Oloupané madlo z koženky u kočárku

jaamartina
16. črc 2023

Ahoj,
nemáte, prosím, někdo zkušenost s oloupanym madlem u kočárku. Máme kočárek Noordi fjordi a loupe se nám koženka nebo co je to za materiál. Dost mě to štve, že má člověk černé ruce... Psala jsem přímo výrobci a posílá nové za 700 Kč. To se mi asi nechce dávat, když to originální vydrželo 2 roky. Nevíte, kde v Praze by to třeba opravili?

Díky za zkušenosti

exbordelar
16. črc 2023

Ja jsem kdysi oloupane madlo vyresila cernou lepici paskou co pouzivaji elektrikari. Nevim, jak se to presne jmenuje, ale je v kazdem hobbymarketu. Pekne to zaceli a drzi. A jsou i jine barvy. A vysledek je super 👌🏼

exbordelar
16. črc 2023

Izolacni paska ☝🏻 Na Alze za 16 Kc 😃

kristyn86
17. črc 2023

Bud to oblebit paskou nebo ja jsem si objednala potah z kocarkoviny,pani mi ho usila. Takovej navlek na zip,dalo se to vyprat...

petep
17. črc 2023

Stalo se mi též . Elektrikárska páska na čas držela, ale v horku už to časté používání nedala a lepila. Koupila jsem omotavku - na řidítka kol nebo tenisové rakety a super.

zuzkasim
18. črc 2023

Buď to něčím oblepíš - kobercová textilní páska, omotávka na řídítka, florbalky, tenisové rakety apod., nebo si na to necháš ušít potah z kočárkoviny. Popř. si koupíš to nové koženkové, které opět nějakou dobu vydrží. Koženka se často loupe, bohužel.