Recenze na kočárek Camarelo Art - růžový

prosrova1
9. dub 2016

Dobrý den, potřebovala bych informace o kočárku Camarelo Art - růžový. Vzhledem k tomu, že není nikde na prodejně a musí se objednat po internetu, tak budu ráda i za foto.

Přikládám odkaz kde je kočár vyobrazen.
http://www.babybody.cz/variant/kocarky/kombinov...

Předem moc děkuji

elisset
9. dub 2016

My ho meli akorat v jinem barevnem provedeni. Nemuzu si stezovat,krasne se ovlada,peruje,zvlada i horsi tereny,taska je velka,korbicka taky,kosik pod korbickou tak akorat,kocarek je lehky,ja urcite doporucuji ☺.

carllin
10. dub 2016

Také uvažujeme o tomto kočárku, jen jinou barvu. Naši známí si ho nemůžou vynachválit. Teď v něm vozí druhé dítko a nenašli nic, co by jim vadilo. V prodejně jsme už na něj koukali, přijde mi lehký, miminko se do něj krásně vejde i v zimním fusaku.

lucie_vavi
28. čer 2016

Dobrý den, pokud by byl zájem, prodávám art úplně nový, mrkněte na bazar, trojkombinace

helcakab
18. kvě 2017

ahoj holky, zaujal mě kočárek caramelo art limited, ale trošku mám obavy z té bílé barvy - koženky na korbě, nemáte některá zkušenost? Loupe se to? Nežloutne to například na sluníčku? Budu vděčná za každou zkušenost. Je to tento typ kočárku http://www.kocarky-babylon.cz/kocarky/kombinova...

prosrova1
autor
18. kvě 2017

@helcakab ahojky mame ten sami akorat ruzovy a kozenka se zatim neloupe a bude nam za chvilku rok.

helcakab
18. kvě 2017

@prosrova1 děkuji a jste s kočárkem spokojeni? není poruchový? čtu různé recenze, někdo, že zlobí kolečka, že sporťák nic moc tak nevím, není lehké vybrat kočárek 🙂

angelyn
21. kvě 2017

ahoj m máme taky camarelo art limited z r.2015 a je stále perfektní. lehké ovládání, velká korbička, skladný, lehký. za nás spokojenost. někdo na polské kočárky nadává, ale šli jsme do toho a nelitujeme. a to jej máme z druhé ruky a vypadá stále jako nový. barva nevybledává. doporučuju 🙂

klaarusa
21. kvě 2017

Měli jsme u prvního dítete. Celkově jsme byli spokojeni. Bílá koženka se neloupala, šla krásně čistit ani nezloutla. Barva krásná, nevysisoval se...Velké plus byla určitě velká korbička a stříška, šla krásně stáhnout. Kočárek byl dobře odpruzeny. Nákupní košík taky dobře dostupný a velký. U druhého dítěte však máme vybraný jiný a to z důvodu, že to byl pro nás takový větší kolos a zabral nám v autě celý kufr. A jelikož budeme ještě pořizovat skejtik na kočárek vybírala jsem teď lehčí kočárek. Přece jen do kopce atd. něco vážil.

helcakab
21. kvě 2017

Díky holky za příspěvky, nakonec sme se rozhodli do toho jít a camarelo objednat sice trošku jiný typ - sevilla (přece jen sem se bála té koženky), který se trosku liší, není to kombinace s kozenkou, tak snad to bude ok a bude nám sloužit dobře.