Kočárek s dlouhou korbičkou, poraďte

zuzanaburesova
1. pro 2016

Ahoj Holky,vím že se to tu stále probírá ale chci se zeptat zda máte některá zkušenosti s kočárkem KOČÁREK SILVER CROSS PIONEER ,Stokke nebo Mima Xari .Líbí se mi takové tipy kočárků ale chtěla bych poradit zda jsou dobré,jestli mají dlouhé korbičky.Sice máme do Dubna eště čas ale už pokukuji po kočárku.Děkuji moc za Vaše názory Zuzka 🙂

irin67
1. pro 2016

Ahoj. Máme zkušenost s Easywalkerem. Má velkou korbičku a i sporťák.👍

reinne
1. pro 2016

Stokke rozhodně super velká korba na Crusi nebo Trailz. Mima má strašně malý sporťák a korba taky velikostí není nic extra. Velká korba i Joolz, ale Stokke suveréně největší.

orvokki
1. pro 2016

My budeme kupovať Stokke Crusi, práve preto, že má veľkú korbičku. Boli sme ho pozrieť na predajňu, dali nám ho dokonca vyskúšať na ulicu, kompletne ukázali čo všetko dokáže a ako sa s ním manipuluje a boli sme z neho s manželom nadšení. Takže u nás nakoniec vyhral. Naviac vyzerá úžasne. Ten Stokke má fakt veľkú korbičku.
Pozerali sme aj iné, najmä Junama a Inglesina, ale so žiadným sa nemanipulovalo tak dobre, ako so Stokke. 🙂

dandaa
1. pro 2016

Holky kolik mají Stokke korbicky rozměr?Překvapil mě kočárek Puro neonato který má kamarádka a korbu má velikou prý vnitřní délka 85cm.Času mám naštěstí dost ale ty rozměry se dost liší.

zuzanaburesova
autor
2. pro 2016

@dandaa Na ten jsem také koukala ale četla jsem na ně recenze a hodně maminek psalo že do ně hodně fouká.Ale včera sem přítelovi ukázala KOČÁREK JOOLZ DAY EARTH a bylo rozhodnuto 🙂Ještě ho chci najít jestli ho nebudou mít někde v Plzni na prodejně aby jsme ho viděli naživo a zkusili .

reinne
3. pro 2016

@zuzanaburesova počkejte si na leden Joolz Day 2 má vylepšenou korbu s kšiltem.

zuzanaburesova
autor
3. pro 2016

@reinne Jé tak to děkuji za informaci 🙂 určitě na něj mrkneme po novém roce někde.stejně by jsme ho ted ještě nekupovali.jen se na ně budeme muset jet podívat do Prahy protože v Plzni jsou jen na objednání co jsem koukala.