Kočárek Stokke, Bugaboo, Brio go? Toť otázka
Vím, že je zde spousta diskusí ohledně jednotlivých značek, ale ráda bych získala nějaké typy a doporučení na nějaký lehký, snadno ovladatelný, prostorný a skladný kočárek 😉 Mám v oku Stokke, Bugaboo nebo Brio go. Napište svá doporučení a důvody proč svůj kočárek pokládáte za nejlepší. Nebo pokud máte typy na něnaký jiný kočárek, budu velmi ráda. Snad tato diskuse pomůže i jiné mamince 🙂
Předem děkuji a přeji pěkné kočárkování 😉
Předem děkuji a přeji pěkné kočárkování 😉
@lulii Moc děkuji za zkušenosti. O tom, že Brio má teď Britex jsem nevěděla, takže jsem ráda, že už to vím. Co se týká skládání tak ani nejde o to dát kočár do auta, ale jen o to abych s tím měla co nejmíň práce. U prvního dítěte jsem měla Jané Slalom Pro a tam bylo skádání sporťáku skvělé.
Ještě jednou děkuji 😉
Ještě jednou děkuji 😉
Začni psát odpověď...

Odešli
No a teď mám bugaboo buffalo a s ním jsem teda taky hodně spokojená, tam bych řekla, že zatím jsem nepřišla na nic, co by mi vadilo. Malému naopak kolébkové sezení moc vyhovuje (toho jsem se dříve bála), koš má taky extrémně velký, přejede fakt všude. Na skládání je ale lepší brio, já ale naštěstí tohle nemusím řešit, máme velké auto, tak jsem nikdy kočárek skládat nepotřebovala 😉