. 😝 😀 Já jsem to teda využila maximálně, jen lituju, že jsem si nekoupila pliko dříve, protože ke konci jsem jezdila s lehoukou konstrukcí od plika a sedačku jen nacvakla. Lepší než GTčko které zabere skoro celý kufr. Tak....

Luci: Vešel se klasický emitex, ale já bych šla asi do toho cocoon, ten je určitě skladnější. Nebo si pochvalují aesthetic, ten emitex je fakt dost naducaný-myslím ten klasický, ale já jsem byla spokojená.

lanka
25. čer 2010

Asi budu za blbce - co je Pliko? Jiný podvozek?
Vyptávám se proto že u prvního dítětě jsme sice koupili autosedačku do 13 kg ale protože nešly posunout pásy dostatečně vysoko, museli jsme ji v šesti měsících a sedmi kilech měnit za jinou...... nerada bych narazila po druhé.

ciencialka
25. čer 2010

Tak házím další fotečky, dneska mi dorazila podložka a taky sluneční clonka 🙂 parádní 😉

ciencialka
25. čer 2010

@luckamb ahojky, já hlubokou korbičku neměla takže nevím, ale jde odepnout a zkrátit cirka o 30cm 😉 a když mám malého ve fusaku nedávám pak nánožník 🙂

pikusa
25. čer 2010

Cien,tak to vypadá parádně 🙂
Lanka,pliko jsou golfky od peg perega....
autosedačku jsme měli asi 8 měsíců,pak už byly krátké pásy...byla zima a byl nabalenej...
V korbičce ale byl i ve fusaku emitex 😀 vešel se 😉 ještě v 7mi měsících,pak šel do sportáku.
Joooo a bázi k autosedačce doporučuju 🙂

luckamb
25. čer 2010

Děkuju za rady holky 😉

luca30
25. čer 2010

@ciencialka ty vypadají krásně,takže můžu s klidem objednat když už paní má rozměry 😀 😀

kacka.l
25. čer 2010

Zelvatko, prosím Tě nemáš vyšisovanou boudičku???Já strašně, asi ji půjdu reklamovat, ale horší, je, že ten obchod, kde jsem jej kupovala zrušili. No pokusím se. Protože s ním jezdím od ledna-navetta se nepočítá- a bouda je hnusná.

lucenek
25. čer 2010

kačií tys kupovala ve skrblikovi v OV:???

pampeliska1
25. čer 2010

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jak je to s velikostí složeného kočárku.. Nemáme moc velký kufr - Toyota Corolla Hatchback..je o něco větší než klasická Fabia, řekla bych.. Díky za odpověď 😉

kacka.l
25. čer 2010

Jojo, skoro všechno. A najednou nejsou. Ale ta paní, co inzerovala na skrblíkovi, je teď pod samým jménem, ale v jiném shopu. Lucenku nevíš, kde jsou?

kacka.l
25. čer 2010

Pampelisko: velký je dost, ale se sundanýma kolečkama jsem jej narvala i do Punta.

aska
25. čer 2010

@pampeliska1 my sme dali GT3 i do fabie 😉

lucenek
25. čer 2010

kačií zkus napsat té Dáši co inzerovala....taky nevím kam bych se obrátila.....

dvojcata2
25. čer 2010

@pampeliska1 má metr složený

pampeliska1
25. čer 2010

díky za odpovědi 🙂 No my právě kolečka sundávat nechcem...

