Kočárek Peg - Pérego GT3 Completo 2009. Jaký je?
Chci se zeptat, zda někdo neuvažujete o tomto kočárku? Jen škoda že je málo barevných kombinací,červená je hezká pro holčičku, ale ta šedivá mi přijde smutná.NIcméně v katalogu jsem našla že bude ještě oranžovo hnědá-papaya, ta mi přijde veselejší. Napiště mi i Vaše zkušenosti, kdo ho již máte třebas z loňska, jak jste spokojeni a jak se vám jezdí. Děkuji.
Holky,teda ta autosedačka je teda docela těžká....,,no budeme mít svaly 😀
Zoji,drž prcka ještě v domečku 🙂
🙂 ja bych ho radeji mněla asi v te težke sedačce ,,,ale zase ta sedačka je 5 bodovka pokud maš isofix tak parada
jo to jsme zvědavi, doufám, že nám mimčo nezhamá....né dáme ji hned přičuchnout novou krev 🙂
ona je v pohodě, jen na cizí je malinko ostřejší, ale to je její povaha, nikdo ji k tomu necvičil, ale mimíska za chvilku pozná že je náš 🙂 a jak ne, dostane na zadek 😅
Jj no oni to maji v povaze ale mimi si oblibi a bude ti hlidat kočar s mimi naše to teda děla
No kdyby jsi ted vyděla jak se naše psisko rozvaluje u mně v posteli no pani duležita
no jo naše taky, bude čučet až tam vezmeme ještě mimíse....ale co máme velkou postel, se tam vejdem všichni 🙂
no ta vaše je asi trochu menši než naše tak mi se musime s manzou hodne uskromnovat
už je teď větší, já ji dám vždycky do albumu a vždy mi ji admini smažou.....tak už se ani nesnažím...
to je jasan,že se se sedajdou moc tahat nebudeme 🙂
Jinak,byla jsem dnes v DM a koukala na tu tašku.....měli černou a červenou......dělají i jiné barvy??Prodavačka mi neporadila,prý ale asi ne.
no právě,že je drahá.....a nevím barvu,korba je šedá,sporták červený..............tak jakou?????? 😀
já mam sportak šedej a korbu oranrovou ael mam i oranžovej sportak jako golfač tak ma oranzovku ael ve vašem připade bych šla asi do červene
no zase aby na kočíku nezářila....a když vezmu z DM tak můžu ted černou a pak červenou a vyjde to nastejno jako jedn os PP....nyslím finančně 😀
Jj tak to chce asi zkusit jak to k tomu bude vypadat nektere tašky k tem kočarkum nejsou nic moc
No holt počkat a pak frnknou s kočarem do obchodu a kouknout se na to zblizka alepokd ji nebudete mit na rukojeti tak to je jedno asi
No on DM obchod v našem městě není,tak to asi pořeším jinak.....zatím je čas 🙂 a možná si objednám origoš.......ta je jaká??Ty ji máš,je to jen jedna kapsa vevnitř,nebo nějak dělená??
http://www.nej-kocarky.cz/peg-perego-taska-bors... nebo si mužeš kouit tu co patri ke sketu

Prave přemyšlim jestli he neporodim už teed je mi od včera špatne ted am i bolesti tak nevimm