icon

Kupovat nyní golfky nebo počkat na jaro? 🙂

martinaaa91
26. srp 2014

Ahoj, chtěla bych poprosti zkušenější maminky o radu... má cenu nyní před zimou kupovat sedmiměsíčnímu mimču, které už samo sedí, golfky nebo počkat až na jaro? Jde mi prostě o to, že je nyní budu na rychlo shánět a pak budou ležet někde zastrčené 🙂 Takže jednoduše... maminky co mají zkušenost nebo řešily něco podobného ... využívaly jste golfky přes zimu nebo jste vystačily s klasickým sporťákem? Moc díky 🙂

hojda
•
26. srp 2014

Na podzim to ještě jde, ale do sněhu se s golfkama moc nedá 😝

mrazulkav
•
26. srp 2014

No, jestli bude zima jako letos, tak to nebude problém :D

mami29
•
26. srp 2014

Na zimu klasický sporťák, kvůli zimě, sněhu, ... Po golfkách bych koukala až na jaře.

loafeer
•
26. srp 2014

golfky bych na zimu nekupovala, maly je jeste maly, tak bych klidne jezdila ve sportaku, bude mu to pohodlnejsi nez golfky... a tobe se to taky bude lepe ovladat

leg
•
26. srp 2014

Já bych je nekupovala už jen proto, že v golfkách je větší zima jak ve sporťáku a jestli žiješ v Jeseníku, který asi není úplně v nižině, tak si s golfkama ve sněhu moc neškrtneš. Záleží kde s malým jezdíš. 🙂

poletuszka
•
26. srp 2014

i kdyby byla zima jako letos, tak do klasickych golfek se moc s fusakem nevlezes a i tak si myslim, ze 7 mes. prcek patri do klasickeho sportaku, ma tam vic pohodli a prece jen v tom kocaru travi mnohem vic casu nez ditko treba rok a pul

lucifereeek
•
26. srp 2014

Já kupovala až v roce malé, dřív to asi nemá smysl, koupila bych až na jaře

frantiska85
•
27. srp 2014

Koupila bych je teď. Stejně je sníh týden v roce.

lpamela
•
27. srp 2014

Klidně bych počkala na jaro. Sporťák bude pro dítko určitě vhodnější. Lépe se mu v něm spinká a je tam i lépe chráněný. Fusak se tam lépe vleze.

radushka1
•
27. srp 2014

Kukni na jaře, navíc bude výprodej letošních kolekcí 😉 Na zimu raději sporťák, a to ať je jakákoliv.

alenka1122
•
29. srp 2014
Uživatel alenka1122 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od alenka1122.

Asi je to pravda. také bych počkala na jaro nebo na povánoční slevy