icon

Maminky, kdo všechno máte kočár Seed Pli?

patrickc
4. led 2012

Ahoj maminky,vy které máte kočárek seed pli ozvěte se mi🙂zdá se mi,že ho mám snad jenom já jediná🙂jsem ráda originální,ale ráda bych debatovala o seedu a dávala rady na vylepšení atd.🙂děkuju Lenka🙂

Strana
z4
blessedmary
22. říj 2013

Zdravím maminky, kdyby někdo chtěl originál fusáček na Seed tak prodávám, měsíc používaný. Když tak napište na adeladzidkova@seznam.cz. Hezký večer všem 🙂

cutie_01
28. říj 2013

@blessedmary Muzu se zeptat, proc prodavas 🙂? (ja ho mam, jen me to zajima)

cutie_01
28. říj 2013

@weveruska Rozhodla ses prodat Seed, jak to?

blessedmary
29. říj 2013

@cutie_01 no já jsem víc spokojená s Lodgerem.

weveruska
4. lis 2013

@cutie_01 Ahoj, já jsem totiž kočárkový maniak - vyzkoušela jsem Seed a už mám další... Hlavní věc, která rozhodla, že půjde pryč bylo to, že je neodpružený, to mi vadilo. Ale 90% všech dnešních kočárků je nehoupacích a nikomu to nevadí. Jenže já jsem vezla u kamarádky Brio go a bylo rozhodnuto - super houpací kočárek s podobně velkým košem a otočnou sedačkou /to pro mě bylo důležité/ a najednou jsem si nemohla pomoct a máme ho doma. 🙂 Jen mi teda strašně chybí ta skladnost Seedu do auta a neokoukaný design, Brio tu má každý druhý. 😠 Navíc jsem musela jít se Seedem na polovinu ceny a to je ještě v záruce a téměř nepoužívaný - jestli jezdil čistého času 2-3 měsíce, tak je to moc. 😢 Ale nedá se, musím ho prodat, nemám tu na něj místo.
A ty jsi spokojená? Já jsem si z něj nechala právě výše zmiňovaný fusak, ten mi přijde super - velký atd. a pasuje i do Bria, já tomu Lodgeru nějak nemůžu přijít na chuť...

blessedmary
5. lis 2013

@weveruska no já mám prcka a dost maličkého, takže mi v tom seed fusaku tak trochu plandá a přijde mi, že je z něj vždycky zmrzlý i když mu do něj dám ještě deku. Z Lodgeru je krásně vyhřátej, hezky stáhneme i u hlavičky , aby nefoukalo a jede se 🙂 Líp se mi s tím Lodgereme manipuluje, on mi třeba nechce spát na zádičkách, věčně spí na boku nebo na bříchu a v tom Lodgeru si ho hezky nastavím, a stáhnu jak potřebuji, aby mu bylo krásně teploučko 😉

blessedmary
5. lis 2013

A netvrdila bych holky, že Seed není odpružený...já nevím jak vy, ale já jsem tam malého normálně na začátku houpala - teď už to není potřeba, v kočárku mi vždycky usne sotva ho tam položí :D Ony se ty děti na to houpání moc zvykat ani nemají, pak vám nebudou chtít usnout jinak než houpání.My Seed milujeme oba dva a těžko se s ním jednou budeme loučit, ale třeba nám vydrží ještě na sestřičku 😉

blessedmary
16. čer 2014

Maminky, kdyby jste někdo prodávaly černý nebo tmavě modrý potah na Seed měla bych zájem...a prosím nevíte někdo, existují od Seedu něco jako golfky? Zkouším jezdit i s jinými kočáry, ale jsem zhýčkaná Seedem a žádným nám nevyhovuje 😝

tomketka
14. črc 2014

Ahojda všem, pročítám to tu a čím dál víc ho chci🙂 mám momentálně abc design 3 tec, ale nevyhovuje mi při dvou dětech ten malý košík a hlavně neskladnost. Tenhle design jsem si vážně zamilovala a hlavně ho opravdu nemá každý. myslíte,že se dají ještě sehnat adaptéry na autosedačku maxi cosi?A dá se kočárek složit i s přidělanou korbou?Některá to tu už řešila,ale zeptám se ještě jednou, jde na něj někde sehnat madlo ke sporťáku? děěěkujiiii

cutie_01
14. črc 2014

@tomketka Ahoj, s tim madlem nevim, podle mne se sehnat neda ☹ Adaptery mozna budu prodavat ;) Korba se sundavat musi, ale je to jednoduche 🙂

