icon

Kočarek - trojkombinace spíše na vesnici

duhovakony
10. bře 2018

Holky doporucite kocarek trojkombinace,spise na vesnici,tak 10.000-12000kc. Diky😉

maii
•
10. bře 2018

Za tuhle cenu tak akorat naky tezky a vrzavy Polak s mizernou autosedackou. Na to bych se vykaslala a koupila bazarovou teutonii nebo hartan nebo gesslein (na vesnici ideal, jsou teda rozmernejsi na skladani do auta, ale jsou to drzaky, po jednom diteti urcite nebude problem) a k tomu adaptery na poradnou sedacku zavedene znacky.

maarryjeane
•
10. bře 2018

Uplne v pohode za takovou cenu koupíte🙂ale musíte hledat hlavně když nejste náročná🙂my jsme taky na vesnici,ale my máme z.druhe ruky za 3000kc🙂ale vím ze známé maji i za 10tisic🙂ale nevím značky:(

aktakd
•
10. bře 2018

Ja bych zvazila jinou autosedacku nez z trojkombinace, vybrala bych bezpecnejsi dle testu. Taky bydlime na vesnici a lehka skladnost do auta mi prijde jako dulezita vlastnost kocarku, I do obchodu musim jet autem a tak se kazdou chvili muze skladat a vykladat. Ale spise je dulezite si ujasnit jake vlastnosti od kocarku pozaduji a dle toho vychazet.

duhovakony
autor
•
11. bře 2018

Moc se omlouvam napsala sem to blbe...nemyslela jsem trojkombinaci (protoze autosedacku si budu kupovat zvlast) ale mela sem na mysli dvojkombinaci

timotek69
•
11. bře 2018

Zkus se podivat na Kunert Lavado 2017 ten se mi moc libi..

nikuu
•
11. bře 2018

@duhovakony baby design. Jak někdo psal, těžký hrozný polák.. za mě super kocar. Mrkni do diskuzi. Někdo poláky odsuzuje, někdo stejně jako já je spokojeny

mievsa
•
11. bře 2018

Mám Baby Design dotty a za mě spokojenost 😉