Kočárky Veronika v Jihlavě - recenze
Zdravím, najde se tu někdo s osobní zkušeností s touto prodejnou, popřípadě se zakoupeným zbožím? Co dodání zboží, placení apod., vše ok?
@zulubo ve vasem okolí bohužel zkušenosti nemám. Ja koupila kočárek během vycházky z nemocnice v českých Budějovicích, kde jsem rodila..řekla jsem co asi chci a paní mi poradila a bylo. dalo by se vybírat i dele ale nebyl čas a kocar slouzi Dobře. .v Třebíči jste byli? To je blíž a jak se divam na internet, tak prodejny kočárků tam mají. . Jestli máte
Na internetu tip tak vidět naživo by to chtělo. Nebo dospějete k jinému výběru třeba.
@jbzirafa v Třebíči byla nedávno kamarádka a říkala ze všeho všudy tam mají asi čtyři kočáry, ale asi se tam zajedeme podívat. A chlap mi řekl ze to nakonec dopadne tak ze pojedeme do Brna... A nebo třeba do Českých Budějovic. A co máte za typ vy? Já sice vybraný mám ale nikde ho nemají aby se dal projet a vyzkoušet.
Holky mi ted jezdíme 14 dní s kočárkem crossover eco z kočárky veronika v Jihlavě a zatím velká spokojenost. Chtěli jsme kočárek do terénu což tento 100% splňuje a dostaneme se s ním opravdu všude.
Holky já tam chvilku pracovala. Nevím jak to funguje jinde, ale já bych osobně tady kočárek nekoupila. Všem se snaží nacpat jen zboží, ze kterého má velký obrat.. Dokud po něm nic nechcete, jako třeba něco reklamovat, tak je milý, jinak je to děs....
@pampa92
A kde jste kočárek koupila Vy? Mě to taky přišlo, že pan chce hlavně prodat a pak už jste mu jedno. Hlavně jak vše s nadšením popisuje, jeho oblíbená věta je - řeknu vám to narovinu, tohle vám nikdo jinde neřekne. A pak mu řeknu že popřemýšlim a on na mě smutným pohledem kouká a vyloženě mi šeptá jak mi zodpoví každou otázku...
Ve Veronice jsme byli v kvetnu (termin mame zari). A pan nam rekl, ze jsme prisli teda dost pozde ,ze do zari uz kocar s nejvetsi pravdepodobnosti nikde nesezenem. Objednavat se pry chodi standartne po prvnim screeningu 😀 pak nam nutil oba druhy podvozku (jak aretacni tak pevna) a hlavne trojkombinaci, prestoze jsme autosedacku nechteli. Pry do budoucna nemame nejmensi sanci dvojkombinaci a jeste jen s jednim typem podvozku prodat. Podekovali jsme. Odesli... a sli do kocarky Jany, kde jsme vybrali, vyzkouseli se projet na ulici, objednali, zaplatili 1000kc zalohu a do mesice jsme si kocarek vyzvedavali. Naprosta spokojjenost.
@zdenkaell
My tam byli s mužem včera, termín mám za dva měsíce, pan nám říkal ze není problém, ze za 14 dní kočárek budeme mít pokud ihned uděláme objednávku. No a s tou autosedačkou jsme to měli podobné, říkal nám ze musíme koupit hlavně tu co má isofix jinak to nedáme do auta atd.
Mě jinak vymlouval podvozek, co má všechna kola pevná, a prý mám koupit jen ten co má vpředu aretaci, ze na to došly už všechny maminky v Jihlavě, ze jinak to nejde.
A ano paní prodavačka v prodejně Jany byla úplně o něčem jiném. Příjemná, milá, všechno zodpovězela. A zase poradila opak ze si mam pořídit kočárek který má všechna kola pevná a kočárky kde jde aretace kol, ať nekupuji.
Takže nevím 🙂
@kakackovalenka Kamaradka tam pred dvema lety kupovala 😱.
@zulubo Tak pry ten obchod neexistuje, radeji mrknete na net, at nejedete zbytecne. Vami pozadovany kocarek nabizi shop maxim kocarky - za me velka spokojenost s obchodem. Objednala jsem si trojkombinaci, prisel ve lhute. Bohuzel ale v jinych barvach. Reklamovala jsem ho, pan ze shopu mi nasledujici den nechal pristavit PPL a odvezli ho zpet vyrobci. Ja si pak objednala kocarek jiny a jeste jsem dostala 10% slevu. Jednani naprosto super a vic nez rychle.
Podle internetu by ten obchod v Humpolci asi existovat měl. Ale kdoví kdy jsou stránky naposledy aktualizovány
no přijde mi to zvláštní, připadá mi to trochu jako pomlouvání nebo co.
Moje sestra (kupovala tam dvě autosedačky a postýlku) a moje nejlepší dvě kamarádky nakupovaly kočárky (trojkombinace) ve Veronice v jysku a fakt spokojený. Já taky, - jinak bych tam kočárek coletto verona nenakoupila.
Kamarádka ještě dokupovala a měnila podvozek a ve všem jí vyšli vstříc. Dokonce jí ho dovezli, když neměla jak se tam dostat autem.
