icon

Nakup kočárku v Polsku

editkaromana
14. lis 2018

Dobry den, mam rychlý dotaz, je tu nekdo kdo nakupoval nebo ví kde koupit kočárek v Polsku? Snažím se hledat na internetu obchody v Polsku a nenasla jsem pojedu z Ostravy a taky bych chtela, aby to nebyla dalka. Zeptam se byl nekdo v Katowicich? Dá se tam nakoupit kocarek? Děkuji za odpověď.

lucie01
14. lis 2018

Kočárek jsem kupovala 2x v Polském Těšíně. Je to malý obchůdek v budově bývalé celnice ...hned jak přejedete most přes řeku, tak po pravé straně. Moc ochotná paní, vysvětlí, ukáže a kočárek mě vyšel o 3000.- levněji, než bych ho kupovala v OV. Platí záruka 2 roky.

priefi
14. lis 2018

@editkaromana ahojky, my mame kocarek z Tesina. Je tady tech prodejen vic. Zalezi, jaky kocarek chces, adamex takko atd.sezenes bud na hranicnim moste, co jde ze Strelnicni ul. V Ceskem Tesine, kdyz zahnes v levo, po par metrech je budova, kde taky prodavaji kocarky, o par metru dal dalsi. Pak je maly trh a na malem trhu se prodavaji kocarku uvnitr, hned na zacatku nahore, cca to same, co je na hranicnim moste, ale o trochu levneji. Kdyz nepujdes na maly trhu a pujdes dal cca 200m dojdes k prodejne, ktera prodava detske vecicky a kocarky Roan, je to kousek od takove restauracky, co vypada jako stara chalupa. My mame prave Roan Emma a jsme hrozne spokojeni, ted vyuzije i druhatko a kocar porad krasny a hodne prostorny. Roan ma prodejny vsude mozne. Mozna bude i info o Katowicich na webu vyrobyce www.roan.pl
Pokud chces nakupovat v Katowicich a nevis, kde co je, tak si zkus napsat adamex Katovice, Takko Katowice, Roan Katowice, prip.jinou znacku, co se v Polsku prodava.

sinysov
14. lis 2018

Ahoj, kočárek mám z Katowic a paráda, spokojenost velký výběr... Kombinaci kterou chceš, ti udělají na zakázku tak za mě paráda.

nellymarke
14. lis 2018

Ahoj mohu se zeptat na nazev toho obchudku v katowicich a jsou tam i postylky ?? Nebo kde jste kupovali

sarrita
14. lis 2018

Máme kočárek Roan z Polského Těšína. Za mostem hned doleva a pak je to v budově kousek za tržnicí po pravé straně. Část budovy je oblečení a z druhé strany věci pro miminka a kočárky.

editkaromana
autor
15. lis 2018

Dekuji za odpovědi, zrovna včera jsem se tam šla kouknout, bud bych chtela retro kocarek nebo nějaký pěkný ale lehky. Porad se mezi tímto rozhodují :D jeste zkusim ty Katowice. V Polskem Těšíně byly myslim 3- 4 prodejny. Ale nemohla jsem se rozhodnout který si vybrat. Nebyl tam žádný na který bych řekla ano to je on! Jsem hodne vybíravá. :D

priefi
15. lis 2018

@editkaromana a byla jsi i v roan prodejne?

neria55
15. lis 2018

Já kupovala minulý rok Expander enduro, webovky mají Kocarky.pl / https://www.eurowozki.pl/ . Je to kousek hned za hranicí těšína, jak je tržnice. Je to 3 patrová budova tuším, z toho v patře jsou kočárky, teď tam mají i zimní fusaky Cottonmoose. Vše tam vyjde levněji než na jejich webovkách, obrovský výběr 🙂

zelenaesmolda
15. lis 2018

@editkaromana v Tesine
@editkaromana polsky kocar a lehky se vylucuje.jsou krasne to jo ale tezke,proc myslis,ze stoji par supu?protoze pouzite materialy...

jolal
15. lis 2018

@editkaromana byla jsi v Ostrave v Babyplace? Tam mas velkyy vyber. Abys vic neprojezdila 😉

zelenaesmolda
15. lis 2018

@jolal nebo sambaby v radvanicich

editkaromana
autor
15. lis 2018

Prostě jsjsem chtela zkusit zajet i jinam než tu v Ově, myslela jsem ze bych tam něco našla neco originálního. Ale spise u me převažuje to retro. A v prodejně primo značky roan jsem nebyla.

ajronka
15. lis 2018

@editkaromana doporučuji v Polském Těšíně Eurowozki.pl Kupovali jsme tam letos kočárek Baby design Husky, autosedačky a další věci a velká spokojenost. Nakoupíš tam všechno možné.

kkkt
15. lis 2018

@priefi Zdravím, chtěla bych se zeptat, měli kočárek skladem jak Roan emma tak Roan marita? Chtěla bych jeden z nich, ale přítel si je chce ošahat. Bohužel v Ostravě není nikde skladem. Děkuji za odpověď.

priefi
16. lis 2018

@kkkt maji tam emmu, maritu i dalsi typy, myslim, ze tam maji vse, co vyrobce roanu dela a i ve vice barevnych kombinacich, pokud bys chtela jinou barvu, nez tam je na prodejne, neni problem.podle katalogu vyrobce objednat. Pani krasne nazorne vse ukaze.

kkkt
16. lis 2018

@priefi parada! Dekuji 🙂 jdu kuknout na mapu a ukecat chlapa :D

darko12
16. lis 2018

V obchodě Eurowozki.PL w Těšíně je 30 různých firem. Tento obchod Roan w Těšíně
je již uzavřen trvale. Oficiální obchod, kde si koupíte Roan je Eurowozki.PL
Je to největší obchod s kočárky, nejlepší ceny na trhu, které jsem viděl.

editkaromana
autor
17. lis 2018

Prave ze jsem byla v tom obchodě u te celnice a obchod nic moc. Maly výběr a ceny uplne stejne jako u nas to uz byly lepsi ty obchody u te tržnice. Ale jeden je schovaný a paní tam prodává opravdu hezke kočárky jen za 7000 a postylky takove ty bile jen za 1200 tady bych je koupila i za 1500. A prosteradylka za 130 korun jen. Takze ceny paráda. Asi zajedu znova tam pro představu poslu sem fotku.

editkaromana
autor
17. lis 2018

Treba tento holcici jen za 6300 i se sportovní verzi. A je i lehky i když se na fotce nemusí tak jevit. Ta cena ne super.

editkaromana
autor
17. lis 2018

Nebo takovy v různých barvách super lehky za 7300 taky se sportovní verzi.

zelenaesmolda
17. lis 2018

@editkaromana kolik vazi?

editkaromana
autor
17. lis 2018

To jsem se nekoukala, ale paní rikala, ze je o dost lehčí na váhu jsem se neptala, ale kdyz jsem s nim zkoušela jezdit tak uplne bezvládně, lehce bez problémů, než kdyz jsem vzala jiný kocar tam uz sla citit ta váha o dost vice. On ten kocar je i o neco menší než klasické kocary.