icon

Nemohu si vybrat kočárek, jaký se líbí Vám?

welunka
6. črc 2015

Ahojky asi jsem blázínek, ale po kočárku pokukuju už od 14tt, nyní jsem v 21tt. Moc se mi líbí dva a nemohu si vybrat - nevíme co čekáme a vědět to nechceme, takže záměrně neutrál, navíc doufám, že mi posouží i na další dítko....
jaký by se líbil Vám?

Nemohu si vybrat kočárek, jaký se líbí Vám?Nemohu si vybrat kočárek, jaký se líbí Vám?
Strana
z2
metallico_mondo
7. črc 2015

První 🙂

chris_n
7. črc 2015

@loafeer ne, zakladatelka se ptala, který z tech kočárků vybrat. Neptala se jen na vzhled... ale na celý kočárek. 😉

motina
7. črc 2015

Za mě tedy ten první - přijde mi takový vkusnější a hezky doplněný. Ty puntíky jsou na mě moc - ale můj názor 🙂

loafeer
7. črc 2015

@chris_n aha, v tom pripade mohla hodit odkazy nebo alespo uvest znacku, tezko z fotky neco poradne poznat a konstruktivne poradit....

dokument
7. črc 2015

@loafeer a myslis, ze maji oba stejne vlastnosti? Jako ja verim tomu, ze nekdo to vybira jen podle vzhledu. A je to nejak na zavadu, ze jsme to tady zminily? 🙂

loafeer
7. črc 2015

@dokument ne není, samozřejmě že ne...

chris_n
7. črc 2015

@loafeer tak to jedno je DorJan jen nevím přesně který, protože má jiný podvozek, než můj Danny Sport 5. A to druhé je myslím Camarelo

mandala
7. črc 2015

Co se týče vzhledu, tak jednoznačně ten první, vlastnosti jsem nezkoumala. 😉
@lasicek Máme polský kočárek a jiný bych nechtěla. 😉

ladyhacek
7. črc 2015

mě se líbí druhý, ale první vypadá větší > já také koukala nejprve na vzhled a pak jsem zjistila jak je malá korbička tak jsme to zavrhli a pořídili jsme velkou - a ještě že tak nedovedu si představit mít malou korbičku a hlavně na zimu.
Vypadá to tak 50:50 s tím vzhledem takže se stejně musíte rozhodnout vy a zaměřila bych se i na velikost aby jste ve 3-4 měsících nedávali sportovní korbičku protože se vám tam nevejde miminko i s fusakem 😉

welunka
autor
8. črc 2015

Tak tak.... Vlastnosti jsem samozrejme četla a take hledala nejake recenze. Me se take malinko vic libi ten prvni. A jinak nebojte - na oba jsem si dost přečetla - korbicky jsou dost velke.... ten druhy mam dokonce i vyzkouseny. Nastesti zatim nemusim na vyber spěchat takze si dale prohlizim, ale myslim ze camarelo to vyhraje - je hodnoceny vyborne 😉
A jinak moc dekuji za nazory

misulinka44
8. črc 2015

Pokud bych vybírala jen podle vzhledu, tak ten první...Je ale nutné porovnat i ostatní kritéria... Já třeba porovnávala váhu, velikost korby(čím víc, tím líp), sporťák, výšku rukojeti, šířku kol... Je dobré si oba kočárky povozit... měla jsem favorita Firkona, ale při vezení jsem si to okamžitě rozmyslela a mám Tako Monodi a opravdu jsem moc spokojená 🙂 Takže porovnej a pořid co ti nejvíc vyhovuje🙂

evcann
8. črc 2015

podle vzhledu se mi vic libi první 🙂

pladik
8. črc 2015

Mě se víc líbí ten první 🙂 miluju obrázky 🙂

chris_n
8. črc 2015

@welunka moje nabídka stále platí 😀 mám DorJana s kočkama na prodej 🙂

haniplanetka
8. črc 2015

konstrukčně mi přijde praktičtější ten první

welunka
autor
8. črc 2015

@chris_n
Cetla jsem, moc dekuji za nabidlu - dorjan be pry bajecny, kamaradka si ho nemuze vynachvalit a me se take dobre vezl. Nijak se neuraz, ale zamerne schanim novy kocarek - je to nase prvni mimi - oblecky atd klidne koupim z bazarku nebobpo nekom, ale kocarek chci novy. Tak dekujivza nabidku, ale odmitnu ji 😉

chris_n
8. črc 2015

@welunka jasne, chapu 🙂

Strana
z2