Kočárek Peg - Pérego GT3 Completo 2009. Jaký je?
Chci se zeptat, zda někdo neuvažujete o tomto kočárku? Jen škoda že je málo barevných kombinací,červená je hezká pro holčičku, ale ta šedivá mi přijde smutná.NIcméně v katalogu jsem našla že bude ještě oranžovo hnědá-papaya, ta mi přijde veselejší. Napiště mi i Vaše zkušenosti, kdo ho již máte třebas z loňska, jak jste spokojeni a jak se vám jezdí. Děkuji.
Tak se hlásím do rodiny pp,minulý týden nám došla sestava GT3 tak doufám,že mě tento kočár nezklame 😉
červenou 😉
moc navýběr v těch kompletech není,ale doufám,že to vyváží spokojenost z celého kočárku
Ahoj holky. Dlouhou dobu přemyšlim že si pořidime kočarek PP GT 3,strašně se mi libilo kiwičko,ale bohužel už se da sehnat jen z bazaru.Chtěla bych na prvorozene ditko novy,čekala jsem na novou kolekci 2012 a musim řict že nic moc tedy 😒 http://malli.cz/gt3x0-gt3.html Ryflova se mi nelibi a ta bežova mi přijde odbyta. Takže bud to bude nakonec jawa,a nebo pokud seženu papayu tak tu.Je tam naky velky rozdil? co se tyče roku kolekce? Děkuji moc za rady 😉
@lalineckaaa tak kol 2007-2009 měla super pásy takové jek na pevno tak na volno- s oblibou pro srovnání píšu, že když máš pásáně dítko může si v sedě cucat palec u nohy a nevysvlékne se z pásů a ani ho nic netahá zpět k opěrce....pak je rozdíl v uchycení pláštěnky na sporták a to že kol 2007a 2009 ji má na zips k boudě a ty novější myslím cvok, korby- kol 2007-2009 na zips ten nánožník. kol 2010 a výše na cvoky
rozdíl tedy v těchto dvou věcech plus možná odlišný matroš a barvy, jiank beze zásadních změn stran konstrukce
jsou to tyto:
2007 - mod bloue, mod green a mod red
2008+2009 - mocca, titano, coralo, tropical
kolekce 2010a 2011 už mají pásy napevno a jsou to
kiwi, papaya (téměř jako tropical- jen má hnědou více v zastoupení), java a pak myrto, geranium, fantasy beige a ty nové co budou
@lalineckaaa chápu že chceš novej ale stran těch pásů...šla bych klidně do slušného jetého..korbu ti děcko nezničí ani omylem tu bych koupila klidně z druhé roky vyprala a je to...momentálně se slušně dá sehat titano a mocca
jo ještě jsem zapoměla na cedro- je to více křiklavá zzelenožlutá jakoby ta patří do 2009
Tak to jsem rada že tam nejsou velke změny. Barvičky znam mam už je proštudovane 🙂 jen jsem neměla jasno v te tropicala papaye. Každopadně to budu chtit zkombinovat, vim o jednom obchudku kde maji korbičku kiwičko,a u sportaku jsi nemužu stale vybrat,to necham ai po domluvě s manžou. 🙂 Kukala jsi se na ten odkaz ? Na malli už je 2012 ale nic moc tedy.
jj uř asi před měsícem jsme měly možnost kouknout na nové a shodly se že nejvíc ta jeansová vypadá dobře

@kacka.l jako komplet abych byla v klidu pak...hci si nasyslit 😀 už se mi háčkuje dečka ve wave barvě... 😵 tu matraci budu fakt potřebovat