Koupit nový nebo použitý kočárek?

lucinka_kopretina
21. říj 2015

Ahoj, řeším, zda koupit nový nebo klasický kočárek. Líbí se mi kočárky zn. Joolz. Máte některá prosím zkušenosti s použitým kočárkem Joolz? Díky za odpovědi!

eliskaxox
21. říj 2015

Ahoj ja mela 5 kocarku a 4 z toho byli pouzite. Nalitla jsem jenom jednou ale muzu rict ze u kvalitnich kocarku bych se nakupu z bazarku urcite nebala. Nemam konkretne zkusenosti s Joolz ale chystam se na nej u druheho mimca. Za me tedy radeji kvalitni pouzivany,nez kdovijake nove hebedo za 6 tis,ktere po pul roce budete chtit hodit ze skaly.

hela82
21. říj 2015

U kvalitnich znacek bych se bazarovych kocarku opravdu nebala. Taky mame 2 kocarky (Bugaboo Cameleon a Phil&Teds Promenade sourozenecky) a oba z druhe ruky v perfektnim stavu 😉 S Joolz zkusenost nemam, ale kdyz ho poradne zkouknes nekde na prodejne (slozis/rozlozis/popjedes si s nim par metru), vyzjistis si pripadne co na nich je nejvetsi problem od maminek ktere ho maji, budes se v bazarovych lepe orientovat 😉 😉

ducik
21. říj 2015

@lucinka_kopretina ja kupovala použity německý Gesslein a spokojenost. Byl tedy velmi krátce jety, ještě s doklady a v záruce. A i tak byl dražší jak polské hrcalky. Levný kočár bych nekoupila a to jsem hodně sporiva. Chtěla jsem tento, tak ho mám asi o 6tis levnější než novvy.

jitavrtule
21. říj 2015

Přímo s Joolz zkušenost nemám, ale máme z druhé ruky Hartan, rok výroby 2012, po jednom dítěti a kupovaný tedy ve skvělém stavu, s bezva výbavou. Za mě platí, to co už zaznělo - lepší kvalitní kočár z druhé ruky než nový krám za pár šupů...
Vyzkoušet nový na krámě je každopádně fajn, ať víš, co má jak fungovat.