icon

Lehké golfky pro "větší" dvouleté dítě, máte tipy?

paulie
15. lis 2012

Zdravím všechny,
hledám k našemu kočárku nějaké lehčí golfky na rychlé popojíždění a pro cestování MHD ... vyzkoušela jsem jich už hodně, ale pořád nemůžu najít ty "pravé" 😅
Hlavním požadavkem je nosnost vyšší než 15kg, ráda bych, aby byly skladné, lehké a vydržely aspoň do těch tří let 😀
Máte nějaké tipy?

díky moc 🙂

veruska007
•
15. lis 2012

Mam Zooty Carrera a jsou super, akorat nosnost fakt nevim. Lehke, skladne, jediny kocarek, co sama nalozim do MHD 😉. Castecne polohovatelne, se sklapeci striskou. Ale dnes je jich na trhu uz hrozne moc, my je mame uz skoro tri roky.

beruska1989
•
15. lis 2012

a co quinny zapp? ty jsou skladné

jinak já mám patron vega, a Naty v nich ještě teď občas spinká, a místa má ještě dost. ale složené zaberou na šířku celý kufr (máme fabii combi).

do autobusu si je taky vynesu sama. nosnost mají do 15kg.

adelkav
•
15. lis 2012

Za nás Maclaren Techno XT, nosnost mají do 25 kg, jsou lehce ovladatelné, jdou do úplného lehu a jsou lehké. Nevím jak je to se skladností, jsou to naše první a poslední golfky, takže nemám s čím porovnat☹

katka_21
•
15. lis 2012

Doporučuji golfky Valco Baby Zee, mají nosnost do 20 kg, jsou velice kompaktní, skladné a lehké, sedátko lze sklopit do lehu. Můžete se na ně podívat na našich stránkách. Přeji hodně štěstí při výběru 😉

paulie
autor
•
15. lis 2012

Tak jsem dneska poměřila malou a má necelých 13kg a 85cm ... 😅 Jestli bude jako bratr, tak 15kg taky velmi rychle pokoří ještě před 3. narozeninami 😅
Tento týden jsem jí zkoušela kdejaké golfky od "no name" po známé značky a spousta golfek byla vyřazena z výběru i kvůli mojí výšce (162cm) - rukojeti jsem měla u hrudníku 😅 Jinak se tak tak vleze do všeho, ale u velké většiny kočárků jí byla krátká nebo skoro krátká zádová opěrka 😖

jane1
•
15. lis 2012

@paulie a mozete prezradit ake to boli kociare, resp. nepomerali ste zadovu opierku nahodou? ja riesim dilemu, ze aky kupit a vobec nemam predstavu aka asi dlzka je dost :(

paulie
autor
•
15. lis 2012

@jane1 - já jsem asi dost rozmazlená z Phila&Teda, který je na opravdu dlouho 😅 Doteď je pohodlný i pro staršího 😀
Jinak jsem malou posadila do různých no-name nepolohovacích kočárků, jejichž názvy si nevybavuji, zkoušela jsem golfky od Zopy, Jane, X-Landeru a Inglesiny - všechny tyto byly výškově dobré, i na šířku, ale já měla ručky na hrudi 😅 Relativně dobré byly golfky od Chicca - Multiway i Liteway (problém byl zase u mě ve výšce 😅). Nakonec jsem se vydala zkoušet Nunu a Zappíky od Quinny a tam byla malá opravdu nadoraz ☹ Což mi ylo líto, pže jsem konečně našla golfky, které se mi příjemně držely 😅
Příští týden se ještě chystám do jednoho obchodu na Maclareny a Espira a Zopy ...

jane1
•
17. lis 2012

🙂

jane1
•
17. lis 2012

Baby a tento sa vam ako pozdava? videli ste niektora nazivo? pripadne mate ho?
http://shop.rodinka.sk/golfove-palice/1588-cybe...

kacka.l
•
18. lis 2012

Fajn jsou quinny senzz.

paulie
autor
•
2. pro 2012

Holky, nemáte někdo kočárky typu Euro-cart Lira 3 nebo 4, Babypoint Mark 3 nebo 4, Zopa ...?
Sháním nějaký obchod, kde by je tu v Pze měli přímo na prodejně 😅

efifka
•
1. zář 2015

Holky, jdu pro radu 🙂 Potrebuju lehky golfky se spojenou rukojeti, kam se mi vleze dvouletak (92 cm a 15 kg) 😀 Nějaký tipy? (pozn. Valco nechci)

yasminnn
•
1. zář 2015

@jane1 Cybex Onyx můžu doporučit, má ofi nosnost asi 22 Kg, ale uveze i 40 .-) Má extra dlouhou střechu, polohování skoro do lehu.