Kočárek Quinny Speedi - vylepšováky
ahoj holky,
prosím o radu ty,které mají kočárek...máte kněmu některá namontované madlo a dokoupený nánožník? Někde jsem četla, že by k němu mělo jí madlo Madlo Chicco Ct 0.4 a nánožník CASUALPLAY.Máte některá? A jak jste to madlo přichycovaly?děkuju 🙂
sisstin, myslis ten nanoznik od Emitexu ?
asi ho tiez kupim - nestoji moc. inak tie farby mohli spravit aj veselsie 😔
fusak asi nebudem kupovat, pochybujem, ze by tam ta moja nadhera chcela byt 😎
aby mo nerozkopala aj fusak 😎
alififi:jj..ten od Emitexu..béžovej, ten se nám hodí...mají myslim dva, tak na Speedáka je ten větší 😉
hej uz som to kukala, ten vacsi sa mi zdal ok
aku mas farbu Speedy ? ja mam svetlo modry
ja som sa tam vobec nevedela dostat k farbam, videla som len tmavomodry a cierny
je niekde vidno aj bezovy ?
minitrouble - myslim, ze zima tu bude mierna ako vzdy 😉
asi dam ten nanoznik, keby bola priserna zima, tak pojdem kupit este fusak
alififi: já mám ten hnědej s béžovejma lemama..tak ten fusak je ve stejný barvě těch lemů 😉
ahojte, tak mi už konečne dnes dorazil speedi, a som z neho úúúúúúplne nadšená 😀, počkám na manželíka a vyrazíme na skúšobnú jazdu 😎
Alififi - ja mam origos fusak ale kupila som si aj nanoznik od emitex, ked bude fukat a bude mat len deku nech ho neodfukne. 😉 Od emitexu som kupila ten na trojkolky, ale zda sa mi dost velky, mozno by stacil ten univerzal, ten je kratsi.
baby nemate niekto link na tie emitexove nanozniky? ze aky je ten vacsi? bo ja som videla len asi jeden - tak nech neobjednam blbost - no a my mame fusak - este z hlbokeho co som pouzivala - taky z disney kolekcie a super sadne aj na sportak - som rozmyslala ze mozno mi aj ten nanoznik bude zbytocny kedze mame doma uplneho drobceka - musim to odskusat ako to sedi 😉
ale aj tak ak mozete poslite linka na ten emitex fusak - dakujeeeeeeeeeeem 😀
tu su tiez moznosti
asi zoberem ten 2 v poradi, ten 3 by mohol byt maly, nech to nema po kolena 😀
Ahojda. Kamarádka má taky kočárek Speedi a měla na to půjčené to madlo Chicco, či jak to tu popisujete. Ale pak si našla na netu, že se dělá i madlo na Speedi. Tak jestli to někomu pomůže poslala mě tento odkaz.
http://kocarky-ina.cz/index.php?nav=eshop&kat=1...
Je s ním maximálně spokojená a sedí bezrpoblémů.
Mějte se krásně. Bobina 😉
inak co sa tyka sedu, mne to drzi dobre, ale chce to troska sily - musi to nastavit manzel, lebo ked to zatiahnem ja tak mi ta opierka tiez pada
Ahoj holky. Vidím, že se tady propírá madlo na Speedi. Tak sjem to zjišťovala a věc se má tak. Tyto madla ať už pro Chicco, nebo pro Speedi vyrábí jedna fima. Opravdu ty madla jsou skoro stejná. Jediný rozdíl je v rozměrech a středovém materiálu. Jinak obal a úchyty by měly být stejné. Pokud zaberete, tak to madlo od CT4 sedne, ale to Speedi se dodava s trochu jinym stredem, takze sedi hned. Ale vysledek by mel byt podobny a okem to poznat nejde. Jsou tam ale problemy s licenci, takze obchodnici co maji Speedi je nekdy radeji vydavaji za madla pro Chicco.
Mě kočárek sloužil krásně a byla jsem spokojená. Nánožník jsem používala od Emitexu a seděl mě celkem slušně. Ale už přesně nevím, který to byl. Jen vím, že jich bylo víc provedení.
Jinak s tím madlem na Quinny souhlasím. Je to tak. Já už jsem se o toto zajímala dříve a vím, že to tak je. Opravdu se dělají dvě verze, které jsou skoro totožné. Original Quinny to nemůže být, protože to není výroba Quinny, ale vyrábějí to pro Chicco. Ovšem dělají i zvlášť model, který pasuje hlavně na Quinny. Proto je tam tak výrazný skok v ceně.
S tím sedátkem je to pravda. Opravdu tak nějak balancuje. Ale manžel mi tam dal dozadu od jedné strany konstrukce po druhou pásek. Tedy provázek na podložení sedátka a funguje to fantasticky. On je na toto moc šikovný. 😉
ALE TO MADLO NENÍ ORIGO QUINNY!!!!!
Jinak proč řešíte nánožník na Speedi od Emitexu, když jedna mamča na MMB dělá lepší, zateoplenější nánožníky a podotýkám levněji a sedí? je to Mamča a dva čerti.... Anebo nánožník ABC design ten pasuje také...
nikap - len myslim ze ta baba bola z ceskeho MMB a tam si to ja asi neobjednam zo slovenska 😉 - cize ja inu moznost ako ten Emitex nanoznik nemam 🙂
ahojte
ja babatko nemam a zatial ani nečakáme ale rozhodne chcem quinny kočík
len pre vaše info ak chcete kuknuť je k dispozícii už nová kolekcia 2009
farby zostávajú z minuleho roka tieto:
fudge - hnedo - krémový
sail - modrý
raven - čiernošedý
chilli - červeno tmavý
potom je farba Twilight - to je taka velmi tmavomodrošedá
a potom je kombi zelená tráva a bledšia zelená - asi namiesto twist
najdete fotky už aj na nete
musim povedať ale že s farba mi idu dole z kopca fakt
najlepšie farby boli z roku 2006,2007 teraz je to oničom 😔
mně se ty barvy tak líbí..jsou tlumený a ne řvavý..to u kočárů nesnášim..hlavně patlanice modrá a zelená..a podobně 🤐
ta travova zelena je zaujimava. mylsite, ze bude o dost drahsi, ako kolekcia 2008?
hodte sem odkaz na tu novou kolekci nemůžu to najít vyjedou mi jen speedáky z roku 2007 ☹
www.detatko.eu např. 😉 tam si to najdi..mně se líbí moc..viděla jsem snad už všechny ty nový barvy na živo..a jsou prostě tmavý..a trošku tý barvičky v tom..mně se teda líbí nejvíc ten naš fudge.. 😉

já jsem koupila universal nánožník ted na podzim, a na zimu origoš fusak 😉
lucenek: no kdybys drncala po schodech po předních, tak máš za chvíli po kočáru 😅