Koupit vícekombinaci nebo hluboký kočár a sporťák zvlášť?

masim89
10. led 2015

Hezký den přeji, předem dě omlouvám, jestli tu už toto téma je, ale nepodařilo se mi jej najít. Můj dotaz zní, jak už nadpis říká, jestli koupit raději vícekombinaci nebo hluboký kočár a sporťák zvlášť? Jedná se mi hlavně o zkušenosti již stávajících maminek co je lepší. Předem děkuji za odpovědi

eliskaxox
10. led 2015

Já bych si vybrala nějaký skvělý sporťák. Který by byl prostorný a tak celkově vyhovoval mým požadavkům a pak bych si zjistila zda k němu jde dokoupit korbička,ještě lépe pokud se dá dokoupit bazarová korbička.
Na většinu kvalitních a dobrých sporťáků se dnes již dají dát i korbičky-britax,Jané,Concord, TFK ,Baby Jogger,Hartan apod. Nová korbička vás vyjde na stejnou cenu jako použitý hluboký kočárek.

bjoucik.15
10. led 2015

u prvního jsem říkala že jsem si měla koupit hluboký klasiku a pak až sporťák 🙂 u druhého to bohužel řešit nemůžu, musí mít aretaci,abych dokázala vést holku za ruku + řídit kočárek....

bjoucik.15
10. led 2015

@masim89 a určitě vybírat dle sporťáku, ten se využívá nejdéle 🙂

vondandy
10. led 2015

Ahoj, na prvni jsem si koupila trojkombinaci X-lander. Nebylo to spatne, vajicko jsem z auta vyndavala a nosila v nem dite treba k doktorovi nebo nacvakla na podvozek a vozila v obchode. Korbicku jsme pouzivali jen 6 mesicu, pak jen lezela dalsi roky v krabici a zavazela.... Na druhe jsem poridila kocar s vloznou taskou a nechala si ho i na treti.... Nic nemusim skladovat, kdyz dite vyroste z tasky, vynda se vyztuha a slouzi dal jako fusak. Vajicko jsem mela porad v aute, protoze se tremi detmi uz nebylo dost rukou na hrani si s vajickem.... Sportak jde do uplneho lehu, jde otocit po i proti smeru jizdy, vyhovuje mi maximalne...Hartan racer, ctyrkolka s otocnymi prednimi koly... Ja vim, zadny zazrak, co se tyce vzhledu, ale slouzi vyborme, jeden cas slouzil i jako sourozenecky...

chroustinka
10. led 2015

to se neda tak uplne rict, ja hluboky kocarek pouzivala pulroku a sportacek pak do roku a trictvrte prvniho ditete u druheho kocar od roku a pul moc nevyuzijeme protoze dobre a rada chodi, spis zalezi na tom jaky kocarek chcete vzhledem k terenu kde budete jezdit pouzivat, jestli budete mit dite zimni letni (pulrocni decko ve fusaku se do mensich hlubokych korbicek prakticky nema sanci vejit), tech rozhodovacich kriterii je fakt spousta, jestli na to mate penize a prostor trojkombinace neni spatna clovek pak nemusi za par mesicu litat a shanet kocar. osobne nejsem priznivce klasickych kocaru ktere se musi ridit obema rukama a zatacet po staru prizvedavanim prednich kol, nekdo s tim problem nema. kdyz budete hodne cestovat mhd tak je dobre na to myslet - s velkymi tezkymi kocary se cestuje dost blbe.

masim89
autor
11. led 2015

Děkuji za odpovědi

cell
11. led 2015

@masim89 : pro mě toto ideál - hluboký houpavý prostorný kočárek a pak velmi kvalitní lehký sporťák, který využijete o dost déle.
(sporťák mám Baby Jogger a ten je tedy úžasný!)

ladie
11. led 2015

Já bych už do kombinace nešla. Vždycky totiž musíte slevit z nějakých svých požadavků. Hluboký kočár bych koupila klidně bazarový. Stejně ho budete používat +- půl roku. A pak pořádně vybrala sporťák nebo nějaké kvalitní golfky.
Já mám po prvním trojkombinaci a hodlám využít jen jako hlubokou korbu. Pak koupím malinký lehký sporťáček, ať se nemusím tahat s nějakou těžkou, neskladnou "krávou".