Kočárek Peg - Pérego GT3 Completo 2009. Jaký je?
Chci se zeptat, zda někdo neuvažujete o tomto kočárku? Jen škoda že je málo barevných kombinací,červená je hezká pro holčičku, ale ta šedivá mi přijde smutná.NIcméně v katalogu jsem našla že bude ještě oranžovo hnědá-papaya, ta mi přijde veselejší. Napiště mi i Vaše zkušenosti, kdo ho již máte třebas z loňska, jak jste spokojeni a jak se vám jezdí. Děkuji.
Ahoj holky..nevím jestli už to tu někdo udělal, ale třeba pomůžu někomu komu vadí, že se sporťák peg perego GT3 nedá otáčet proti směru jízdy a vyroste mu miminko příliš rychle jako nám🙂 a musí ho dát do sporťáčku..Moc mi vadilo, že jsem na malého neviděla a on tam plakal..tak když jsem z toho byla už tak zoufalá, že jsem chtěla kočárek prodat, tak mě napadla spásná myšlenka, prostě jsem jen sundala střechu kočárku, kočárek dala do lehu a střechu nacvakla obráceně..Malý tedy leží hlavičkou tam, kde by měl mít nohy a kočárek je super!! Střecha drží úplně normálně, funguje a jde na ní v pohodě nasadit i pláštěnka..Kdo to neví, nepozná, že to tak nemá být..takže tak🙂
FOTO zde:
https://www.modrykonik.cz/fotoblog/sem/album/na...
Snad někomu pomůžu..samozřejmě se nedá ležení polohovat, ale nám to vůbec nevadí a není nic snažšího, když potřebujete aby dítě sedělo, tak ho jen otočíte, vycvanete střechu a nasadíte obráceně a vše vyřešeno🙂
Jinak někdo tu psal, že se nedají odendat šráky..dají..dají se odšroubovat a zase zašroubovat🙂
Ahoj holky, tak já měla strach, jaké to bude, když dáme melého do sporťáku už před 6. měsícem a musím říci, že jsem ho tak spokojeného neviděla 🙂)) Vůbec mu nevadí, že nevidí na mamču, je rád, že má rozhled 🙂)) Ani jednou neplakal, takže bomba 🙂))
Chci se Vás ještě zeptat, malý má 5 měsíců, myslíte si že sporťák musí být neustále v lehu, když ještě sám nesedí ??? Když nám nespinká, tak mu dáme sporťák do té první polohy - pouze ten zvýšený leh, to by snad nemělo vadit, ne ????
Děkuji za Vaše zkušenosti 🙂))
Mes, je to super, kvůli tomu jsemi kupovala, ale je plno maminek, co tuhle diskusi nečtou a určitě se jim to mooc bude hodit. Já jsem si to ještě vypilovala tak, že jsem tam měla uzávěr- ten jsem si nastehla a tu druhou část připínala za ten nánožníkový- a vždy připla, takže jsem se nabála sjíždět ze schodů a tak. 🙂
Petulkad- myslím, že to vůbec nevadí, od sestřenky malý měl reflux a jezdil tak od miminka. 🙂 Už v korbě.
Mes.....díky,my to víme,ale určo to někomu pomůže 🙂
Petulko,určo nevadí.....aspon prcek uvidí líp 🙂
Jj, me se sdalo, ze uz to tady probehlo, ze se tam davaji deticky.....asi zkusim, ale zas co s tou novou uzasnou vlozkou, ze?
Piku nechtěla!!! 😀 😀 😝
Jééé a ta čevená, se mi líbí moc. Nějak se mi ta moje uranž přestává líbit. 🙂
krasne mate tie vase GT cka, mne sa kedysi tento kocik nepacil, ale teraz sa mi nejak zacali pacit 😉, skoda len, ze uz nemozem vymyslat s kocikmi. Pikusa, krasny je ten cerveny aj s tymi vlozkami
hahaaaa 😀 😀 😀 PIKUS ty jsi mimon teda vlastne porad 😀 😀 😀 😀 ne, sranda
tyjo, ty mas pekny GTcko 😉 😉
dnes jsme prodali vipera.....a vybirame golfky...chci videt pliko switch nekde....nevite kde?
svoja tys taky případ pro chocholouška 😀
hele gesslein f4 buggy nebo nuna buggy 😵 😵 😵 😵 😵
😀 😀 😀 😀
tak kdybych nunaka dotahla domu, manzel me uskrti....uz ho vidim, dvoumetrovyho chlapa, jak s tim jede 😀 😀 😀
neni ten gesslein moc uzkej?
😀 😀 😀 😀
jsem slysela, ze je uzkej moc....my mame macicka🙂
nemas ho nekde vyfocenej? me zajima jak vypada plnej.... 😉
jakej je rozdil mezi classico a completo u tech pp golfek?
ted jsem videla jane hezky golfky...ruzovosedy nunu🙂

Svoji, teda, taky jich máš dost. 🙂 🙂
Co jsem slyšela tak PP switch je dost těžké, nevím, ale jinak bude asi dobré.
Jané reverse solo jsem viděla a je děsivé, malinké, a hlavně, té paní prodavačce to nešlo ani nakliknout otočeně, takžedocela dost složité.
Já počkám asi na toho nového quinny zapp, má být otočný a polohovací. 🙂
Holky dneska jsem si ušila nánožník na buzze, protože mi dost chyběl. Myslím, že po dnešku zvládnu vložky do kočáru levou zadní. 🙂