icon

Mima xari. Zkušenosti?

kvetuska145
19. kvě 2021

Ahojte holky, tenhle kocarek je mym snem, a chtěla jsem se zeptat, jak ste byly snim spokojene? 😊 zatim se mi zadny jiny nelibi 😊

Mima xari. Zkušenosti?
kopulkaa
19. kvě 2021

tenhle kočárek mi poslední dobou strašně vyskakuje na Aliexpressu 🙂

95newmommy2020
19. kvě 2021

Je krásný. Ale má par much.
Ten kos je neprakticky. Velkej kos pod kočárem je obrovskej benefit.
Ovládání není žádná hitparáda je takovej tezkotonazni, divne vyvazenej.
Pro malý miminko je fajn. Pak tak do roka ve sportaku. Pak začneš mít problém, že v zimě a s fusakem se tam blbě narve.
Ta striska je krátká. :D To je taky docela blby.
Jinak te fakt chaou, ze se ti libi. Mě taky a moc.
Dizajnove podobný jsou třeba Stokke ten má lepší podvozek a praktičtější kos. Tsky je víc oblíbenější a spis ho prodas.
My měli Babystyle Egg, ale v 13 měsících musel pryč. Byl uzonkej. To maj bohužel tyhle kočárky společný. Ale pokud se ti podaří fakt hubenej drobek, tak ti muže vydržet i do dvou. Ale to bych pak volila spis ten stokke. Hlavně kvůli stabilitě.

kvetuska145
autor
21. kvě 2021

@95newmommy2020 moc dekuji! Pojedem se na něho podivat, a uvidime co nakonec potom teda vybereme😀 ale vim, ze kdyz se rozhodnu pro jiny, tak mne to bude stvat, ze jsem ho nekoupila😀 ja bydlim na vesnici, takze fakt jenom na prochajdy a do obchodu musim stejne vzdy autem, protoze tu nic nemame😀😊

95newmommy2020
21. kvě 2021

@kvetuska145 Já te chápu. Já to měla taky tak. Na vesnici se stejně mima moc nehodi. Předpokládám ze tam mas nějaký ten terén, polnacky, lesy? V tom případě stokke explory. Ten podvozek je skvělý, a je přitom podobně stylový. A plus je ten ze tam mas tu operku na nozicky kterou můžeš vysunout. Tskze tam je i potenciál ze déle vydrží.

kvetuska145
autor
21. kvě 2021

Spíš je všude chodník nastesti :D Dobře, mrknu na něj, jeste mam v zaloze Cybex Balios S tak uvidím 🙂 A děkuju!

95newmommy2020
21. kvě 2021

@kvetuska145 Ten jsem si zkusila. A ten je fakt super, je prostornej. Jezdí fajn a striska ti zakryje dítě až po nohy. :D

kvetuska145
autor
23. kvě 2021

@95newmommy2020 super, takze mam oba dva schvaleny😀🤗 dekuju!!!