Lehký kočár se spojenou rukojetí, vhodný i na spaní
Máte někdo osvědčený kočárek typu golfky, ale se spojenou rukojetí? Potřebuju, aby se zádová opěrka dala polohovat a byla dostatečně dlouhá... Díky!
Jane carrera jsou taky moc fajn. Měla jsem i nunu, ale moc mě neoslovila. Valco je moc chválené, ale sama zkušenost nemám. Měla jsem i britax, ten je taky fajn 🙂
Za mě Valco Snap 4. Lehoučký, prostorný košík, spojená rukojeť, zádová opěrka dlouhá a lze do úplného lehu. Já bych ho nedala ani za nic 🙂
za mě doporučuji baby jogger city. Kočárek má spojenou rukojeť, polohovací až do lehu, prostorný a pohodlný. S úžasnou stříškou, lehký a lehce se s ním manipuluje a je skladný 🙂
My máme Coto Baby Blues a jsme také moc spokojení... Má velkou ložnou plochu, polohovací do lehu, spojená rukojeť, lehoučký...
Já po velkých nervech nakonec vybrala Inglesinu zipy light. Ještě tedy nepřišla, ale řekla bych, že je z výše jmenovaných nejlehčí, jak jsem to tak postupně hledala...
@kacimura mame teprve od dubna 2017, o nicem nevim, ale zkuste pogooglit tecenze - ja ho nasla ma veletrhu. Mela jsem 2 priority: dlouhou operku pro pohodlne spani (vetsina kocarku koncila malemu nekde v pulce krku, max v pulce hlavy) a spojenou rukojet, pac jsem mela chvili pujcene klasik.golfky a hruza, nemohla jsem snima vubec najet do stareho vytahu, kdy je treba drzet vnejsi dvere.

Mám Peg-pérego Book Completo a jsem moc spokojená. Malej v něm spí 2-3 hoďky denně ;) Má spojenou rukojeť i dlouhou zádovou opěrku a polohovací nožičky...takže jde do úplného lehu. Navíc se hezky ovládá a je lehký a skladný.