icon

Nákup kočárku v Polsku

kacik222
5. srp 2018

Ahoj holky, jela jste nejaka z vas pro kocarek do Polska? Zajimal by me vas nazor a popr. tipy na obchody.
Diiiiky 🙂

priefi
•
5. srp 2018

@kacik222 mame roan emma a velka spokojenost. Prodejni misto roan kocarku zalazi kam do Polska mas blizko. Priladne najdes i na ceskych eshopech tento kocarek.

ajronka
•
5. srp 2018

My kupovali kočárek Baby design husky v Cieszyne, tak to máš asi kus cesty. My byli s obchodem maximálně spokojeni. Nakoupili jsme tam i jiné věci, třeba autosedačku, atd.

uzivatelkapetra
•
5. srp 2018

My koupili tento

A koupili jsme tam i vajíčko cybex aton 5 s adaptéry o několik stovek levnější než u nás.
Z Phy to máš daleko všude bohužel, my koupili v polském Těšíně

eviicka
•
5. srp 2018

@priefi Roan se dá sehnat i v ČR v kamenném obchodě 😉.

jittkr
•
5. srp 2018

Ano, jeli jsme se "podívat" na kočárky do Polského Těšína a samozřejmě domů jsme už přijeli i s tím kočárkem. Předtím jsem na internetu moc kočárky neprohlížela, opravdu jsem dala na to, jak se mi s konrkténím kočárkem jezdilo, jak lehce se dal složit, apod..
Původně jsem vybírala jen podle vzhledu - strašně jsem chtěla hlubokou korbičku ve tvaru "vajíčka", ale všechny tyto kočárky mi přišly málo odpružené, hůře se skládaly, působily na dojem hodně velké, některé byly i méně kvalitně provedené.. Původně se mi strašně líbily Roany, ale po vyzkoušení jsem je zavrhla..
Nakonec jsme koupili kočárek Baby design Dotty a jsem nadšená 😍
Jinak v Polském Těšíně doporučuji tento obchod - https://www.eurowozki.pl/.
Obrovský výběr, mooooc milí prodávající, super ceny 🙂

ajronka
•
5. srp 2018

@jittkr nakupovali jsme ve stejném obchodě

priefi
•
6. srp 2018

@eviicka tak u nas pobliz moc takove obchody nejsou, protoze konkurence Polska je fakt velka na pohranici. Takze my jsme kupovali prave v Polsku. Kazdopadne Roan je polsky kocarek 😉 pokud lze i u nas koupit tak to je fajn 😊

andyskr
•
6. srp 2018

Já zkušenost nemám, ale kamarádka kupovala kočárek z Polska a byla opravdu spokojená 🙂

neria55
•
6. srp 2018

V lednu jsem kupovala kočárek v https://www.eurowozki.pl/ velký výběr, skvělí prodávající, koupila jsem tam adaptéry na vajíčko o dost levněji. U nás na internetu by mě vyšly na 690+pošta, tam stojí snad všechny adaptéry 250,-. Jinak tedy kupovala jsem Expander enduro 2017, akorát autosedačku jinou, Cybex aton 4. S kvalitou kočárku jsem spokojená, žádná vada.

yerry
•
6. srp 2018

@kacik222 u první dcery jsem si v polsku koupila kočárek takko varrior... no děs největsí, váha kočárku 17 kg, nestabilní, sporťák v lehu měl tendenci se preklopit, do auta naprosto neskladný, přední kolečka při rychlejší chůzi rotovaly, autosedačka malá, jen do 10 kg a podle mě nebyla vůbec bezpečná.... v roce jsem koupila sporťák baby design a trojkombinaci jsem dala pryč, baby design byl mnohem lepší, ale to už bylo něco na způsob golfek.
U druhé dcery jsem koupila z druhé ruky Jané slalom pro a to se vůbec nedá srovnat s polským šuntem... byl lehký 12kg, sedačka super, korba taky, terény zvládá perfektně.... Malá už je velká a přešli jsme na valco snap4... do polska už bych si pro kočárek nešla, stal mě tolik co lehce ojeté Jané, ale co do kvality srovnat to nejde....

astyna
•
6. srp 2018

my máme taky Poláka 🙂 Baby design lupo, doporučuju - po 2 dětech a jako nový...kupovali jsme ho hned za hranicemi s Jeseníkem, město už bohužel nevím...