Nemohu si vybrat kočárek, jaký se líbí Vám?
Ahojky asi jsem blázínek, ale po kočárku pokukuju už od 14tt, nyní jsem v 21tt. Moc se mi líbí dva a nemohu si vybrat - nevíme co čekáme a vědět to nechceme, takže záměrně neutrál, navíc doufám, že mi posouží i na další dítko....
jaký by se líbil Vám?

Za mě tedy ten první - přijde mi takový vkusnější a hezky doplněný. Ty puntíky jsou na mě moc - ale můj názor 🙂
mě se líbí druhý, ale první vypadá větší > já také koukala nejprve na vzhled a pak jsem zjistila jak je malá korbička tak jsme to zavrhli a pořídili jsme velkou - a ještě že tak nedovedu si představit mít malou korbičku a hlavně na zimu.
Vypadá to tak 50:50 s tím vzhledem takže se stejně musíte rozhodnout vy a zaměřila bych se i na velikost aby jste ve 3-4 měsících nedávali sportovní korbičku protože se vám tam nevejde miminko i s fusakem 😉
Tak tak.... Vlastnosti jsem samozrejme četla a take hledala nejake recenze. Me se take malinko vic libi ten prvni. A jinak nebojte - na oba jsem si dost přečetla - korbicky jsou dost velke.... ten druhy mam dokonce i vyzkouseny. Nastesti zatim nemusim na vyber spěchat takze si dale prohlizim, ale myslim ze camarelo to vyhraje - je hodnoceny vyborne 😉
A jinak moc dekuji za nazory
Pokud bych vybírala jen podle vzhledu, tak ten první...Je ale nutné porovnat i ostatní kritéria... Já třeba porovnávala váhu, velikost korby(čím víc, tím líp), sporťák, výšku rukojeti, šířku kol... Je dobré si oba kočárky povozit... měla jsem favorita Firkona, ale při vezení jsem si to okamžitě rozmyslela a mám Tako Monodi a opravdu jsem moc spokojená 🙂 Takže porovnej a pořid co ti nejvíc vyhovuje🙂
podle vzhledu se mi vic libi první 🙂
Mě se víc líbí ten první 🙂 miluju obrázky 🙂
konstrukčně mi přijde praktičtější ten první
@chris_n
Cetla jsem, moc dekuji za nabidlu - dorjan be pry bajecny, kamaradka si ho nemuze vynachvalit a me se take dobre vezl. Nijak se neuraz, ale zamerne schanim novy kocarek - je to nase prvni mimi - oblecky atd klidne koupim z bazarku nebobpo nekom, ale kocarek chci novy. Tak dekujivza nabidku, ale odmitnu ji 😉

První 🙂