Kočárek pro dvojčata, poraďte jaký

mimar
9. únor 2015

Ahojky všem potřebuji radu jaký kočárek na dvojčata? 🙂

lmat
9. únor 2015

doporučovala bych holandský kočárek Easy Walker duo 🙂

mavo
9. únor 2015

Taky doporučuji easy walker

pratereza
9. únor 2015

Za me tez EW. (Ani neporizuju golfky, nema to cenu, vse odjezdime v EW).

vkkc
9. únor 2015

Koukni ke mne do fotoblogu, psala jsem tam svy zkusenosti s dvojcecimi kocarky, easy walmer byl dobrej na korbicky, ale sportak mi nevyhovoval vubec... To uz bych spis doporucila Bubmleride. Kazdopadne rozhodne nedoporucuju Dorjany a podobne tezky kocary.

hellinka1
9. únor 2015

Doporucuji EW, me nevyhovovali korbicky - moc uzke, slozite na skladani - v zime promrzle a slo to tezko. Sportak super, mohu jen doporucit. Vyzkousela jsem i golfky, ale po mesici sly pryc, EW nedam dopustit.

zvalentova
9. únor 2015

Přidej se do skupinky dvojčata. Na téma kočárek jsme vedly rozsáhlé diskuse 😉

hanule80
9. únor 2015

Ahojky, já se dlouho rozhodovala a u mne vyhrál TFK 🙂 volila jsrm mezi ním, EW a Bumbleride, kteří projefou 80tkama dverma. U TFK se mi libi brzda na rukojeti, rychlé složení a rozložení...

xenie131
10. únor 2015

ahojte, nevím, jestli vám to k něčemu bude, já kuovala kočárek již skoro před 7 lety, měla jsem taka, takovej jakoby klasickej kočár, v té době moc výběr nebyl když, tak za nehorázny prachy. Měl vložny tašky, pak sem měla trojkolku, to už si nevzpomenu na značku, a nakonec chicco golfky, to vůbec nedoporučuji. Doporučila bych vám kvůli manipulaci, skladnosti do auta a tak podobně kočárek s otočnými zadními kolečky, samostatnými korbičkami a pokud možno, aby na podvozek šly dát i autosedačky a mělo to výměnné sportovní verze. Prostě opravdu podvozek na všechno. To jsem se pak proklínala, že jsem to neměla, protože to bylo náročné bez tohoto.

shine2015
10. únor 2015

easy walker duo 🙂

olusenka
10. únor 2015

Easywalker duo plus nebo BUmbleride, ale ten druhý jsem neviděla na živo. EW sporťák bohužel dle mého nejde úplně dosedu, co mi vadí hodně je pěnová rukojeť, co nic nevydrží a hlavně krátká střecha, takže tam prší, fouká, svítí (je tam sluneční clona ale též krátká, co nekryje ležící děti) a hluboká korba též bez kšiltu. Zato podvozek super, jízdní vlastnosti na 1*. Kočárek lehký, jde tlačit s oběma dětmi do kopce i jednou rukou, fakt super jízdní vlastnosti.

smallinka
10. únor 2015

ono asi záleží co od něho očekáváš. Já mám raději větší korbičky, ty moderní trendy čím menší tím lepší mě teda neberou....přijde mi to nepraktické. Jsem z vesnice a mám dorjan danny sport a jsem moc spokojená teda. Dá se s ním jezdit na polní cesty a tak, takový trochu teréňák. Hlavně není těžký. Nekupovali jsme nový, ale z bazaru. Nemusím se bát, že by mi z něho holky brzo vyrostly.... 🙂 idkyž ono to asi brzo bude tak či tak 😉

leontyna83
10. únor 2015