Kočárek Roan marita, máte zkušenost?

viktorkaa
14. led 2015

Prosím jaké máte zkušenosti s tímto kočárkem? http://www.slune-cz.cz/kocarek-roan-marita/ Koupila jsem pro holčičku ten ve vínové barvě tak doufám že bude dobrý..? 🙂 děkuji moc

blauen
14. led 2015

Moje ségra má royan marita odvozila v něm dvě děti, kočárek super, pevná kostrukce, ségra co s tím zvládla za terény, louky, pole, kočárek zvládl všechno a děti, malý ten v něm spí ještě teď v cca 3 letech. Kočárek má velkou korbičku, takže ti poslouží hodně dlouho. Za mě super volba!

sheeni123
14. led 2015

Hluboka korba super, hodne velka. Sportovni uz mi tak dobry neprisel-maly nanoznik, nizka ta zadova cast..ale odjezdila jsem s nim pet let, zvladnul dve deti, velke nakupy dole, ten kosik mi vyhovoval. Jen jsem jednu zimu z peti asi desetkrat pichnula kolo.

sinorina
14. led 2015

používám ho teď pro druhého syna a za nás super, jak píše blauen, zvládne všechno - město i venkov.
Starší syn se mi vešel do hluboké korby na ležení v 10ti měsících,(měl 10kg a 75 cm ) s fusakem i kombinézou.

mandala
14. led 2015

Souhlasím se vším, co bylo uvedeno výše, i když není moderní, chtěla jsem kočár s velkou korbičkou, syn má rok a je stále v hlubokém, což nám vyhovuje. Se sportovní verzí už tak spokojená nejsem, zkoušela jsem a přijde mě, že boudička je hrozně nízko a je tak nějak posunutá dozadu, takže když bude fujavec, tak se pod ní moc neschová. Už se moc nedivím tomu, že maminy využijou jenom hlubokou verzi a sporták si koupí jiný. Jinak vzhledově se mě moc líbí a spoustu lidí mě ho i pochválilo, že zas konečně vidí normální kočár. 😉

tarra27
14. led 2015

do terenu si mysím, že bude dobrý, me by spíše zajímalo, jak je to při cestování, když ho potřebuješ složit do auta....a taky jak je těžký při vození dítěte....protože když by byl těžký plus dítě a plus pak třeba potřeby s sebou nebo nákup abych s ním nemusela jezdit jen po rovine 🙂)))..a c by mi asi vadilo je možná zatáčení nebo spíš otáčení na místě, že nejde....já jsem zhýčkaná easy walkerem duo 🙂)