icon

Kočárek Peg - Pérego GT3 Completo 2009. Jaký je?

zofik
15. pro 2008

Chci se zeptat, zda někdo neuvažujete o tomto kočárku? Jen škoda že je málo barevných kombinací,červená je hezká pro holčičku, ale ta šedivá mi přijde smutná.NIcméně v katalogu jsem našla že bude ještě oranžovo hnědá-papaya, ta mi přijde veselejší. Napiště mi i Vaše zkušenosti, kdo ho již máte třebas z loňska, jak jste spokojeni a jak se vám jezdí. Děkuji.

luca30
21. únor 2011

@pikusa mě nestraš, jsem se dneska párkrát rozběhla za malým jsem ho vzala na odrážedlo a myslela jsem si, že domů nedojdu...první jsme měla císařem, tak teď nevím co mě čeká a hlavně kdy to mám čekat.. 😀 😀

pikusa
22. únor 2011

@lucenek no už se orientuju 😀
@luca30 nestraším....jen že to tak bylo....dopoledne jsem běhala po městě,kecala s kamarádkaka a všem říkala neeeeee fakt ještě nic 😀
No pak jsem myslela,že mi odtéká poĺodovka,ta jsme jeli v 6 a ono to nebylo ono.....pak jsme jeli o půlnoci s kontrakcema a ve 4.43 ráno se narodil.... 😀

luca30
22. únor 2011

@pikusa tak to jsi měla rychlovku ne?? no já z toho začínám fakt mít celkem obavy jak to zvládnu 😔 u prvního jsem to prospala, ale tak porodily jiné maminy tak to porodím taky..porodku máme od nás 5km tak snad to stihnem.. 😀 😀

pikusa
22. únor 2011

@luca30 no nakonec ano.....
příjem v 00.15 a že tatík má je tom,že rodit nebudu,že až tak dopoledne......spíš odpoledne
a ve 4 ráno jsem mu volala,at jede zase zpátky 😀

luca30
22. únor 2011

@pikusa a měla jsi nějakou přípravu na porod jako kurz, masáže či co to všechno existuje, nějaký cvičení??

pikusa
22. únor 2011

@luca30 no chodila jsem na těhu cvíčo,to byl prima relax.....ale jinak nic
cvíčo vedla paní,co dělala na porodnici vrchní,tak nás teda nějak učila dýchat,říkala co a jak,ale nic víc.
Ale hlavně----nebála jsem se,neřešila jsem to,říkala jsem že ven prostě musí
A v porodce mi dali injekci,že sice mám kontrakce,ale jsem úplně zavřená a tak at se vyspím.
A prd-----nešlo to.tak jsem šla za sestřičkou,jestli můžu do sprchy,ona at jdu,ale jsem tam aspon půl hodiny a teplo hlavně na břicho.No a po sprše koukla a říká,že porodní cesty změkly,otevírám se a jdeme na to...
takže pokud budeš mít tu možnost,fakt vana nebo sprcha

luca30
22. únor 2011

@pikusa jj chci jít na nadstandart tam je teda jen sociální zařízení i se sprchou, vana je zase na jiném pokoji...tak díky za tipy...valíme obědvat..odpo nám přijede tchýně na návštěvu...

pikusa
22. únor 2011

@luca30 jojo dobrou chut

lucenek
22. únor 2011

janečko je doma.....čanané luxusně svítí ta žlutá.... 😵

pikusa
22. únor 2011

@lucenek foto foto foto 😀

lucenek
22. únor 2011

okej vyčkej brouku

lucenek
22. únor 2011

tak nif....ve čtvtrtek mám volno nafotím na denním světle takto to nevynikne vůbec

pikusa
22. únor 2011

@lucenek OK se těším

kacka.l
22. únor 2011

Já taky. 🙂

lucenek
22. únor 2011

kači jakou máš nuničku?barvu?
jo a co je tam bonda nebo cos to předtím psala? 😅

mpavlinka
22. únor 2011

@lucenek čananý - já to slovo miluju 😵 😀 Gratuluji ke golfáčkům 🙂 Těším se na foto 🙂 Já jsem si předobejdnala Plikáčky, o víkend se rozhodně jesi je koupím 🙂

lucenek
22. únor 2011

@mpavlinka jj myslím, že už máš jasno 😀

mpavlinka
22. únor 2011

@lucenek no nezáleží na mne ale na majitelce jesi je prodá, ještě není úplně rozhodnutá 🙂

lucenek
22. únor 2011

@mpavlinka a jaké kiwičko,?

mpavlinka
22. únor 2011

Ne je to papaia 🙂 Ale měly by být v super stavu, min. používaný a ani ne rok starý tudíž v záruce 🙂

lucenek
22. únor 2011

@mpavlinka ahá..no držím pěsti.....
nevíte jak dopadla triowax s těma golfáčema?

mpavlinka
22. únor 2011

@lucenek taky by mne zajímalo jak dopadla 😅

valentinuska
22. únor 2011

@mpavlinka no Pavlí super 🙂 za kolik je prodává?

kacka.l
23. únor 2011

lucenek: mysíš bambu? To je druh PP zelenkavošedá. Něco jako moka.

@mpavlinka Tak super, zrovinka včera jsem si na teba vzpomněla, známá měla golky loola, taky otočné a vypadaly hezky, dokonce mají tuším spojenou rukojeť, ale pliko je určo lepší!!!

Holky já teď dorazila z města, a stavila jsem se i okouknout kočáry, měli novou kolekci PP, ale no nevím. Materiál zeleného úplný šusťák a ještě k tomu takový, je i ten novučičký kočár už byl jakovy zatahané nitky a takový chlupatý na hraně.Jinak barva pěkná, ale až moc lesklá a svicatá. To geranium vypadalo krásně, jak na fotkách se mi nelíbí, tak reál moc pěkný, ale matroš stejný. A béžovka, tak ta mě zklamala, je tak moc nějak do žluto-béžova, ale matroš super- čistá bavlna- zase asi na údržbu naprd, ale kluka bych do toho nedala, je to typicky holčičí kočár, takže závěr, nová kolekce teda nic moc. 😉

Voli 😀 😀 😀 😝 ....místo aby to nechali jak je super zaběhlé, tak pořád inovujou a mám pocit, že k horšímu- pásy, pláštěna, matroš- ale třeba se pletu a bude super. 😉

kacka.l
23. únor 2011

Ještě jsem zapomněla, podařilo se mi sehnat za pakatel staré pásy,paní rozprodávala pliko. 🙂Tak okaqmžitě ty origoš 2010 vytahuju a dávám moje milované- nechápu, na ramínkách nedrží, a ještě se debilně rozepínají.

pikusa
23. únor 2011

@kacka.l takže zklamání????
mě včera psala kamarádka,že přejdou na sporták a jestli mi má dát do pucu navettku 😀

kacka.l
23. únor 2011

Piku, já bych asi do ní šla. Ale třeba mají holky jiný názor. 😀

pikusa
23. únor 2011

@kacka.l kači,já bych do ní taky šla.....ale nejsem ještě ani těhotná 😀

kacka.l
23. únor 2011

No právě, tak počkej, třeba se pak naskytne nějaká super lepší. 😉

pikusa
23. únor 2011

@kacka.l uvidíme....zatím v ní ještě jezděj