Kočárek Peg - Pérego GT3 Completo 2009. Jaký je?
Chci se zeptat, zda někdo neuvažujete o tomto kočárku? Jen škoda že je málo barevných kombinací,červená je hezká pro holčičku, ale ta šedivá mi přijde smutná.NIcméně v katalogu jsem našla že bude ještě oranžovo hnědá-papaya, ta mi přijde veselejší. Napiště mi i Vaše zkušenosti, kdo ho již máte třebas z loňska, jak jste spokojeni a jak se vám jezdí. Děkuji.
@valentinuska tak my máme kočárek v bytě...
já toto řešila,když jsme přešla z vajíčka do sedačky.....
ve vajíčku jsem ho donesla až dom.....ale ze sedačky vyndat a přenést a on se vzbudí..
Lucenku ten casual nebyl až tak strašný, jako je krátká opěrka to jo, ale nohy polohovat jdou, ale to přední kolo hrká více než u gtčka. 🙂
Janečko se mi taky moc líbí, ale když vidím fotky rok a půl starých dětí, jak jsou v tom nasačkované, bouda na hlavě, tak mě chutě vždycky zajdou.
Stabilita trojkolek, já nevím, já najíždím na obrubníky jednou rukou-síla zvyku. Je logické, že to nemůže být jako čtyřkolka, ale já s tím do toho šla. Naopak v terénu se mi zdá, že jezdí mnohem lépe. Ale taky trnu, když ho Barča chce vézt, on zkrátka není dělaný na její jízdu. 🙂 Ale z trokolek je prý nejstabilnější ještě s janéčkem. A je fakt, že s navettkou to bylo hoší.
Lucenku pak hoď fotenu energy.
Tak to teda néééé- já si to myslela taky, dokud jsem jej neměla- buzzíček byl docela boží, mám jej na stejné laťce jako PP. Bruníček ho miloval. A ty nožičky jsou naprosto pohodlně, pro mimi, které se rádo cíti v bezpečí úplně super, a navíc to prokrví žíly, ne???? 😀 😀 😀 😀 😀
Neříkám coletto- to prý má děsivý sklon, ale na buzzíčka mi nešahejte, jo!!!! 😝 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
já bych bralal od buzzíčka jen podvozek na sedačku naklikávat tak se segrou kukám po bazírcích ale nábídka jedna a ještě nejde polohovat jednou rukou to šedé zacvakávadlo v rukojeti je pokažené.....
Jo Piku, nánožníček krááásný, a jak se ti jako jeví kvalitou ušití. Já bych si koupila v galanterce ty koncovky jako na fusaku, kousek čené gumy a připínala to o tyčku. 🙂
@kacka.l výborně, jsem ráda, že slyším na janéčko i negativa 🙂 aspoň mě přejdou choutky 🙂
@lucenek fakt otočná sedačka značí komplikace? já to brala jako plus...
@pikusa mě se často vzbudí i při přenášení v tom vajíčku - není to úplně nejpohodlnější na dlouhé spaní ... ale v korbičce s ní házím a spí jak dudek 🙂
@valentinuska obecně platí že to co nejvíc používáš se nejvíc kurbí...přehazovací rukojet, otočně sedačka, brzda.....
kdybystě vidělymě...sára nesla vůbec jen 6m řvala, pokud nebyla min hodinu a půl u cicku, pak mi usla při sjíždění ze schodů po zadních, přejezd tramvajových kolejí, vysoké kořeny.....prudké brždění...tohle milovala, vidět mě nějaká soc pracovnice...tak mám problém
ahoj holky, tak rukávník je doma a je super, už je na řídítkách a těším se na zítra na prochajdu, uni nánožník na vajco je taky super a návleky na kola taky, ať žije emitex 😀
jen jsem se nedonutila nafotit tu tyčku s tím plastem, co jsem včera řešila, tak snad se do večera dokopu 😀
ha tu se debatuje o kočárech...
já bych do mutsyho nešla, mě přijde hrozně těžký a s tou lomenou nápravo se chujovo jezdí...mě dá kámoška právě stokke, co se lucence nelíbí 😀 ale já ho budu mít spíš místo golfek a na takové to ježdění po asfaltu a do shoppinu a tak, hrozně fajně se s ním manévruje a je hrozně skladný...
jinak mura skořepinu nemá, záda jdou polohovat 😉
co mě vytáčí, že hodně kočárů v nových kolekcích má na polohování zád. opěrky šňůrku, to mi hlava nebere...
a jané se mi vzhledově líbilo než jsem k němu stoupla, měla jsem korbu u kolen 😀
triowax tak ono je to asi o zvyku stejně jako 3kolky apod., ale na mě byl prostě těžký, těžší než je PP a to i na to docela nadávám, dneska jsem ho skládala do auta a z auta a jako kurňa těžký je jak prase ten podvozek, a to jsem jela jen s vajcem, takže jsem nesmýkala ještě navettu, takže já prostě co je těžší jak PP, tak to u mě nemá šanci...
a jiná finanční kategorie? vždyť vychází cenově +- jak PP GT3 ne? nebo ty GT3 nemáš?

@lucenek jestli se někdy dočkám třetátka a ukecám na něj manžu, pujdem do mutsíka