Kočárek Peg - Pérego GT3 Completo 2009. Jaký je?
Chci se zeptat, zda někdo neuvažujete o tomto kočárku? Jen škoda že je málo barevných kombinací,červená je hezká pro holčičku, ale ta šedivá mi přijde smutná.NIcméně v katalogu jsem našla že bude ještě oranžovo hnědá-papaya, ta mi přijde veselejší. Napiště mi i Vaše zkušenosti, kdo ho již máte třebas z loňska, jak jste spokojeni a jak se vám jezdí. Děkuji.
čus bus tak my skoro týden nebyli v GT ☹ už fakt šmrdláme pos vých a sem tam golfáč.....já to asi obečim
Lucenek...my ho máme jen jako spací na balkoně,na ven golfky....
ale dne jedu na prochajdu s kamarádkou,má gt3 kiwi,tak ho taky vezmu 🙂 jen ona má drobínka měsíčního
No jasan.....Mates ale chce venku taky chodit a mě se nechce GT pořád tahat z balkonu,tak jezdíme v pliku 🙂
mě se ozvala paní se síčkem černým že by směnila za energy, ale prdím to, janečko má dvojité přední kolca dož na zimu se mi bude hodit a je trošinku lehčí
Holky ahoj!!!🙂
Piku, tak Matýsek je v Pliku spokojený, to je dobře.
Lucenku, já bych směnila. To energy je naprosto stejně těžké jako síčko. Energy váží a to nekecám 7,2kg a síčko 7,8kg, měla jsem je na váze. 🙂 A je fakt větší, a navíc se lépe skládá. 🙂
Jinak já posílám kočár v pondělí na tu reklamaci, tak jsem zvědavá, zatím budu jezdit s casualem. Tak uvidím.
http://smartmomma.com/Peg-Perego-2010-GT3-for-T... baby poznate toto? teraz som to objavila na nete, rozmyslam ci je to len neaky nadstavec na gt3 pre druhe dieta alebo treba cely novy sportiak stym, vyzera to dobre 😉
Ahojte,
tak mame ten viper....je to peknej kocarek, ale prostoru je min, nez v pp. Mame i golfky....tedy, takovy bytelnejsi, spis dalsi sportak🙂 a ty jsou babydesign, ty ale mozna prodame....byl to trochu zbrkly nakup.
takze nase ditko ma ve svem vozovem parku na vyber ze tri kocarku....ale nejradsi ma stejne manducu🙂
fotky nemam, nebot u nas chcije, tak snad zitra vyrazime 😉
ahojte kocky🙂
Katulko to nie je nadstavec🙂je to druhy typ PP GT3.My sme nad nim uvazovali ked sa nam narodila mala...ale teda potrebovali sme s vanickou...a toto je cisto bugina a tazka .ma 16,3kg..takze vyhral PP GT3.Ale teraz ako sportovy ho nevyuzivame...je nam este velky..mame teraz switch...lavanda moja srdcovka 🙂
Ahojky, kdo máte prosím vložku do perega a máte loňský model-pásy na háčky, jak jste tam tu podložku daly? Jak se malá hýbe tak s ní i ta podložka 😖
baby, aky je rozdiel vo farbach kolekcia 2009 papaya a 2010 tropical? Mne sa zdaju uplne rovnake 😕
Mikijana: já ji mám zastrčenou ještě i pod tím černým pásem, ale taky se mi hýbe.
Lodger: papaia je oranžovohnědá k krémovou, tropical to samé, ale místo krémové je šedá. Mi osobně se více líbí ta papaia.
Svoja: to je fajn, že je malá spokojená a ty taky. 🙂
mikijanka.....já mám pásy na ramínka schovaný pod vložkou a poutám jen kolem bříška....
Lodger....nevím,neporadím...
díky za odpovědi, zkusím ty horní schovat a pásat jen boky, já myslela, že by to nešlo pak zacvaknout, když tam nebudou ty horní, ale nezkoušela jsem
tak super, jinak by mě to štvalo a podložku bych asi vyndala☹vyprala jsem ji a jak uschne tak to hned prubnu🙂
Asi ne,ale stejně jí dávám,když v kočárku jí třeba křupky,stačí vyndat a vyklepat 😉

Díky pik!!! Jasné, přijdu se ukázat🙂