Kočárek Peg - Pérego GT3 Completo 2009. Jaký je?
Chci se zeptat, zda někdo neuvažujete o tomto kočárku? Jen škoda že je málo barevných kombinací,červená je hezká pro holčičku, ale ta šedivá mi přijde smutná.NIcméně v katalogu jsem našla že bude ještě oranžovo hnědá-papaya, ta mi přijde veselejší. Napiště mi i Vaše zkušenosti, kdo ho již máte třebas z loňska, jak jste spokojeni a jak se vám jezdí. Děkuji.
Ahoj holky...
já tu tašku taky nemám....
koupila jsem si v DM černou tašku,v ní byly ještě nějaké výrobky pro děti a stála kolem 500....
a tady koukám nosnost tašky 1 kg???
no já tam narvu vše---od svačinky,po náhradní oblečení,plíny ubrousky...určo víc,než kilo....
ale zase PP je hezčí 😀 😀
babčulíny já mám emitex univak a jsem daleko víc spokojená než s taškou
nikde mi neblambelá neb ho natáhnu na rukojet a spodek narvu do koše 😉
Jooo a pak jsem si koupila ještě jednu tašku v Delvinu...menší,ale tu dávám pod kočár většinou
Ahoj holky, chci se zeptat, máme PP GT3 2010... Jde u kočárku sundat ta malá taška u rokojeti a jakým způsobem se sundává? Koupila jsem totiž i tu větší tašku, tak asi kdybych měla na rukojeti dvě, tak to vypadá blbě...
holky co se týče tašek sedí do těch oček i taška z DM drogerii, mívají černou, hnědou a červenou. já vozím zatím obyč starou tašku od noťasu. pak jsem si koupila krásnou hnědou tašku v kabelkárně a přidělám si na ni sucháče aby šla zapnout do oček - co jsou pod lednivnkou. originál je krásná ale za ty prachy teda ne.
jinak mám doma tu podložku od paní a vypadá užasně už se těším na léto, jak bude frajeřit.
Lucenek: jo přesně, myslím tu ledvinku, právě jsem to nechtěla urvat...jinak děkuji, zkusím to, tak uvidím jestli to půjde... 🙂
Díky za rady hledně tašky. No na tu v DMku jsem se byla už třikrát dívat, ale nějak se mi k té naší barvě moc nelíbí ☹ Zatím to všechno tahám v tašce od Lamaze, ale ta je úúúúplně na h ..., nejde ani zapnout - má jen dva prťavé sucháče, je to zkrátka taška zadarmo 😀 Jsem blbá,měla jsem si ji koupit hned s kočárem, to už by při té celkové pálce nebolelo tak moc, jako teď. No byla jsem chytrá, dobře mi tak. Mimochodem, dnes mi přišla nová mateřská ... bleee.
market o kolik to kleslo???? ☹ to je maras, já měla po staru ještě těch 80% platu to jsem si fakt výskala
V mém případě cca 3,5 tisíce. U větší mateřské to musí být hotový masakr. No naštěstí už mi v únoru mateřská končí, takže mě to až tak strašně nepostihlo. Chudáci holky, kterým mateřská teprve začala.
market měla, jsem teda mám dvě práce, dvě nemocenské, dvě mateřské a bohužel jeden rodičák 😝 😝 😝
Aha, já myslela, že mateřská je vždycky jen jedna. No rodičák nekomentuju, jdu na dvouletý a stejně je to propad jak blázen. A můj vzácný manžel objevi origoš tašku na netu v cedru. Takže si ji asi pořídím, i když teda ta cena 😝 😝 😝 ... A včera jsem potkala PP 2010 kiwi poprvé "naživo" - Navettu, ještě se mi nelíbí, ale myslím, že ho potkám ještě tka dvakrát a zamiluju se do něj tak jak do 2009😀
kacko neboj, nesnižuje. Ale je to hrozný propad proti mateřské, asi jsem to blbě napsala. Prostě že mateřskou jsem měla pěknou, ale rodičák bude jak pár facek🙂
Ahojky,
tak sporťák je doma. Vyfotila jsem v rychlosti do alba. Ale nebyla možnost ozkoušet ještě, co to umí 😅 😀
Ahoj peregačky, tady je nějak mrtvo 😲 ?
Prchalka, gratuluju ke kaufu😉
Mně už jde ta taška na madlo, tka se těšííím, doufám, že nebudu zklamaná, neprohlédla jsem si ji nikde "naživo". Jo a nějak se mi sere kočár ☹ , blokuje se mi přední kolečko, dnes jsem malou málem vysypala. A pak nám odpoledne třikrát za sebou vypadlo, přeštože při nasazení zacvaklo, zítra mám lítací den, ale ve středu vyrazíme na delší prochajdu a vyzkouším to pořádně. Neumím si představit, že bych to měla reklamovat, druhý kočár nemáme ☹
holky mě taky...ale jen že mi blbne když j¨chci zatočit tak v poho ale následně vyrovnat se nadřu 😠
a jdu a koopnu od zlosti do toho cypatého kola 😠 😠 😠
pokud manža mi ho promaže a bude to dělat tak to vyhodim, nemám na to nervy sem spocená jak prase
Lucenku, to mi dělalo jednou taky, pomohlo to víckrát nadcaknout a vycvaknout a hlavně namazat, od té doby, co jsem si tam dala kus té gumy, jak tu někdo radil, jede úplně luxusně. Ale je to bordel, taj drahý kočár a to přední kolo děs, ale zdá se mi, že to dělá jen kolekce 2009, nebo ne?

Do pytle, všude mají kdejakou barvu, ale cedro nikde☹ , jdu hledat dál.
kacko díky.