icon

Gel pro podporu početí. Máte zkušenost s Pre-seed nebo Conceive plus?

pro89
4. únor 2021

Ahoj , chci se zeptat zda má někdo zkušenost s gelem na podporu početí pre - seed nebo conceive plus? Snažíme se přes dva roky mám za sebou operaci na průchodnost vejcovodu , clostilbegit a chlap má za sebou první odběr spermiogramu ( čekáme na výsledek ) . Cervikalni hlen mám někdy min někdy víc , myslíte ze to bude k ničemu ? Děkuji

michaelarousova
•
4. únor 2021

@pro89 ja teda zadne problemy nemela a stejne to bylo k nicemu☺️ Jako za pokus asi stoji vse ale☺️

majena39
•
4. únor 2021

conceive plus mi pomohl hned v prvním cyklu kdy jsem ho použila 🙂

petrane
•
4. únor 2021

Mame doma Conceive a zatim nepomaha..

makovice88
•
4. únor 2021

@pro89 My ho pouzivali u prvniho ditete. Nevim, jestli zabral, ale s tim gelem jsem otehotnela hned ten mesic, co jsme ho pouzivali.
Ted se snazime o druhe a gel nesmi chybet. 😊 Za zkousku podle me nic nedas.

lentilkah
•
4. únor 2021

Otehotnela jsem s nim 3x vzdy v prvnim cyklu, kdy jsme ho pouzili. Bez lubrikantu se neobejdeme a nechtela jsem spermie brzdit nebo zabijet klasickym. Za me i jako psychicka podpora dobry.

malenka3
•
5. únor 2021

Vyzkoušený oba, k početí nepomohly. Ale jako lubrikant jsou minimálně jistotou, že ty spermie nezabiješ, pokud se bez lubrikantu neobejdete.

ada22
•
5. únor 2021

Nevím, zda to nebyla náhoda, ale také jsem otěhotněla první měsíc co jsme ho použili. Po čtyřech měsících s clostilbelgit. Předtím jsme používali jiný lubrigant. Rozhodně nic tím neskazíš. 🙂

pro89
autor
•
5. únor 2021

Moc děkuji za odpovědi 🙂