tomketka
15. črc 2014

@cutie_01 Ahojda,moc dekuju za odpovedi🙂 jak je to prosim s tim polohovanim sportaku" je to pro dite pohodlne a ma dost mista? Mam ted 5 mesicniho chlapecka a ma 7,2 kg,tak aby mu to nebylo male.a co ve snehu? A pruzi trochu?🙂 Moc se omlouvam za otazky,ale vazne se nemuzu rozhodnout zda si nechat svuj 3tec nebo menit za seed pil:-

cutie_01
15. črc 2014

@tomketka Mala mela v roce 8,5 kg a ma tam vsude desne mista. Jenze ona v tom sportaku byt nechce, vydrzi tam jen chvili a pak ji to musim napolohovat do lehu a jezdi na kolinkach a cuci vepredu jak kapitan lodi. Ve snehu nevim, letos moc zima zadna nebyla 🙂 A jo, trochu pruzi. Kazdopane kde bys ten Seed chtela kupovat, v zahranici? Nejsem si jista, zda ho tu vubec jeste nekdo prodava...

zorrinka
26. únor 2015

Dámy, kdo ještě aktuálně Seed má? A neprodává někdo doplňky??? 🙂

cutie_01
26. únor 2015

@zorrinka Ja Seed mám, ale nepoužívám, momentálně dávám přednost lehčímu Valcu Snap 🙂

zorrinka
3. bře 2015

@cutie_01 Jééé, já sháním doplnky, ale projela jsem snad všechny odkazy, co v této diskuzi byly přidány a většina nefunguje :( Seed skončil a sehnat je dost nepomožné :(

cutie_01
3. bře 2015

@zorrinka A jake doplnky shanis? Tady http://www.seed.dk/uk/ urcite neco mit budou...da se to pak koupit asi i v nejake kamenne prodejne treba v Nemecku.

zorrinka
14. kvě 2015

@cutie_01 Děkuji, ale mě se úplně nechce kupovat vše nový, ty doplňky bohužel nejsou úplně nejlevnější, ale zdá se, že mám od kamarádky vše k němu 🙂

jjjanicka
16. čer 2015

Dobrý den maminky, ráda bych se zeptala, zda některá neprodáváte kočárek Seed. Pokud ano, prosím o info. Děkuji

cutie_01
13. lis 2015

@jjjanicka Nevím, zda je dotaz ještě aktuální? Ale uvažuji o prodeji Seedu 🙂

zorrinka
13. lis 2015

@cutie_01 mohu se zeptat zda mate i doplňky, a mohla bych juknout? 🙂

cutie_01
13. lis 2015

@zorrinka Já jsem ten kočárek zatím nenafotia, napadlo mě to teď, když muž stěhoval nějaké věci vč. kočárku z ateliéru. Je to Seed Fiat 500 edice, červeno-písková varianta. Z doplňků mám tašku, adaptéry na autosedačku, pláštěnku, fusak a to je myslím vše.

jjjanicka
14. lis 2015

@cutie_01 jaky je stav a za kolik byste prodala.Dekuji

zorrinka
14. lis 2015

@cutie_01 tak kdyby byly ty adaptéry, to bych zájem mela 🙂

cutie_01
16. lis 2015

@zorrinka Najdu je, nafotím a dám echo až budou na bazaru 🙂

cutie_01
16. lis 2015

@jjjanicka Musím jej zkouknout, opucovat (rok byl nepoužívaný v ateliéru) a vyfotit a dám vědět. Cenu takhle od stolu zatím nedokážá říct.

zorrinka
25. led 2016

Holky, kdo tu má ještě seed a??? Nejsem jediná že? :D

cutie_01
27. led 2016

@zorrinka Jsi mi ted pripomnela ty adaptery...jsme se na prelomu roku stehovali, tak aspon vim, kde jsou. Mela bys o ne jeste zajem?

zorrinka
29. led 2016

@cutie_01 juu, no malé jsou 4 měsíce, ale v sedačce snad ještě nějaký ten měsíc bude 🙂 takže klido a máš ještě něco na prodej po seedu? 🙂

zorrinka
18. dub 2016

Holky, je tu ještě někdo se seedem??? 🙂

blessedmary
16. kvě 2016

Nebudete někdo prodávat? Sháním na druhé dítko a po prvním jsem loni prodala a ten nemůžeme najít žádný vhodný kočárek, v ničem se nám nelíbí...tak bych chtěla osvědčenou kvalitu...ale koukám po netu, že to o dost zdrahlo oproti tomu, když jsem to kupovala před třemi lety ☹

Strana
z4