@aska bez sundaných koleček/kolečka? 😉

lucenek
26. čer 2010

pampe pokud nechceš sundávat kolca tak se ti vejde ke spolujezdci na přední složené, my máme filcku, tose vlezlo tak uvidíš já sedávala s malou vzadu, neb kufr byl plný ryb. věcí 😀

zelvatko
26. čer 2010

kacka.l .... my máme sporták asi měsíc .-) takže vyšisovanou boudu nemááám 😵 😵

pikusa
27. čer 2010

Holky....vím,že jsme PP diskuse,jen názor sím sím 🙂
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=20331532&tab=1
joooo a porodila mi kamarádka takže u nás vyjede další PP---kiwi 😀

luca30
27. čer 2010

@pikusa tak přesně tyhle má kamoška v té modré tenkrát jsme ji je sehnali nejlevněji něco málo pod tři tisíce, je s něma spokojená...nánožník tedy prý už nevyužije, že se do něho malý nedostal, má syna teď mu byly dva roky..kdyby jsi něco chtěla zjistit písnu ti její nick...občas sem ještě chodí...a v té modré jsou teda k sežrání.....a je k tomu i taška...

luca30
27. čer 2010

@pikusa hm tak jsem koukala a zatím jsem je pod 3tisíce nesehnala.. ☹ ☹

pikusa
27. čer 2010

Luci,díky....no já v zimě stejně budu používat PP,jen jsem myselal nějaký "cestovní" a lehčí....
a právě že vzhledově se mi líbí.....
nick bys mohla písnout,díky....

luca30
27. čer 2010

Holky tak jsem si říkala, že možná prodám naši barvu mokka a půjdu do jiné...nebo je to hloupost...

Našla jsem tenhle inzerát, jen si myslím, že paní nabízí barvu cedro rok 2009 a ne kiwi 2010 jak má na hlavním obrázku...mě se spíše jedná o to ...kdo tu máted cedro...jdou na to opravdu hodně mušky??? Chtěla bych na léto změnu tedy podle toho za kolik bych ten náš prodala, chtěla bych tak 6000,- - 6500,- má už značná opotřebení od skládání do auta a dva větší škrábance, které asi ničím nezakryji..jinak žádnou vadu nemá a ani jednou jsem nepíchla...když to vemu že kamoška za posledních 14 dní píchla už asi 3x tak PP má asi kvalitní gumy....a to jsem u druhého chtěla jít to nějaké čtyřkolky,ale všude se mi líbí jen hluboké a ty sportáky potom jsou otřesné...jde o to, že PP je větších rozměrů....

inzerát je tento....navíc je to super kousek od nás...

http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=32486006&tab=0

kacka.l
27. čer 2010

Jasně, úplně Tě chápu. Uvažuju, že prodám papaiu a půjdu do kiwi. 🙂 Taky jsem někde viděla starší.
Ale nevím jak se ti podaří jej prodat. Kámoška prodávala rosso-červený a nemohla se ho zbavit. Nakonec se jí ozvala jediná paní za 4600,- a to byl v pěkném stavu.

kacka.l
27. čer 2010

Jo Piku, prý je moc těžký a v diskusích ho nedoporučují, jinak mi se taky líbil. 🙂Podle mě už to je spor´táček. Ne moc jako golfky.A ty využiješ to otáčení??Matýsek už je dost velký?

kacka.l
27. čer 2010

Piku je pěkný, jestli se ti líbí, tak ho zkus. Alespoň poreferuješ. 🙂

luca30
27. čer 2010

@kacka.l a co si myslíš o té barvě, že je to spíše cedro z 2009 ?? že jo....kdyby to bylo kiwi, tak by to mělo delší záruku...no jak říkám já mám hlavně strach z toho že na to půjdou mušky a už jsem našla i navetu xl paní už šla dolů s cenou ale 3500,- je stále moc, ale musím říct že v reálu vypadá hezky, jezdí s tím tady jedna paní z Boskovic a je to nádhera...

luca30
27. čer 2010

http://deti.bazos.cz/inzerat/6455562/Peg-Perego...

ještě jsem našla tohle to je taky myslím ta červená z roku 2008

ciencialka
27. čer 2010

@luca30 tý jo tak to je nízká cena 😒

luca30
27. čer 2010

Holky potom se mi přihlašte jestli tu někdo máte to cedro, zda to odpovídá tomu inzerátu...chci se juknout na babystar v brně to je jediné místo kde je tady prodávají ale dnes jim nefungují stránky, takže nic nezjistím díky předem...

Strana