Kočárek Quinny Speedi - vylepšováky
ahoj holky,
prosím o radu ty,které mají kočárek...máte kněmu některá namontované madlo a dokoupený nánožník? Někde jsem četla, že by k němu mělo jí madlo Madlo Chicco Ct 0.4 a nánožník CASUALPLAY.Máte některá? A jak jste to madlo přichycovaly?děkuju 🙂
Ja mam slunecnik primo Quinny,ale skoro jsem ho nepouzila,porad se musi rovnat podle slunicka a nejak blbe mi tam drzi.A kdyz jsem ho mela pridelanej jeste u hluboky vanicky,tak jsem nekdy pres nej prd videla,kam jedu.
Tak bych prave radeji tu clonu.Maxik ma sice uz koupeny slunecni bryle,ale taky je nemuze mit na ocich porad,ze jo... 😀
Vy mate nektera tu z MMB?
tekvica: jj..jsou dražší, ale např. jdou dát úplně do sedu či do lehu, aniž bys to musela vyrábět, nefučí do boudy, jsou líp skladné atd. 😉
sisstin, no ved to, ak chce clovek viac, musi si priplatit 🙂
pamatate si , v com vas vozili vasi rodicia? o takych vymozenostiach ani nechyrovali a sme tu, 😀
http://www.babylife.cz/oddeleni/24-doplnky-ke-k...
tak asi uprostřed 😉 vypadá podle mě líp stejná cena
Jo,ta vypada dobre,diky moc.Asi je i lepsi,ze je pruhledna,i kdyz tim padem asi nema UV filtr,ale je videt na prcka a on asi lip vidi ven...
no ty šedé čudle na vaničce stáhneš jakoby dolů a zatlačíš do rámu boudičky a zpátky to musíš jakoby přetáhnout víc k sobě 😉
veronika..taky jsem na to tak měsíc nemohla přijít ale ok různě jsem s tím kroutila a tak.... 😀 😀 😀
veronika už ti to jde????musíš ty šedé čudle stalčit směrem dolů a současně třeba hlavou zatlačit do rámu boudy a půjde to ale oba čudle naráz
lucenek ja viem 😉 ja som to opisovala tekvici a sisstin si myslela, že píšem o športovej časti 🙂 my používame už pol roka šport. časť 😉
lucenek to som stranku dozadu opisovala tekvici ako to ma dať dole na vaničke
nejak sme sa domotali 😀
nevedela som, ako nasponovat striesku na vanicke, baby mi vysvetlili.
a fakt nejak velmi prefukuje cez budu na sportiaku? ktosi to spominal, ze prefukuje 😖
tekvica: ta bouda je jak nic..ze strany na suchý zipy..malej to furt odlepuje..na zimu nic moc..ale ten fusak je teda fakt geniální 😵
tekvica, musíš si to vždy poupravovať, aby tam nefukalo, ked je to na ležato, a ked už dieťa sedí, tak je to lepšie... a ten originál fusak je dobrý, lebo ma taku "ohradku" po bokoch okolo hlavy 🙂
Fakt je u sportaku nevychytany,ze tam fuci,hned me to zarazilo,myslela jsem,ze to mame spatne udelany.Fusak je super,zda se teplej.
Inak kočenky prosím Vás neviete kde by sa dala poriadiť taška na quinny ale rozumná cena??
chymenitta já ti ukážu jakou mám já v barvě kočárku a nepoznáš že k sobě nepasují teda myslím podle barvy....hodím do alba mmt

no dost, ale su aj drahsie a predavaju sa .
mutsy je drahsi o dost, aj casualplay , aj ta teutonia, bugaboo nevravim...