Sjezdily jsme toho hodně a ceny jaký mají tam, jsem nikde nenašla, a služby parádní. Fakt velká ochota, s úsměvem.
Jestli kolečka s aretací nebo ne, to záleží kde spíš budeš jezdti jestli v terénu nebo jen ve městě po rovných chodnících. Kočárek margaret babylux je pěknej, nevím jen která barva a jestli s květy, jen bych se bála nakupovat přes e-shop. Radši si to ošahat a projezdit a vidět naživo.
@klarasandra Pokud má někdo špatnou zkušenost a napíše ji tak je to pomlouvání? Tohle zase přijde zvláštní mě 🙂
@klarasandra
Bud ráda, že jsi spokojená, já to to jen přeji. Každý proste každému nesedne, to tak už je.
Já dneska navštívila obchod v Třebíči a tam mi kočárek objednali za ještě nižší cenu než je na netu. A spokojenost s obsluhou paní prodavačky mám velikou.
Jinak už mám kočárek objednaný 🙂 a děkuji za pomoc maminky
kočárek nekvalitni a prodavac-hrozne jednani... kocarky veronika v jihlave nikdy
Recenze kočárek Crossover Eco II 2017 trojkombinace, 2 podvozky. 1) Autosedačka Karwala pouze do 10kg, polstrování a bezpečnostní prvky nedostatečné, novorozenecká vložka ok, nastavení pásů nedostatečné, vystačí tak do 5 měsíců (nízko posazené horní popruhy nejdou už více přizpůsobit rostoucímu miminku). Polohovací madlo, stříška, nánožník ok. 2) Hluboká korba v pořádku, prostorná (80 cm), matrace, praktická vnitřní boční kapsička, polohování zádové opěrky, jen stahování boudy s nutností obou ruk je nepraktické, když držíte dítě. 3) Sportovní nástavba průměrná, polohování zad pouze do 3 poloh, nelze úplný leh, polohování nožiček ok, 5-ti bodové pásy s postrováním ok, odnímatelné omyvatelné madlo z ekokůže praktické, zde už lze boudu stahovat jednou rukou pouhým zatlačením dozadu, lze i prodloužit jako sluneční clonu. 4) Přebalovací taška vyhovuje, vnitřní i vnější kapsy praktické, vnitřek omyvatelný, prostorná. 5) Nákupní koše u obou podvozků jsou prostorné a hodně snesou. 6) Pozdvozky: a) klasický čtyřkolový - super, nafukovací terénní kola si poradí s jakýmkoliv povrchem, stabilní konstrukce, praktické polohovací madlo (87-108cm od země), b) sportovní s aretací předních kol - nedostatečný, nestabilní se sklonem se převrhnout, pokud narazí na byť jen lehce nerovný terén, nájezdy/sjezdy obrubníků obtížné, kola se stáčí a kočárek smýká. Jediným řešením je pernamentní aretace, ale ani tak není jízda pohodlná, nafukovací kola a stupínek na odkládíní kožiček praktické, 7) Možnost posazení komponentů po i proti směru jízdy zní prakticky, ale v praxi to znamená, že po směru posazená korba je hlavičkou z kopce a sportovní nástavba se při posazení po směru stává vratká, má špatně úmístěno těžiště a kočárek má tendenci se převrátit. Příslušenství: pláštěnka, držák na pití ok, reflexní prvky praktické. Při ceně 12 700,- (koupeno v 10/2016) je kočárek předražený a poměrně fórový s řadou kosmetických nedostatků v podobě křivého šití čalounění, které zase na druhou stranu jde sundat a prát. Sportovní podvozek vůbec nevyužijeme a vajíčko je praktické více na krmení nesedícího dítěte. Na webových stránkách výrobce kočárku ho lze objednat do ČR za téměř poloviční peníze (pouze s 1 podvozkem) a dopravou zdarma. Odkaz: http://bambi.pl/pl/ Tak snad byla recenze pro někoho přínosem. Ještě dodám, že kočárek využíváme 10 měsíců.
@guienevra
Prodejnu nedoporučuji! Při objednání kočáru v lednu nám byl přislíben termín dodání na přelom březen/duben. Do poloviny dubna se nikdo neozval a až po urgování byl s velkou slávou kočár v květnu dodán. Dodán s jinou autosedačkou než byla původně objednána a s vysvětlením, že je to ze strany výrobce, který v březnu změnil podmínky. Kočár "německé výroby s polskými polepy!? Už nikdy bych tuto prodejnu nenavštívila ani nedoporučila!
Také nedoporučuji. Objednávali jsme v pulce unora a teď je pulka května a kočár pořád nemáme. Dnes už tam manžel volal a řekli že příští týden. Takže týden před termínem porodu 😤😤 Na prodejně nám bylo řečeno že dodání 2-3 měsíce. To nedodrželi. A to jsme ho platily celý předem. Kdybysme to věděli šli bysme do té druhé prodejny a já se nemusela před porodem stresovat..

@jbzirafa
A nějakou prodejnu by jste mohla doporučit? My to i tak do Jihlavy máme 50 kilometrů, bydlíme v Jemnici a tak je odsud všechno daleko. My byli dneska o v prodejně Jany a tam to tedy bylo lepší než ve Veronice...